balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Kellemest a hasznossal

2007. szeptember 29. - BDK
Minden érdeklődőt szívesen látunk az alábbi rendezvényeken, Pécsett és Keszthelyen, ahol az én új könyvem kerül bemutatásra, és Dunaújvárosban, ahol Éva regényével és az én kötetemmel is megismerkedhet az olvasó. A fővárosi tanácskozást a JAK jegyzi, én is részvevője leszek a beszélgetésnek.

okt. 2. 17.00 Pécs Várkonyi Nándor Könyvtár Könyvbemutató, beszélgetés
okt. 3. 14.30 Keszthely Fejér György Könyvtár Szövegperformansz, kérdezz-felelek
okt. 3. 17.00 Keszthely Fejér György Könyvtár Könyvbemutató,
író-olvasó találkozó
okt. 4. 17.00 Dunaújváros Kortárs Művészeti Intézet Közös könyvbemutató Évával, beszélgetés
okt. 6. 14.30 Budapest Petőfi Irodalmi Múzeum Kerekasztal a blogos könyvkritikákról
A fenti időpontoktól és az utazási időtől eltekintve fő tartózkodási helyünk október 1-jétől 6-áig: Hévíz, Hetes Ház, Dr. Schulhof st. 1. A mobilom is él ez idő alatt: 70 244 7324

Egy József története

Vendégünk volt nemrégiben: Árpás Károly tanár úr Szegedről. Még beszélgetésünk elején ellátott bennünket az általa írt vagy szerkesztett könyvek kisebb kollekciójával. Belelapozás után többségük felkerült a polcra. A magát regénynek mondó könyvecskét (112 kis formátumú oldal) azonban magam mellé tettem, mint olvasandót. Ma sort is kerítettem rá.

A regényt bizonyos György József jegyzi; kalandos életéről (még az Adriát is átúszta) a magát szerkesztőnek feltüntető Árpás Károly árul el ezt-azt. Ugyancsak az ő utószavából értesülhetünk a mű nem kevésbé kalandos történetéről:
Tovább

Kérdezz - felelek!

Az október 3-án esedékes, hévízi és keszhelyi diákok körében zajló találkozómmal kapcsolatban tanárnőjük részéről felmerült, hogy nem a gimnazisták számára teljesen ismeretlen új könyvemről kellene beszélnem, hanem - mint emailjében írta - egészen másról, például az alkotás folyamatáról. Én meg nem akarok semmi jónak az elrontója lenni: arról fogok beszélni, ami a hallgatóságot érdekli. S hogy mi érdekli őket, derüljön ki mielőbb! Ide alulra, hozzászólás formájában várom a kérdéseket. Kérem, a kérdezők jelezzék, ott az esten várnak-e részletes választ, vagy azt szeretnék, ha előzetesen is felelnék valamit, hogy aztán a helyszínen tovább vihessük a szálat. (Figyelmeztetés: aki azt kérdezi, hogy mikor írtam első versemet, azt lelövöm. Ennél sokkal jobb kérdéseket várok!! És persze kérdezhet az is, aki nem lesz ott, csak kérem, ezt jelezze, hogy itt válaszoljak.) Tehát: csak rajta, tessék kérdezni bármit, ami egy nyilvános író-olvasó találkozó keretébe beleférhet.

Kemény István: élőbeszéd

Vissza Káinig

A szakma a legjelentősebb kortárs költők egyikének tartja. Jól mutatják ezt a róla szóló elismerések, díjai. Én most élőbeszéd c. kötetét olvastam el.

"Mint öngyilkos, ha visszafele él", írja kötetkezdő versében Kemény István. A személyes múlt újraélésénél azonban sokkal erősebb motívum az emberiség múltja. Fajunk biblikus eredetéig kell visszanyúlnia, hogy privát kudarcainak hőse, a Megcsalt űrhajós érthetővé váljon - leginkább önmaga előtt. Igen, egyfajta önmegismerő lélekgyakorlat ez a könyv, valaminő visszaszületés egészen Káinig, aki mégsem ősapaként, hanem csupán nagybácsiként mutatkozik be.
Tovább

Így nyaralunk mi

Először is nem nyáron, hanem ősszel nyaralunk, tehát inkább őszölünk, de ez nagyon hasonlít az őszülünkre, és enélkül is eléggé deres már a hajam, úgyhogy ezt kerülném. Szóval mi ősszel nyaralunk, de mivel én sem nyáron, sem ősszel nem szeretek ilyet tenni, addig ügyeskedtem, míg olyan hetet hoztam össze magunknak, hogy alig 3 napot kell pihenéssel töltenünk (na, ezt kibírom), a többi négyen intenzív irodalmi életet fogunk élni. Éspedig:
Tovább
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása