balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Feszülni keresztre, szivárványra

2007. június 30. - BDK
Bár tudományos pályára készültem, a 70-es évek derekától másfél évtizeden át mégis minden kortárs költő verseskötetét megvettem. Persze csak azokat,  amelyek Ungváron, a Druzsba könyvesboltban megvásárolhatók voltak – de így is roskadozik alattuk a polc. A szép választék darabjai fillérekbe, pontosabban kopekokba kerültek, az én segédlaboránsi fizetésemből is futotta rájuk. Össze is állt egy egészen tisztességes kollekció az elsőkötetes Bolgár Györgytől (igen, ugyanaz a Bolgár György) Ladányi Mihályon, Baranyi Ferencen, Váci Mihályon át Pilinszkyig, a három- vagy több kötetbe összegyűjtött Vass Istvánig, Weöresig, Juhász Ferencig, Nagy Lászlóig, Illyésig.
Tovább

Napló, 2007. jún. 30.

Ez rövid utazás volt: csütörtök reggel indultunk és péntek este már itthon is voltunk. A fő úticél: a JAK műfordító tábora Nagykovácsiban, itt Éva volt aznap az egyik íróvendég. De haladjunk sorjában.

A csapi határátkelőnél kb. négyórás sor állt. Negyedórát vártunk, ez alatt meg sem moccant a sor, így gondoltunk egyet és elindultunk Beregszász felé, megpróbálkozunk az átkeléssel Kaszonynál vagy Asztélynál.
Tovább

Ungvár története

Értékes könyvvel gyarapodott a mai napon a Magyar Elektronikus Könyvtár állománya. Sajnos nem digitalizált szövegként, hanem csupán szkennelt oldalképek formájában és .pdf formátumban, de mégis a gyűjtemény része lett Mészáros Károly munkája, az Ungvár története a legrégibb időktől maig. A "maig" ez esetben a 19. század közepét jelenti, a történelmi mű ugyanis 1861-ben, azaz  közel másfél százada jelent meg.


Tovább

Golden Blog - benne a középben

Örömmel tudatom nyájas olvasóimmal, hogy a bdk.blog.hu bekerült a Golden Blog verseny középdöntőjének 110-es mezőnyébe, egyben a 9  legjobbnak ítélt kultblog közé. A kategóriagyőzteseket a közönség és a zsűri összesített szavazatai alapján állapítják meg. Voksolni július 8-a éjfélig lehet minden kategóriában egy érvényes e-mail-cím megadásával ezen az oldalon. Előre is köszönöm mindazoknak, akik rám adják voksukat. Merszidanke.

Tovább

Bodor Béla - intervillám

Nyári internetes villáminterjú-sorozat: előbb én kérdezem íróbarátai- mat, aztán ők kérdezik választott  alanyukat.  Projektum | Interjúk

A Könyvhéten jelent meg Bodor Béla új könyve "Már az avantgárda Carneválra ütött" címmel. A kötetben 45 tanulmány, esszé olvasható az aktuális avantgárd tárgykörében, Hermann Nitschről, Erdély Miklósról, Hajas Tiborról, a Magyar Műhely alkotóiról és másokról. Ez adta három kérdésem aktualitását:


Tovább

Indul az INTERVILLÁM!

Útjára indul nyári interjúsorozatom! Lényege, hogy (mostanában új könyvvel jelentkezett) íróbarátaim egyikét-másikát megszólítom, felteszek nekik 3 aktuális kérdést, majd válaszukat közreadom itt, a blogomban azzal a nem titkolt céllal, hogy tevékenységüket, könyvüket, őket magukat népszerűsítsem - és nyájas olvasóimnak érdekességekkel kedveskedjem, bízva aktivitásukban, hiszen a válaszok alighanem bennük is újabb kérdéseket vetnek fel.

Tovább

Karinthy-kabaré Temesváron

Azt hittem, hamarább felpörög Ötödik kattintás című játékom, de eddig csak egyetlen bloggertárs szállt be. Mint első jelentkezőnek, KapitányG-nek kijár a viszontgesztus, hiába írja, hogy "Úgy, ahogy BéDéKá gondolta, nem tudom folytatni a játékot, hisz nem nagyon vannak külső linkjeim.", Épp elég külső linkje van ahhoz a Blogrollban, hogy bárhová el lehessen jutni tőle. Temesvárra legalábbis öt lépésben nagyon könnyen.


Tovább
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása