balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Oleg Dou

2007. december 03. - BDK
Első élménye, hogy kétéves korában megrázta az áram. Második élménye, hogy három éves korában az apja piros rövidnadrágba öltöztette és elvitte az óvodába, ahol az egyik kislány szeme alatt állandóan látszottak a kicsorgó könny után visszamaradó sócsíkok, a másik kislány pedig mindenkit megharapott.  ...Aztán iskolás lett, és hetedikes volt, amikor számítógépe és photoshop programja lett. Azzal szórakozott, hogy osztálytársai és tanárai fotóit grimaszosra torzította. ...Aztán felvették a moszkvai fémipari főiskolára, gazdasági informatika szakra. Másodikos korában dizájnerként dolgozni kezdett egy képeslapkészítő cégnél, ahol minden kreativitást ki akartak ölni belőle. Ekkor megértette, hogy "fel kell emelnie a seggét" és saját feje után kell mennie, ha nem akar agyrákot kapni egy 10×10 méteres dizájnerirodában.


Nagyjából ennyit sikerült megtudnom Oleg Douról a Google segítségével, illetve még azt, hogy azóta a nevezett főiskola aspiránsa, és nemzetközi hírnévre tett szert sajátos stílusú, képzőművészeti hatású fotóival. (Honlapján példamutatóan keveset árul el magáról, mindössze azt, hogy 1983-ban született Moszkvában, és hogy kísérleti fényképezéssel foglalkozik.)

Nevére egy elírás alapján figyeltem fel. A Múlt-Kor portál cikke Oleg Dukovnak nevezi. Hogy a szóban forgó fotóművésznek nem ez a neve, arra itt találtam bizonyítékot (228. és 229. tétel). Persze sejtettem, hogy ez művésznév lehet, kis keresgéléssel meg is találtam a fiatal művész eredeti nevét: Олег Дурягин, vagyis Oleg Durjagin - de semmiképpen nem Dukov.

Ha pedig ezt már ilyen szépen kinyomoztam, képeit is megkerestem, bőven kínál találatokat a világháló. Ajánlom őket olvasóim figyelmébe.




















A Múlt-Kor cikkének másik furcsaságáról itt írtam.

Csönge is fotókat mutat be új posztjában.
Oleg Dou fényképei - képzőművészet, fotó, dizájn, szerviz, kultblog

Acer - HP laptop szerviz Budapest

Szerviz marketing - Számítástechnikai szolgáltatás Budapest – Notebook alkatrészek, virtuális szerverek – Felhő alapú Google szerver - adat mentés laptopról. Szerviz szolgáltatás - Számítógép javítás. Blog: Friss IT hírek, aktuális számtech szolgáltatások. Virtuális szerviz és professzionális notebook javítás Budapesten. Alkatrészek: HP laptop töltő - Asus akkumulátor, Acer kijelző csere és javítás, grafikus kártya. 

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr22249889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marlington 2007.12.03. 10:05:14

Nagyon szeretem az ilyen "hideg" képzőművészetet.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.12.03. 11:25:49

Van egy olyan nézet, hogy a manipulált fotó nem igazi művészet. Vagy tessék simán fotózni, vagy festeni, akár fotorealista képeket. Ez itt alighanem a megfontolandó cáfolat.

P.I. 2007.12.03. 15:32:58

Én őszintén sajnálom, hogy sehol sem lehet kapni fekete-fehér negatívokat, és a hozzájuk való előhívót, fixirt (legalábbis itt, Kárpátalján). Kb. 15 éve szomorún nézegetem csak a fotólaborom maradványait...

BDK · http://ungparty.net/ 2008.01.05. 15:37:06

"Oleg Dou, a csupán 24 éves kortárs orosz művész Apáca című fotója 7,5 millió forintért talált új gazdára, jócskán elszakadva a 350 ezer forintos induló ártól. "
www.fn.hu/kultura/0712/kortars_buborek_179606.php

plüSÖRdög 2008.02.21. 22:23:31

Ezek. nagyon. szépek.

Mellik Tamás · http://www.melliktamas.com/ 2008.06.04. 11:38:17

„Van egy olyan nézet, hogy a manipulált fotó nem igazi művészet...”

A fotóművészetnek is mint bármely más művészeti ágnak rengeteg fajtája van, ezek közül sokban valóban nem megengedett a manipuláció, de vannak olyanok, amelyek kifejezetten erre épülnek és szerintem mindegy, hogy vegyszerekkel, ecsetekkel, itatóspapírral vagy éppen PhotoShoppal dolgozik valaki, ezek csak eszközök...

Szóval visszatérve Olegre, ezt a szintet megfontolás nélkül bátran nevezhetjük művészetnek.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása