balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Mondj Pillangószívet! - DÖNTŐ

2006. december 17. - BDK

A nagy összmagyar pillangószív-verseny mellékvizén indítottam el saját pillangószíves játszódásaimat, előbb különböző ötletekkel, posztokkal, blogokkal, aztán úgy, hogy elkészítettem a polgári, a liberális, a szocialista és az ukrán pillangószív oldalát (kacagni innen indulva lehet: pillangószív-főoldalam), végül úgy, hogy magam is jétékot indítottam Mondj pillangószívet! címmel, ebben a játékostársaknak különböző frezeológiai egységeket kellett megalkotniuk a pillangószív szóval.  A kevés résztvevő ellenére 3 sikeres és igen szórakoztató fordulót bonyolítottunk le, aztán a negyedikre picit leült a lelkesedés, de addigra szerencsére megvolt a leendő döntő 3 résztvevője. Számukra hirdettem meg a pillangószív-döntőt, melynek során a Pillangószív napja alkalmából tartott könyv- és filmpremier beharangozó szövegét kellett megalkotniuk. Három igencsak élvezetes pályamű született a rendkívül nagy értékű címek elnyeréséért, és hogy a döntés felelősségébé bele ne rokkanjak, öttagú szakmai zsűrit hívtam segítségül. A tagok helyezéseinek összegzésével állt elő a végső sorrend, és így került odaítélésre az I., II. és III. díj a vele járó magas, életfogytiglan viselhető címekkel.

Minden további részlet és konkrétum megtudható itt:

pillangószív-eredményoldal.

 

Jó szórakozás és további kellemes játszást mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr6322954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

évi 2006.12.17. 14:34:45

Ó, nahát,micsoda megtiszteltetés egy ilyen agytröszt vezére lenni:)))
Szívből gratulálok az I.helyezett Nolának és nem különben TBJ profeszor Úrnak!!!!
Jó volt Veletek játszani,drága pillangószívű barátaim!
És köszönet a tisztelt szakmai zsűrinek,hogy képesek voltak végigolvasni a szerzeményeinket!
Nem utolsósorben a köszönet BéDéKá-t illeti,aki nélkül ez a játék soha nem jött volna létre, így felajánlanék egy jó zsíros állást,légy Te a Határontúli Pillangószíves Leányvállalatom kreatív igazgatója, ígérem,hogy ígérni még én is tudok,ha mást nem,egy anyaországi pillangószívet!:)

újlány 2006.12.17. 14:57:31

Na, ugye, érdemes volt félni a rettenetes szakmai zsűritől ? :) (Olyan jót kuncogtam, ahogy megijedtetek!)

Zebra · http://zebra.blogter.hu/ 2006.12.17. 15:13:19

Gratulálok mindhármotoknak, és köszönöm, hogy jókat vigyoroghattam! Így én is nyertem, pedig nem is pályáztam. Remélem BéDéKá pillangószív-dolga is előrébb lendült, és megnyugtatóan lezárul ez az őrület, és valami értelmesebb dologgal indul az új év, mint például a cyberpondró. (Ez az "orgialiszten prekulárélódott furbájos szövegimitátorok" olyan, mintha hájjal kenegetnék a hájamat!) :)))

évi 2006.12.17. 15:29:43

Annyira nem féltem,csak meglepődtem,hogy ilyen komoly zsűrizés lesz:))))
Remélem jövőre folytatódik az identifikiós játék,ahol újra ringbe szállhatunk együtt sokan és élvezettel olvashatjuk egymás agyszüleményeit!:)

tatár_balázs_jános · http://tatarbalazsjanos.blogter.hu 2006.12.17. 17:13:19

köszönöm az anyukámnak, az apukámnak is (bár őt nem ismerem), a nagyszüleimnek, a barátnőmnek (szia Kriszta, szeretlek!), nem kevésbé az osztályomnak, tanáraimnak, leendő beosztottjaimnak, a Célpont Ifjúsági Irodalmi AlkotóCsoport jelenlegi és jövőbeli tagjainak, az Új Holnap Stúdió minden egyes alkotójának, külön köszönöm Tolkien-nek, Isten nyugosztalja, bárhol is fekszik, Flodónak, Satunak, Gollannak, hogy ahogy mondani szokás: hozzámjárultak, támogatták pályázatom és persze Balla D. Károly elftársnak is, aki meghírdette, vezette, publikálta, eltűrte és nem kis ellenszenv nélkül pillangószívekkel körberajongta ezt az egyáltalán nem bugyutának tekinthető szót, alkotott, dolgozott, keménykedett, odacsapott és közben esélye jutott bennünket hármónkat elbíráltatni tekintélyes szakmai és ilyenolyan zsűrink szemében. Köszönet illeti továbbá minden ismerősömet, akik külön erre az alkalomra vásároltak Dzsekszon B. kötetéből és eljöttek megnézni a premiert, igazából szívatták a Pillangót (szívesen)

Minden jókat kívánva és várva a tanítványokat, akiket professzori címemnél fogva "életfogytiglan" tanítani hivatott lettem. Üdvözlök mindenkit, A pillangószív-frazeológiai tudományok professzoraként: Tatár Balázs János

Leta 2006.12.18. 15:02:36

Gratula minden résztvevőnek!:)

Nola 2006.12.19. 00:27:44

:)) Most hétszeresen meghatódtam! Ekkora megtiszteltetésben még soha nem volt részem, soha nem voltam még elnök!:) Köszönöm szépen a gratulációkat és köszönöm BéDéKának, valamint a kedves és félelmetes szakmai zsűrinek:), na és két szellemes és kreatív játszópajtásomnak, Évinek és TBJ-nek, akiknek ezennel én is gratulálok!
És akkor most, mint az MTPA elnöke, a rám ruházott hatalmamnál fogva hatalmas kitüntetésben és min. 100 - max. x (x=végtelen) nap fizetett szabadságban részesítem Évit, TBJ-t és persze jómagam:) És most csókoljátok meg egymást!:) Valamint a Pillangószív áldjon mindenkit!
Jó éjszakát!

tatár_balázs_jános · http://http:\\tatarbalazsjanos.blogter.hu 2006.12.19. 10:40:22

oh, ez igazán kijárt már nekem.

ha gondoljátok gyertek el este ide: december 19. kedd, 17:30, Miskolc, Győri kapu 27. IfiNet Kávézó (Az IfiHáz oldalában) - A Célpont Csoport első Irodalmi estje. Az esten a "Vers és prózaíró pályázat 2006" nyertes alkotásait a szerzők olvassák fel, utána ünnepélyes díjátadó, majd a jelenlegi Célpont Csoport bemutatkozik néhány etűddel, versek, meg ilyesmik. Az esten köszöntőt mond: Pappné Bodolai Rita - a Célpont Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda vezetője, értékel: Kabai Zoltán, költő.
Az estet szpíkeli: Tatár Balázs János - vagyishát én magam.

Tényleges irodalomról, valami igazán magunkról szólunk majd, esetlegesen női seggekről is. Talán...

Várunk mindenkit szeretettel, az est szervezője: tbj

Pizsama · http://pizsama.blogter.hu 2006.12.19. 10:42:01

Gratula a döntősöknek! :D

évi · http://www.komolytalan.blogter.hu 2006.12.19. 14:19:04

Nola!100 nap és fizeti a cég?Juhéjj!Tudtam,hogy számíthatok Rád!:)))

Leta!köszi!:)

Pizsi köszi! Látod,miből maradtál ki?:)))

TBJ, köszi az invitálást, de hát jókor szólsz!Miskolc kicsit messze van innen:(
No jó, a miskolci barátnémnak azért szólok gyorsan,hátha...

Nola 2006.12.19. 21:53:33

Köszi neked is, Pizsama!:)

Évi, naná!:) (a 100 egyébként csak a minimum:))

TBJ, én is köszönöm a meghívást, de én is eléggé messze élek Miskolctól (Pest mellett), Évi meg pesti, szóval már semmiképp nem értünk volna oda.
Remélem, jól sikerült az este és jól ment a szpíkelés!:)

évi 2006.12.19. 23:07:06

tbj!Miskolci barátné lehidalt,főleg az utolsó mondatodtól és nagyon sajnálja,hogy nem szóltál elébb!Legközelebb tudod mi a dolgod!Főleg,hogy ennyi szabit kaptál,lesz időd figyelmeztetni!:)
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása