balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Napló 2007. nov. 4.

2007. november 04. - BDK
Mozgalmasnak mondható napok. Múlt szombaton Kovács Eleméréknél voltunk Beregszászban abból az alkalomból, hogy barátunkat is elérte a nagy 50-es. Születésnapján csak a szűk család volt jelen. Plusz mi. Igaz, mi is dupla komaságban állunk.
Tovább

Digitális rózsafüzér

Az interneten talált furcsaságokat szemléző honlap - miafene.hu - hívja fel a figyelmet a nem teljesen új, de mindenképpen megejtően kedves üdvösségipari termékre, amelyről a Hetek így számol be: "Piacra dobták a digitális rózsafüzért Olaszországban, amely lágy női hangon imádkozza az üdvözlégyet. A számítógépes egérre emlékeztető, hangszóróval ellátott készülék mindennap elmondja a miatyánkot, elmond három üdvözlégyet és dicsőséget."

A 0,2 kg súlyű kütyüt természetesen meg lehet vásárolni, ára potom 29,50 €. Ez pedig "az üdvösséghez mérve aprópénznek is kevés" - jegyzi meg a miafene.hu.

Billentyűzet - csak szőkéknek

számítógép billentyűzet csak szőke nőknek - klaviatúra szőkéknek | laptop billentyűzet | gomb csere | jóindulatú szexizmus

laptop billentyűzet szőke nőknek

  Bevallom, először kacsának gondoltam a hírt, miszerint egy orosz cég szőke nőknek szánt olyan klaviatúrát hozott kereskedelmi forgalomba, amelyen a funkció-billentyűkre az van írva, hogy fölösleges gombok, az Esc-re az, hogy Nem!, a Space neve pedig A leghosszabb billentyű. Ám, miután megtaláltam a friss hírt, miszerint tegnap elkezdődött a billentyűzet kereskedelmi forgalmazása, és pláne, miután a gyártó oldalán is felleltem a termék bemutatóját, már nem lehetett kétségem. Tovább keresgélve megtaláltam a világelső gyártók nagy ötletének internetes eredetét is.

Több forrás is megerősíti, hogy az éceszt egy az interneten hosszabb ideje terjedő, láthatóan megbuherált kép adta, magam több 2006-os  forrásban is megtaláltam nagy méretben (alább egy akkora részlet, ami ide befér).

laptop billentyőzet csere

A nyilvánvalóan a szőkenő-viccekre alapozott feliratokat, a színvilágot, és magát az ötletet szinte változtatás nélkül átvette a gyártó cég.

  gomb csere - laptop szerviz

Egyes források szerint a vásárlók egy része máris kifogásolta, hogy a 600 rubeles (4.250 Ft-os) klaviatúráról hiányzik a gyakran szükséges "any key" billentyű - a gyártók ígérik pótlását. Hírlik az is, hogy a termékből kettesével vásárolnak a szőke nők férjei: "Adjál kettőt, vazze".

Jóindulatú szexizmus

A szociológiából ismert, de a hétköznapi életben ritkán megfogalmazott úgynevezett jóindulatú szexizmussal lépten-nyomon találkozunk, bár nem tudatosítjuk, hogy miről van szó. A jóindulatú szexismushoz tartozik a lovagias értékrend és sok minden, amit évszázados gyakorlatunkkal megtanultunk romantikusnak kategorizálni. Holott az ilyen szexizmus  alapvető tulajdonsága az, hogy egyfajta hízelgés, bókolás, jóindulatú megkülönböztetés segítségével próbálja elfogadtatni a nőkkel, hogy a férfiaktól radikálisan különböző, egyben alacsonyabb rendű, ostoba és gyenge lények. Látszólag tehát a jóindulatú szexizmus a nőknek kedvez, valójában azonban a nőkkel szembeni diszkriminatív, szexista megkülönböztetés, hiszen a nőket gyengének, gyámoltalannak, korlátozott tehetségűnek és alacsony intellektusúnak képzeli.
_______________

Női billentyűzet laptopra is? - Pink top szerviz

Komputer billentyűzet - csak szőkéknek - érdekes internet - ex, hír - it kütyü, kultblog - Laptop szerviz Budapest - billentyűzet gomb csere - Nemcsak klaviatúrával, mobil alkalmazással is vezérelheti saját virtuális szerverét, ha vps tömeges sms szolgáltatását veszi igénybe: 

  • számítógép - laptop billentyűzet gomb csere 
  • okostelefon alkalmazás: mobilra üzenetküldés
  • tömeges sms - mobilmarketing-kampány

<< A fenti poszt első megfogalmazásában számos link szerepelt a friss tech hírekre és forrásokra mutatóan, de töröltem őket. Viszont kitettem idei SEO-programom és aktuális kereső marketing tevékenységem néhány vonatkozó hivatkozását:

Szobrok gázálarcban

Sajátos módon tiltakozott nemrégiben egy leleményes brit környezetvédő Kína rekordnagyságú széndioxid- kibocsájtása ellen. Kihasználva az alkalmat, hogy a híres kínai agyaghadsereg kisebb kollekcióját a  British Museumban állították ki, átlépett a biztonsági kordonon és két kerámaiszoborra CO2 feliratú respirátort adott fel. Mivel a kiállított tárgyakban semmilyen kárt nem okozott, büntetése csupán az lett, hogy örökre kitiltották a múzeumból. Ezt maga sérelmesnek találta, de úgy nyilatkozott, gyermekei jövője fontosabb neki, mint az élvezet, amelyet a múzeum látogatása nyújt.


Tovább

Újliberálisok?

A hírben szereplő ötlet csak első hallásra képtelen. A mai SzDSz oly messze került a rendszerváltás idején képviselt "tiszta" liberális állásponttól, oly sok mindennel kompromittálta magát (és sajnos magát az eszmét is), és olyannyira képtelen a megújulásra, hogy jóérzésű liberálisok hosszabb ideje már vagy nem szavaznak rá, vagy kényszerből, jobb híján teszik. Ha jól tudom, a felmérések szerint a magyar lakosság 20 %-a liberális érzelmű, az SzDSz 5 %-os támogatottsága ennek csak negyedét fedi le. Lenne hát alapja egy új, a hatalomban még el nem használódott pártnak - még ha régi ősliberálisok is bábáskodnának körülötte. Persze ez még mindig nem az a párt lenne, amelynek a megalakulását én másfél évtizede várom. Ám arra semmi esély, hogy a nemzeti liberális (vagy liberális nemzeti) nézeteket vallók politikai erővé szerveződjenek. A nemzeti eszmét kisajátította a jobboldal, a liberalizmus pedig sehogyan sem találja (nem is keresi?) az átjárást a nemzeti gondolkodáshoz, így a két kívánatos fogalom - nemzeti és liberális - sehogy nem tud közös halmazban átfedődni. Ezért aztán akiknek egyaránt fontos (volt?) mindkét értékrendszer, kényszerből vagy a jobb- vagy a baloldalhoz csatlakoztak, nagyjából feladva énük egyik felét, vagy ha megtartották teljes identitásukat, akkor ma nagyjából egyforma undorral figyelik az egymásra acsarkodó két tábort. Egyszer talán ők is eljutnak a pártalapítás gondolatáig.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása