balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Távszínház, virtuális színészek, MI

2007. április 04. - BDK

Virtuális valóság és mesterséges intelligencia

vr - ai - mi - technológia - laptop - program - tudomány

Virtuális valóság reális alapokkal. Virtuális nagynéni hírszolgálat.

Kedvemre való projektumról olvastam az Agent Portalon. "Az orlandoi és a kanadai művészek ki sem mozdulnak távoli otthonukból, mégis az Illinois Egyetem előadótermében játszanak." Valósan jelen lévő és virtuálisan megjelenített színészek közös színpadon. Művészi invenció szolgálatába állított higtech. Így kell ezt csinálni!

Milyen összefüggésbe állítható a virtuális valóság és a mesterséges intelligencia?


A Virtuális Valóság (VR) és a Mesterséges Intelligencia (MI) két különálló, de összefüggő terület, amelyek egymást kiegészítve és támogatva fejlődnek.

VR és MI interakció: A VR alkalmazásokban az akár használt laptopra is telepíthető mesterséges intelligencia programok technológiák felhasználhatók a valós idejű interakció és a felhasználói élmény javítására. Az MI algoritmusok lehetővé tehetik a VR rendszerek számára, hogy adaptálják és személyre szabják a virtuális környezetet a felhasználó igényeihez és viselkedéséhez. Ez lehetővé teszi a valósághűbb, interaktívabb és intuitívabb VR élmények létrehozását.

Adatfeldolgozás és elemzés: A VR alkalmazások által generált adatokat az MI technológiák felhasználhatják a jobb elemzés és értelmezés érdekében. Az MI algoritmusok képesek lehetnek a nagy mennyiségű adat feldolgozására, mint például a felhasználói viselkedés, a preferenciák vagy az érzelmek, és ezáltal segíthetnek a VR élmények optimalizálásában és személyre szabásában.

Valóságszimuláció és képfeldolgozás: Az MI technológiák segíthetnek a VR rendszerekben a valósághűbb képek és hangok létrehozásában. Az MI algoritmusok képfeldolgozási és hangfeldolgozási technikákat alkalmazhatnak a virtuális környezetekben a részletesség, a térhangzás és az élethűség növelése érdekében.

Virtuális asszisztensek és intelligens viselkedés: Az MI technológiák fejlesztése lehetőséget nyújthat a VR alkalmazásokban használt virtuális asszisztensek intelligensebbé tételére. Ezek az asszisztensek képesek lehetnek értelmezni a felhasználók szavait, gesztusait és viselkedését, valamint adaptálhatják válaszaikat és cselekedeteiket a felhasználók igényeihez és környezetéhez.

Az VR és MI összekapcsolása új lehetőségeket teremthet az interaktívabb, érzékletesebb és személyre szabott virtuális élmények kialakításában, valamint az intelligens rendszerek fejlesztésében, amelyek jobban megértik és reagálnak a felhasználókra.

digitálé, kultblog, távszínház, színészek, tudomány, virtuális szerver

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr8754734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

betérő 2007.04.04. 21:45:33

Nagyokos, mindig nyomod a bölcselleteket a m-i belpol eseményekkel kapcsolatban. Ukrajnában ég a ház. Te ott laksz, tehát ezzel kellene foglalkoznod, s nem OV-vel. Most látszik csak, hogy mennyire korlátolt és "programozott" vagy.
(a hely véletlen, ahová beírtam, pötyöghettem volna bárhová!) Még valami: az újfajta "novellaírást" nem te találtad ki. Nézz utána!

nagya 2007.04.04. 22:43:42

Az ilyenek, mint ez a betero, honnan kerulnek elol, igy, hirtelen, out of the blue? Rohado fakereg alatt huzzak meg ruszmeteg testuket, majd jonnek, latnak, rugnak? Iszonyu.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.04.05. 09:00:24

:) ez jóízű mosolygásra derített. azt külön bírom, ha mások akarják nekem mondani, hogy mivel kell foglalkoznom.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása