balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Megfenyegettem a Fideszt

2008. július 02. - BDK
A Fidesz a legpofátlanabb spammerek közé tartozik. Többszöri határozott követelésemre sem képesek levenni a levelezési listájukról, amelyre önkényesen valamikor felvettek. Még az élesebb visszaszólásaim sem zavarják őket: 2006-ban írt reagálásom - Válaszlevél Orbán Viktornak - Személyes üzenet Balla D. Károlytól - elég nagy port vert fel, megjelent az ÉS-ben, kiemelten szerpelt a Népszabadság Online blogszemléjében, szinte azonnal külön topik témája lett az Indexen. (A levelet természetesen a címzettnek küldtem el legelőször.) Aztán tavaly mégis újra küldtek propagandaanyagot. Ezt is nyilvánosan kifogásoltam: Fidesz.spam.hu, és Deutsch-Für Tamás címére a következő levelet küldtem:

fidesz@fidesz.hu

Tisztelt Deutsch-Für Tamás Úr,
megkaptam kéretlen küldeményét (O. V. : Új többség), amellyel kapcsolatban az lenne a tiszteletteljes kérésem, hogy a Fidesz szíveskedjék a jövőben megtartóztatni magát propaganda- anyagainak címemre történő postázásától.

Tisztelettel,
új többségi helyett egy régi kisebbségi:
Balla D. Károly

Mindhiába. Most itt az újabb küldeményük, ezúttal CD-melléklettel.

Mielőtt gondosan a szemétkosárban elhelyeztem volna, első felindulásomban csak benyomtam a CD-t a gépembe, végignéztem Magyarország volt és leendő miniszterelnökének (szokás szerint sajátjai körében) tartott beszédét. ...Felhatalmazás nélküli kormányzás, reformdiktatúra, elmélyülő válság, új egyezség, együtt kormányozni az emberekkel, ha most vasárnap lennének az előrehozott választások, tíz év alatt egymillió új munkahely... Mi tudjuk, hogyan kell... Ott áll ez a kicsi nagy ember az övéi karéjában, higgadtságot mutat, de valójában halálosan ideges amiatt, hogy előfordulhat: holmi ostoba demokratikus játékszabályok miatt még közel két évig a startvonalon kell toporognia.

Beszédének azért csak volt egy igazi erénye: egyetlen egyszer sem hivatkozott a határon túli magyarságra.

Új levél:

fidesz@fidesz.hu

Tisztelt Deutsch-Für Tamás Úr,
korábbi kifogásom ellenére újabb kéretlen küldeményt kaptam Öntől (Új Egyezség). Úgy tűnik, a Fidesz a kitartóbb spammerek közé tartozik és nem hajlandó lemondani arról, hogy engem propaganda-anyagaival zaklasson. Valószínűleg most is hiába tiltakoznék, ezért inkább fenyegetőző hangot ütök meg: ha újabb anyagot küldenek, kárpátaljai magyar költők remekműveivel fogom támadni a fidesz email-fiókját.

Tisztelettel,
Balla D. Károly




Frissítés. Nem sokkal a megírása után a poszt linkje kikerült az index.hu címlapjára. Ami egyfelől jó, mert többezres nézettséget jelent, másfelől rossz, mert az indexről az összes magyar mocsok bezúdul kommentek formájában a poszt alá. Három óra elteltével száznál több minősíthetetlen beszólás: megkapom a magamét én is, meg a politikusok is, meg a pártok is: de főleg a kommentezők minősítik egymást a legocsmányabb módon. Van itt komcsizás, cigányozás, zsidózás, buzizás, anyázás, apázás; a seggfej a legenyhébb jelzők közé tartozik. Ez lenne a Vox populi? Vagy ez csak a söpredék hangja? Győzött volna a lumpenproletkult és a kültelkek kocsmáinak a nívója érvényesül a neten? Egy a zászló, egy a söpredék?

Íme, máshoz szokott kedves olvasóim, rettenjetek el a lenti kommenteken:

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr71549384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

avogadro00 2008.07.02. 14:29:08

kaptál ingyen cd-t :) örüjjé, amúgy megtiltanám, csak újrairhatót engednék terjeszteni. az legalább újrahasznositható!

derelyegrádi szellem 2008.07.02. 14:30:07

Balla, te a viagrásoknak is mindig felháborodottan visszaírsz?

bandeenator · http://kritika3.blog.hu 2008.07.02. 14:31:17

Bejelentkeztem másik néven, úgy látszik a nicktolvajnak is az a neve, ami nekem, tehát lehet, h nem is nicktolvaj.

Mint minden, ami politika, ez is remek vitatéma lett.
Remekül elkanyarodott a téma attól, h spamözön zúdul a posztíróra.
Tény, h nem szimpatizál a spamelő párttal.
Tanagyag nem lesz, GyF pedig megmondta híres beszédében h szarik a történelemkönyvekre.

Ha Orbán vs Horthy, akkor
GyF és Sztálin/Rákosi, de neki rajzoltak Hitlerbajuszt 2006-ban...
Szóval lehet párhuzamot vonni, de ez a 21.század a mostani problémákkal. Haynaut nem kéne dicsőíteni, ha az ember magyarnak vallja magát...

avogadro00 2008.07.02. 14:31:30

az nem viagra, hanem v1agr@

fletópótlék 2008.07.02. 14:31:41

Kösz derelyegrádi szellem,
most már minden tiszta és világos, az élet nagy kérdései rendezve, várjuk a kerigmát :))

Megmondom Önnek a Tutit 2008.07.02. 14:32:32

Kedves Fideszfikázó Szarok!

Az tök mindegy, hogy az a hazug párt, akiknek a seggét nyaljátok, a nyomorult szintig lerontotta az országot, a béka segge alá süllyesztette a morált és a közéletet, nektek továbbra is ez a szar kell.
Le vagytok!

Tisztelt Balla Úr!
Erősen csodálkozom, hogy önnek e-mailben CD-t küldtek vagymi, ugyanis a SPAM az nem kéretlen POSTAI levél, hanem kéretlen ELEKTRONIKUS levél.
Minden magyar ember postafiókja milliószámra van tele sosem kért üzleti és politikai reklámmal, és ha Ön kedves Seggfej legalább egy kicsit is utána nézett volna, tudhatná, hogy a SPAM fogalmát -- bár akarták -- nem terjesztették ki a postai küldeményekre.
Ahhoz hogy ne kapjon ilyet, nem a fideszhez vagy az mszphez vagy szdszhez kell fordulni, hanem az illetékes belügyi adatbázishoz és ABBAN kérni ilyetén nevének nyilvánosságból való kizárását.
CSAKHOGY akkor Ön, kedves Seggfej az MSZP dicső propagandáját sem fogja soha többé ingyé' megkapni, mert a postai küldemények ilyen letiltásánál nincsen ám pártpreferencia alapján való különbségtétel.

Szóval lehet rugózni és még sok-sok ilyen, a saját ostobasága mellett tanúságot tevő bloggal jelentkezni a nagy-nagy nyilvánosság előtt.

vampierre · http://igyelunk.blog.hu 2008.07.02. 14:34:40

1. Heliont, Te egy f*sz vagy.. Ilyennel nem viccelünk..
2. A szerzőnek igaza van abban, hogy a kéretlen reklámlevél nem jó. Egyszer lehet, hogy visszaküldött egy Nemzeti konzultációs vagy franctudja milyen levelet (Biztosan ráírta, hogy "menjetek a fenébe") és ezzel - apróbetűs rész mindig olvassátok el mindenhol - indirekte beleegyezését adta az e-mail címe felhasználására.. Az egy másik kérdés, hogy nem működik - ezek szerint - hatékonyan az adatfeldolgozás, fáziskésésben lehetnek, hiszen nyilván nekik sem céljuk a te AKTIVIZÁLÁSOD, ha egyszer úgysem szimpatizálsz velük..

Deutsch Tamás pedig két okból kifolyólag nem fog válaszolni Neked.

1. Több, mint valószínű, hogy nem ő olvassa először a fideszes címére érkezett leveleit. ÉS azt a titkárnője / asszisztense - mint nem rá tartozót figyelmen kívül hagyja.. (értsd: Kidobja..)

2. Tamás nem azért ül ott, hogy forwardolgassa a neki címzett leveleket a kampánycsapatnak.. van erre kijelölt leiratkozós link is gondolom, miért nem azt használod??

A spam levelek elleni általános felháborodásoddal 110%-ig egyet értek.

avogadro00 2008.07.02. 14:35:20

de kemény :)

aki valamelyik pártnak is hive (legyen az szdsz,mszp,fidesz,mdf) , az boldog ember nem lehet....emberek el kell fogadni: semmi normális alternativa nem lesz a közeljövőben.

KopaszMercis 2008.07.02. 14:35:48

mostatuti:
a beka segge ala sullyesztette a moralt... hehehehe
igen ok basszak szejjel a varost es hivjak ki az emberekt az utcara hogy ott basszak az anyjukat...
a mostani kormany degeneralt faszokkal van tele, nem tudnak elni a lehetosegekkel es nem fejlodunk ugy ahogyan tudnank.

Az mszp-t eppeszu ember nem szereti, de az biztos hogy a fideszt jobban utalja.

Te meg inkabb vallald be azt aki vagy, es menj ki bataran szombaton a meleg felvonulas egyik kaiomjara bortangaban tancolni.. 2008-van, belefer :)

Mr. President 2008.07.02. 14:36:22

A Balla Úr meg köztem annyi a különbség, hogy én az MSZP-től kapok havonta legalább 1x nem kért hirdetéseket, csak én ezért nem kreálok blogot, hogy elpanaszoljam. Elolvasom mit ír, véleményt alkotok róla, aztán simán továbblépek.

ZZ 2008.07.02. 14:36:49

EZ A ZZ NEM ÉN VOLTAM. KÖSZÖNÖM. AZ IGAZI ZZ.

ZZ 2008.07.02. 13:26:06
Nekem minden jöhet a fidesztől, de nem kell, mert beszerzem előbb. Van, hogy a nyomdából már. Mert minden szava igaz amit írnak! És ez nem hit kérdése ám! Ez tényleg így van. Van aki hazudik, van aki sosem. Viktor nem hazudik.

Megmondom Önnek a Tutit 2008.07.02. 14:37:51

vampierre:
SPAM (postai) levél nincs!
SPAM e-mail van.
Kéretlen postai (reklám, politika, stb. stb.) levelek GLOBÁLIS letiltását a belügyi adatnyilvántartóban lehet kérni.
(Ezt a hülyébbek kedvéért ismétlem.)

KopaszMercis 2008.07.02. 14:37:54

Amugy eleinte nem erdekelt a fleto
a valasztasok utan megutaltam nagyon
most viszont mar nagyon szeretem.. imadom, hogy mennyire csipi a sok jobbos kis csicska geci szemet :)

bierkamp 2008.07.02. 14:38:12

Nah a gagyi Fityisz "oltással" beoltott seggnyaló , vagy helyezkedő...Megmondta az igazat mi? A lófaszt! ha tudná hogy
a kissebbség" csak akkor lesz amikor a gonosz törpe Orsós Viktor lesz a min elnök..és Buta Deutsch Tomi a parlament elnöke, és Győzike lesz a köztársaság elnök. de ki lesz a vajda?:))))))

ejha 2008.07.02. 14:38:25

KopaszMercis: gratula, józan, demokratikus gondolkodású MSZP-szimpatizánsként gyorsan eljutsz a buzizáshoz.

avogadro00 2008.07.02. 14:39:46

szerintetetk a BM-ből lekért listát update-elik minden kiküldés előtt? szerintem nem, szóval ha egyszer kiadták, akkor már örökre a xy cég/pár adatbázisában vagy, mivel ez a cim kiadásra vonatkozik, vagyis a jövőben már nem kapja meg senki.

ejha 2008.07.02. 14:40:18

Bierkamp, az újabb demokrata meg cigányozik. Ez a diktatúra ellen harcoló felvilágosult baloldal?
Kapjatok már a fejetekhez!

mosko 2008.07.02. 14:41:11

A spam kéretlen elektronikus reklámüzenet, mely terjedhet e-mailben, SMS-ben, de gyakran használják a kifejezést a papírformában terjesztett szórólapokra is. (wikipédia)

bierkamp 2008.07.02. 14:41:14

Fáj az igazság? cigány az cigány:))) és infó az az igazság:))

ForRedGlory :) 2008.07.02. 14:42:04

Inkább atomot küldjél ezeknek az IQ lúzereknek. :)

derelyegrádi szellem 2008.07.02. 14:42:23

ezt a postai/elektronikus dolgot én meg se mertem említeni, mert ezzel a ballától elvettem volna szolgálatának kicsi kis eredményét is.

De ha már más bemondta, Karcsi te hogyan kapsz cd-t e-mailban?.Raádásul ezek legpofátlanabbak KÉT ÉVENTE megtalálnak. Baszki ez már zaklatás, rohanj a rendőségre, ha téged még nem követnek a fideszesek éjjel-nappal mint az egyáltalán nem paranoiás Kondorosit, és ki mersz menni az utcára.

Előttem vagy, ahogy szortírozod a postádat: vrag, nyet vrag

bierkamp 2008.07.02. 14:42:32

Ejha, ha nem tudtad akkor most felvilágosítottalak. Szimpatizálj csak velük:))) ---

Megmondom Önnek a Tutit 2008.07.02. 14:42:48

Kopasz Mercis: Mostan felkínáltad nekem a seggedet, jól értettem?
Te melyik kamionon leszel? Csak hogy tudjam.

Egyébként gratula. ÉNY hogy itt bárki jobbra lenne képes, még a Thürmer Csapata is, és ha lenne esély arra, hogy ők kapjanak 20-30-satöbbi százalékot, lelkiismeret furdalás nélkül adnám nekik az X-et, csak ez a szarfosó alakulat tűnne már el!

De neked K. Lapos Faxnak csak egy dolog a lényeg, utálni a fideszt. Dögöljön bele az ország, mindegy.
Tegyél egy jót velem, ha már a buzi kamiont emlegetted, kapd be a faxomat!

KopaszMercis 2008.07.02. 14:43:12

ejha: mszp szimpatinzas az anyad...

viszont azt elismerem, hogy mar birom a gyurcsanyt, mert habzo szaju orultet csinal a hozzad hasonlo devians csicska kocsogokbol...

Mária 2008.07.02. 14:43:23

Sztem kamu. Vagy urban legend. Vagy fotoshop :)

Van pár mailcímem, van postaládám is, hogy lehet, hogy én soha nem kapok ilyesmit?

mosko 2008.07.02. 14:44:21

ha jol ertem, a szerzo nem magyarorszagon el, igy aki adatvedelmi biztosra, belugyre hivatkozik, az elobb tajékozodjon. es ez nevre szolo level, azert mas, mint ha a tesco bedobat egy reklamot

KopaszMercis 2008.07.02. 14:44:30

tuti: en az apaddal leszek egy kamionon.. o a pedofil / nekrofil brigadot kepviseli... en meg a fideszest szopatokat :)

te is csatlakozzal hozzank.. ilyen szado mazo verendo buzinak siman jo vagy =)

WYW 2008.07.02. 14:46:22

Amint a fidesz, netán Viktor szóba kerül, rögtön kitör a háború, az emberek egymásnak esnek.

Ilyen a nagy megosztó munkájának eredménye! ;-)

bierkamp 2008.07.02. 14:46:23

Felőlem az aluljáró vécés nénije is jöhet, de ez az Orsós gonosz Törpe tünjön már el a bandájával együtt. Már egész Európa utálja!!!!! )csak a gagyi Fityisz seggnyalok nem:)

ejha 2008.07.02. 14:47:17

Én vagyok a habzó szájú őrült, és te anyázol, KopaszMercis? Néha bírom sajnálni, hogy az általános iskolás szinten megrekedt emberek véleményére pazarlom az időt. De végülis mindegy, te már "bizonyítottál", és hálistennek nem csak nekem.

bandeenator · http://kritika3.blog.hu 2008.07.02. 14:47:51

Boááá!
Ne itt, hanem a kamionon, ha kérhetem :D

Igen, megint találkoztak a két oldal hívei. :)

Megmondom Önnek a Tutit 2008.07.02. 14:48:43

Kofasz Mercis: Az én apám sajnos a lángszórós brigádban lesz ügyeletes, vagyis nem kamionon lesz hanem sorfalat áll majd, de hát ő egy öreg fazon, nem bírja ezt a mai liberális világot.

Hozhatnál az mszp szavazókörből néhány langyi kancigányt is, akkor aztán sokkal jobb lesz majd a lékkör.

bierkamp 2008.07.02. 14:50:26

I(tt Hamburgban megkérdezték tőlem..igaz hogy egy cigó hülyitette meg a fél magyarságot, valami Orbán vagy Orsós.. és azóta nem tudtok előbbre jutni?---montam igen. Azt mondta sajnálom a népeteket! Hát ennyire ismerik és szeretik a gonosz törpét :)

Mr. President 2008.07.02. 14:50:44

Csuda ember lehet ez az Orbán. Egyszerre nevezitek nácinak és kommunistának. A kifogások közt ott van, hogy alacsony meg van szőlőkertje. :) Aztán van itt olyan MSZP-s aki utálja a melegeket, mintha ez nem kicsit mondana ellent az MSZP és SZDSZ felfogásának. Nem lehet mit tenni az ilyen dolgok ellen. És látjátok, a kopasz mercis MSZP-re fog szavazni miközben, nem ért egyet a politikájukkal. Komolyan elszomorít az ilyen. Komolyan! SPAM-ről ne tudni, hogy mit jelent. Tudás nélkül blogot írni, hát nem csodálkoznék, ha törölnéd a commentem, bácsi. :(

derelyegrádi szellem 2008.07.02. 14:52:13

Nem kell fogakozni mercissel egyrész mert hazudik, mindig is fényezte Gyurcsány makkját, csak most ez az új dumája.

Másrész a kisegítőben mindjárt lekapcsolják a sulinetet. :)

bierkamp 2008.07.02. 14:53:31

President--ez azért van mert mindenkinek nyal..neki mind1 csak szavazzanak rá..imádja a náci szavazatokat is, de a pnel proliknak is kolbászból igéri a lépcsőházat:)))
Ez egy szélkakas:) nem politikus--látszik hogy cigó---azoknak ez a mentalitása:)))

KopaszMercis 2008.07.02. 14:53:58

jah ertem.. szal apad a devians magamutogato gusztustalan felvonolu vonaglo kocsogok kozt lesz..

pedig aszittem hogy a melegfelvonulas reszekent jelenik majd meg...

bocsi en tevedtem :)

Mr. President 2008.07.02. 14:55:14

Orbán cigó? Rasszizmus? :) Mintha a liberalizmus lenne a legnagyobb ellenfele a rasszizmusnak, és cigányoztok. :) De miért teszitek? Nem értem.

KopaszMercis 2008.07.02. 14:55:50

A kanciganyokat hivtam, de csak biszexeket ertem el... oket meg mar az anyad lefofoglalta addig amig apad langszoroval fog hadonaszva szenvedni :) mondtak hogy vissza mondanak de muter olyan szep lovet igert egy kiados kurasert, plusz mar foglalot is tett le, az meg ketszer jarna vissza...
szal egy szo mint szaz
legkozelebb

Megmondom Önnek a Tutit 2008.07.02. 14:56:37

mosko:
Amit a wikipédia mond az nem sokkal ér többet annál, amit én mondok. Az nem egy lexikon hanem egyfajta információhalmaz.
(Lásd az Index "Wikipédia miatt hülyék az ír diákok" (vagymifene) cikkét is.)
Rengeteg fogalmat használunk a jelentésétől teljesen "elvetélt" környezetben, de ez nem jelenti azt, hogy a dolgo helyes.
Postai úton nem lehet SPAM-ot kapni, ez viszont TÉNY.
Balla úr meg egy mszp seggnyaló ostoba alak. (C) Tutipédia

adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe 2008.07.02. 14:57:11

degeneregrjádi szellent!!!!

Önbül látjom, hoty jó fideszesember, ezírt őn kap pénctet a pocstaládájályábe. Külön kijemelnyém öntö mint éktelnersde akarommondani ékrtelsnd szóbal izés ékttdre an ezmány nyem megy íty déljután. hehehehehe

nem paj. kültyük a pénctet a pocstaládájába. aszema cím holis vane.

Höhöhöhö: látommá: Bivalybazsnád alső retek ucca nyóc.

Kültyük a pénctete, vehető rajta óvasó könyvet.


Üdvözlettel,

Tekintetes Nemzetséglófő HadriJános!!

KopaszMercis 2008.07.02. 14:57:36

degeneralt szellem haragszik ram, mert a tota w blogjanak osszes topikjaba szaggattam rea egy - egy uj segglyukat...
hazudozo kis csicska akinek nincsen humorerzeke, mert a pap bacsi fogdosta a kukijat a mise utan...
ez van, ebbol kell epitkezni...

derelyegrádi szellem 2008.07.02. 14:59:16

bierkamp

A hamburgi történeted nagyon hihető. Ahogy a német mondja, valami orbán vagy orsós meghülyítette a népeteket. :)))))

Erre még drágabolgárúr is csettintene, pedig ő még magától Zsdanovtól tanult, ugye Balla?

WYW 2008.07.02. 14:59:41

Dr Deutsch-Für Tamás ön még mindig Für???

Hogy lehet ez?

Dr Kangörény 2008.07.02. 15:01:28

Megmondom önnek a tutit, nos te seggfej! Ha hiszed, ha nem, ha valaki rühelli a fideszt, az nem mocskosrohadtkomcsilibsibolsi! Mint ahogyan a szocikat utálók sem rohadtnyilasfasisztanácik.
Neked viszont nincsen agyad baszod, mert ha a kedvenc pártod szarozik veled, attól te csóválhatod a farkad, de másnak ugye nem muszáj örülni?

President, az orbán kb a thürmerékkel volt egy platformon egy csomó olyan kérdésben, amik miatt simán le lehet kommunistázni. Most, hogy nemsokára hatalomra kerül már visszavett a balos populista szövegből, mert akik most odbasztak a gyurcsánynak, ugyanazok basznak oda majd neki is. Hja kérem, aki hülyékre épít...

Megmondom Önnek a Tutit 2008.07.02. 15:03:17

Hát, Kofasz Mercis, anyám már csak a nekrofilokat foglalhatná le, talán a sajátoddal keverted a dolgokat?
Sok az idő, hogy nem kell suliba járni? Vagy kaptál ingyé' egy kis hozzáférést?
Netán nem is iskolás vagy, hanem egy koszlott nyugger, akit aztán télleg seggbe érint, ha nem az mszp marad hatalmon?

Bár ahogy a netról kinyerhető adatokat nézem, nem kellene Kofasz Mercis álnév helyett inkább Balladék Ároly néven írni???????
Ja, értem. nemcsak a SPAM mibenlétével nem teccik tudni mit kezdeni, de még az internet alapjaival sem teccik 10tában lenni.
Nem baj. Majd az idő megoldja Önnek is.
Azaz meglássa, oda jut, ahol az emlegetett anyám is van. Ha másban nem, ebben biztos lehet.

Mr. President 2008.07.02. 15:03:41

Dr Deutsch-Für Tamás, ez egyfajta cigány vagy paraszt nyelvezet? Őket próbálod nevetségessé tenni ezzel? :) Továbbra is bízok a józan emberek többségében, akik nem írnak, csak olvasnak és tisztán látják a lényeget. Ugyanazok akik lenácizzák a másik oldalt, cigánynak, buzinak stb. nevezik a másikat. Ugye a többség látja ezt, ugye? :) Németországban ezt kérdezték, hogy az a cigány vitte-e az országot mélypontra? 50 éve ott még kiírtottak 10 millió zsidót, nem kevés cigányt, melegeket, értelmi fogyatékosokat, és jó formán mindenkit, aki nem 190 magas árja szőke hajú német volt. És ott cigányoznak, és te adsz a szavukra? :)

KopaszMercis 2008.07.02. 15:04:11

kangoreny:
ezek egyszeruek mint az uveggolyo es annyi eszuk van mint egy hintalonak...

nem fer bele nekik a vilagkepukbe, hogy ha valaki nem szereti az mszp-t akkor az hogy nem imadja a viktort Lehet mind a kettot utalni, sot illik is.

Ez a degenerelat szellentes pl. mar ket eve is ugyanezt a "te regen szeretted a gyurcsanyt, csak most szidod" dumat nyomatta

szegenyek fogyatekosak es nem is tudjak magukrol...

nem veletlen csokken a fidesz nepseruesege es no az mszp-je
azon rohognek jot, ha megint a viktort inditanak a jobbosok, az megint elbaszna nekik es megint a gyurcsany jonne...
visitva csapkodnam a terdemet... :)

bierkamp 2008.07.02. 15:04:52

Lófaszt kerül hatalaomra! Ő az örökös vesztes és megy Ausztriába kezeltetni magát minden vereségkor, és zabálja a Narancsos Buktát!. 2010 ben is így lesz!!!!

madmanic 2008.07.02. 15:06:01

megoldás a problémádra:

e-mail kijelöl -->küldő hozzáadása a letiltott feladók listájához

derelyegrádi szellem 2008.07.02. 15:06:01

dehogy haragszom rád, kellett még egy segglyuk, mert ami volt azt már szétnyaltad. .Tóta W blogjában egyszer jártam, de mintha nem egészen az történt volna ahogy itt feldobod, talán mintha neked kellett volna hazahúznod anyádból kiszívni amit benne hagytam. Vagy tévednék?

De egyébként veled semmi bajom. Tartalomhoz forma. Szórakoztat a veled való társalgás. Ahogy néha megnézzük az út mellett a dögöt, meghallgatjuk a hatfejű birkákról szóló rémtörténetet, néha veled is szóba állok, része vagy az életnek.

bierkamp 2008.07.02. 15:06:28

Mr. President 2008.07.02. 15:03:41
Dr Deutsch-Für Tamás, ez egyfajta cigány vagy paraszt nyelvezet? Őket próbálod nevetségessé tenni ezzel? :) Továbbra is bízok a józan emberek többségében, akik nem írnak, csak olvasnak és tisztán látják a lényeget. Ugyanazok akik lenácizzák a másik oldalt, cigánynak, buzinak stb. nevezik a másikat. Ugye a többség látja ezt, ugye? :) Németországban ezt kérdezték, hogy az a cigány vitte-e az országot mélypontra? 50 éve ott még kiírtottak 10 millió zsidót, nem kevés cigányt, melegeket, értelmi fogyatékosokat, és jó formán mindenkit, aki nem 190 magas árja szőke hajú német volt. És ott cigányoznak, és te adsz a szavukra? :)
HOGY MIÉRT NEM ABBAN ÉS OTT SZÜLETETT AZ ORBÁN--MÁR RÉG KIÍRTOTTÁK VOLNA:)

KopaszMercis 2008.07.02. 15:09:06

Nem... nem kevertem.
Tudod ezek a ciganyok milyen hazudos gecik... ez a te hastalan fajtadtol tanultam... biztos nem mondtak igazat... talan a regi szep emlekekbol taplalkoztak.
De legalabb megtudtuk, hogy apadnak nem kell messzire mennie, hogy hodolhasson a hobbijanak.. plusz ugye viragot sem kell vinnie a randira, hisz az mar olyankor ott van. =)

Nyar van te buzi, suli nincsen :)

Na apadnak meg jo paradezast.. remeljuk ra talal az igazi szerelem a sok buzi kozott.. ki tudja, lehet vegre levetkozheti latens heteroszexualitasa okozta gatlasait.
A budos mihaszna csicskaja ;)
Ugyan olyan tumor a szerencsetlen ven fasz a nemzet testen mint a sok paredezo buzi.. sot o nem is olyannak szuletett hanem olyanna vallt.. szal remelem jo sokan meghalnak mint a buzik mind apadek kozul... imadom amikor ket hasztalan szemet brigad egymas torkanak esik es paran meghalnak...
legalabb no az atlag IQ es kicsit elhetobb az orszag
legjobb az lenne ha mind ket oldalon mind meghalnanak :)

Megmondom Önnek a Tutit 2008.07.02. 15:09:29

Te Kangörény!
Ha legalább vetted volna a fáradtságot és valamit elolvastál volna fentebb, láthatod hogy nekem nem a fidesz a favoritom, hanem BÁRKI aki képes lehet leváltani a szarkavaró hazugokat. Kedvenc pártod neked van, mert én nem lózungok, hanem tettek és érdekek alapján választok pártot.
VAN összahasonlítási alapom, X év kommunizmus, 4 év Jóskabácsi, 4 év Orbácsi, 4 év Horgyuli és 8 év Hazugfi alapján kurva egyszerű dolgom van/lesz.

Csak a hozzád hasonló agymosott "kettészakadtazország" xarosok képtelenek felfogni az ilyesmit, nektek nincs alternatíva, mint valami jó kubai forradalmár, a gyurcsányvagyhalál vízióit kergetitek. Addig, míg kiestek a betűk a lózungból, és már csak a Gyurcsány! Agyhalál maradt.

KopaszMercis 2008.07.02. 15:10:34

szellem:
latod en eltunnek en hianyoznek...

te meghalnal eszembe sem jutna hogy valaha ismertelek :)

Megmondom Önnek a Tutit 2008.07.02. 15:14:10

Te Kofasz! Azt mondtad, a kamionon leszel. Már azt sem tudod, mit írsz?
A sulit meg ÉN KÉRDEZTEM tőled, mikor még asszittem hogy egy hülye kiskorú vagy. De ez is csak azt bizonyítja, hogy a szenilishez közelebb állsz.
Mondatam, Kofasz helyett Balladékként kellene aláírnod amit a blogodba írsz, úgy korrektebb lenne.

bierkamp 2008.07.02. 15:18:30

Itt németben az Orbánt török bevándorlónak hinnék, pedig csak Felcsúti cigó:)
A Buta Deutsch-ot meg azért arab zsidónak néznék, pedig zsidó-cigány. Hát..ez a mi kis "kollégiumi ellenzékünk":)

Xmas 2008.07.02. 15:19:45

Ilyen sok a fura gondolkodású?

A postaláda nem szent és sérthetetlen. Kis nyílás figyel belőle a nagy világra. Oda bárki bármit bedobálhat. Így kerülnek bele a politikai és kereskedelmi hirdetések. Meg az átverős direkt marketing fogások.

Az e-mail fiók viszont szent és sérthetetlen. Még az első kéretlen megkeresés is tilos! Ebből a szempontból teljesen jogos a kifogása az úrnak.

Meg kellene tanulni különbséget tenni.

KopaszMercis 2008.07.02. 15:25:03

mostatuttti:
ki az a ballada? a jobblada haverja...

latod latod a karma csunyadolog, de rossz tanar hiaba nyiffantja ki az anyad sem te se apad a dologbol nem tanultok...
tisk tisk :)

Moophlander 2008.07.02. 15:31:55

Tökéletesen megértem, hogy a seggedből kiálló sarló kalapács miatt kicsit nehézkes az ülés, de ha már a szóbanforgó beszédről a tévesinformációju (nyugdíjbefagyasztás) szórólapot és e-mailt elolvastad vehetnéd a fáradságot és elolvashatnád ezt is....... állva!

derelyegrádi szellem 2008.07.02. 15:32:12

bierkamp

Ez az "itt németben" annyira gagyi még hozzád képest is, hogy szerintem dobjad. Pedig te a büdösszájú, bordó nejlon pólós, drágabolgárúr betelefonálós volt tsz elnökök apologétája vagy. És még ahhoz képest is.

Ráadásul nagyjából ilyen az MSZP fanok hozzáállása az antirasszizmushoz is. Ha úgy van kijön belőlük a baloldali fajkutató.... De ne zavartasd magad, közben azért nácizz is majd másokat.

Tájékotatásul: ha a Felcsúthoz hozzáteszed a "i" képzőt, akkor abból melléknév lesz, így kisbetűvel írjuk. De hát honnan tudnád te ezt?

Barnabás 2008.07.02. 15:35:37

Ha nem szereted a FIDESZ-t minek irtál nekik.A kéretlen leveleket miért nem szűröd ki.A fenyegetésedtől szerintem annyira megijedtek,hogy nem is indulnak a következő választáson.

Moophlander 2008.07.02. 15:35:51

derelyegrádi szellem!!! Ott a pont! :D

Lacika · http://zsindex.hu 2008.07.02. 15:36:10

Téged meg feljelentenek zsarolásért vagy spammerkedésért.
nhh-nak kell továbbitani a spamot.

phaidros 2008.07.02. 15:37:51

A második Phaidros nem én vagyok.
Mindnesetre, én is csak panaszkodom, nem bírom levakarni az MSZP-t. :)

-putyin- 2008.07.02. 15:52:56

ballad d te szánalmas vagy.

A VÉLEMÉNYEM MÁSOK TOLLÁBÓL 2008.07.02. 15:53:29

Van saját véleményem, de ilyen szépen, mint akiktől kölcsön vetten a gondolataikat nem tudnám megfogalmazni. Köszönet Nekik. Én személy szerint osztom a véleményüket, amit Ők versekbe foglaltak. Nem mocskolódni akarok T. Blog indító mint sokan mások előttem. A hozzáfűzésével egyetértek. Az utóbbi időben pont az Ön által felemlítettek miatt nem írok szívesen a blogoldalakra, mert sajnos tele vannak a "SELEJTEK" SELEJT, semmitmondó silány véleményével, az "Egy az Isten: Orbán Viktor"imádatával. Aki nem úgy ír és gondolkodik, mint Ők az már sajnos nem is Magyar Ember ebben a Magyar Hazában. No akkor íme ez a saját véleményem : - akinek tetszik elfogadja, aki meg vitatja annak szíve joga,- mert talán demokráciában élnénk mi valahányan ebben a szép Magyar Hazában.

Thuküdidész: A Hatalomról

"A hatalom valamennyi megnyilvánulása közül az önmérséklet a legnagyobb hatású. "

Ratkó József : A hatalom
(részlet)

„A hatalomnak szíve van,
bárkibe átültethető
a hatalomnak arca van
amin a bőr cserélhető

A hatalomnak fegyvere van,
mi mást tehetne, lő vele
A hatalomnak hatalma van
és él, ha visszaél vele.”


Mosonyi György:

Új elosztási rendszereket!

„A bértollnok az alamizsnát dicséri,
Te is kaphatsz /ha jó leszel/ ígéri.
A Világ ezt el is hiszi, elmereng.
Közben halnak. Éhen is halnak emberek.

Ha az ember a Világban körbe fut,
Látja, hogy egy halottra is haszon jut.
Kinek haszon, mennyi haszon? Ki tudja?
Nagyon mély a köztemetők ős-kútja.

Rossz a mai - a tegnapi - elosztások rendszere,
Ezt oldjuk meg a jövőben emberek!”

Ennyi a véleményem mások tollából, üdvözlet mindenkinek.

vampierre · http://igyelunk.blog.hu 2008.07.02. 15:54:50

Megmondom Önnek a Tutit.. Mi egy csapatban játszunk..
:)))

Megmondom Önnek a Tutit 2008.07.02. 16:03:49

Halihó, Agyatlanok!
Baklladék Úr POSTÁN kapta a leveleket, nem emilben, POSTÁN jött nekije a CD-je és minden egyebe.
SPAMot sose' kapott.
Ő még aszitte, a "kéretlen levél" az az, amit bedobnak a postaládájába, nem mszps agysorvasztó vagy leárazott karajhirdető újság, ezér' aztán fogta a blogját, és K. Urvára mekkfenyegge a mockosz kisz fideszt.
Ennyi a sztori, nem több.

torró 2008.07.02. 16:04:22

Hi hí azanyja egy ilyen egyszerű eset mekkora vihart tud generálni! Pedig ez teljesen hétköznapi eset. Mindenkinek szive joga kidobni azt ami nem tetszik neki. Csak azt nem értem miért kell ebből ekkora drámát kreálni? Én megmondtam a postásnak, öcsém az én posta ládám a leveleimnek van kitéve nem szemetesnek, tehát semmilyen reklám anyagot nem szeretnék benne megtalálni mert rumli lessz és Ők ismernek. Ez ilyen egyszerű. Az más kérdés hogy itt a nagytöbbség csak ilyen formában tud élvezkedni hogy ki tudja a másikat jobban köpödni. És ezért tartunk itt, de necsüggedjetek lessz ez még rosszab is. És egynapon kihal ez a fajta mert semmi sem tart örökké. ÁMMEN

Megmondom Önnek a Tutit 2008.07.02. 16:10:45

Idef. Kofasz Mercis!
Azt tudom, hogy méltóságodban megsértettelek, de hát ez eleve szándékomban is állt, ugyanis rühellem a hülyéket, főleg ha a pofájuk nagy.
De buzizni te kezdtél el.
Öreg apámat, halott anyámat szintén te kezdted emlegetni, amit leszarok, mert az ilyen senkiházi seggfejek nem érnek fel odáig, hogy ezen felhúzzam magam.
Amíg meg nem néztem a publikus adataid a neten, azt hittem egy szánalmas kis szünidős pöcs vagy, de hát a tények szerint egy éjsötét bunkó xarrágó nyugger vagy, a legrosszabb fajtából, a legviccesebb meg, hogy ezzel tisztában is vagy.
De legfőképpen, legalább lenne annyi önbecsülésed, hogy a saját blogodban saját néven szidjad mások kurva anyjátapját, mert ez így annyira sekélyes és piti, mint az egész elindított "fenyegetésed".

states 2008.07.02. 16:19:02

És mond csak, Gyurcsánytól kapsz legalább valami lovagkeresztet ezért a hősies harcodért, amit a galád Fidesz ellen vívsz. Vagy legalább a kondér körül egy kis sámlit...?

-putyin- 2008.07.02. 16:20:05

ha annyira zavar a fidesz levele, akkor ezt nézd meg, talán ennek majd örülsz, tapsolsz, mert így kell, ugye?

index.hu/gazdasag/magyar/noados080702/

Griffi 2008.07.02. 16:20:38

Nyilván az MSZP kéretlen telefonhívásai és küldeményei iránt is ekkora vehemenciával tiltakozik a kedves postoló.. Ha nem, akkor no comment!!!

zi 2008.07.02. 16:21:24

Karcsi!
Ne foglalkozz senkivel. Teljes mértékben igazad van.
Csak egy dolgot nem értek: Orbán miért kampányol a határon túlra?
Ilyen biztos benne, hogy kétharmaddal nyernek, és hogy állampolgárrá válhatnak a határon túliak?

-putyin- 2008.07.02. 16:27:57

Elismerésem kiemelkedő szakmai sikereiért!

Pizsama · http://pizsama.blogter.hu 2008.07.02. 16:29:06

BDK!
Népszavazást kell kezdeményezni, hogy építsenek magasabb kerítést Isten állatkertje köré. Ki is írnak majd egy pályázatot, persze olyan feltételekkel, hogy azt csakis egy csókos kaphassa. Aztán pár hónappal az építkezés megkezdése előtt kipattan a botrány, hogy irreálisan magas áron épül a kerítés, és tulajdonképpen az adófizetők pénzéből a beruházásra szánt összeg fele ilyen-olyan politikai körök gazdasági holdudvarában landolnak. Ezért aztán sose épül fel a magas kerítés Isten állatkertje köré, és így a bent tartózkodók továbbra is idetalálnak a te blogodra, akárcsak ÉN! :D

BDK · http://ungparty.net/ 2008.07.02. 17:06:22

Szia Pizsama - számodra mindig fényes ösvény vezet blogomhoz! Örülök, hogy itt.

zi - hát tudod, Orbán Tusnádfürdőn szokott a legnagyobb legény lenni, kacsintgat hát Kárpátaljára is. Ő valóban potenciális szavazókat lát a határon túliakban; ez nem egyszer kiderült.
De erre a tematikára egyszer már ráfázott (kettős állampolgársági szavazás), és mivel rájött, a tizenötmilliózás nem feltétlenül nyerő otthon, a belhonii beszédeiben most, úgy tűnik, nem akarja kijátszani ezt az adut: az MSZP megnt túl könnyen leütheti egy kis szociális-gazdasági demagógiával. De ha kormányon lesz a Fidesz, újra emlegetve leszünk igen szaporán, én már felkészültem pár doboz csuklásgátló pirulával. És a hónom alját is edzem, hogy ne vihogjak a sok alányulástól.

tpapa 2008.07.02. 17:11:32

Én Önnek szurkolok, ismeretlenül is, hovatartozására való tekintet nélkül: Hajrá! :oD
(Avagy halál a Spammerekre!!!) ;o)

Ui.: Mindig is utáltam, ha egy jó ügy melletti kiállást az akadályozott meg, hogy kiállt már mellette más is, akivel valami egészen másban nem értünk egyet. Ez egyszerűen korlátolt ostobaság, félelem attól, hogy eltérítenek, kihasználják a jóhiszeműségünket. Pedig ez rajtunk múlik. Ha figyelünk, ha nem hagyjuk magunkat, akkor bárkivel (igen, a másik oldalról is) lehet együtt dolgozni a közös célokért. És miért ne lehetne két teljesen különböző értékrendű embernek is közös célja? Lehet. A többi azon múlik, milyen az a két (sok?) ember.

sutyerák 2008.07.02. 17:22:23

bandeenator 14:31

Nézz utána Hanyaunak a wikipédián,hogy mekkora magyar lett,mint magyar földesúr! Pl.:nyugdíjat folyosított a szabadságharc rokkantjainak,Habsburgok ellen szavazott és beszélt,stb..

Dr. Zoidberg 2008.07.02. 23:32:10

"Elvonult a vihar, felsütött a nap,
De az én életem öröm nélkül maradt."

Azt hiszem a blog elképesztő mélységek és magasságok fókuszpontjában helyezkedik el.. Ez egy blognál talán előny!

=]

BDK · http://ungparty.net/ 2008.07.03. 09:15:24

Gondolkoztam rajta, hogy esetleg törlöm a fenti szemetet. De azt hiszem, mint tanulságot érdemes meghagyni. Arra az esetre, ha illúzióink lennének a netpolgár műveltségét, felfogóképességét, szemléletét illetően. Hiszen jó sokan meg sem értették, miről szól a poszt, az ironikus felütést a végén végképp nem. És engem sem tudtak hová tenni, fogalmuk sincs helyzetemről, nézeteimről, soha semmit nem olvastak tőlem, még csak egy másik blogbejegyzést sem.

Különben ezért a bezúdulásért, azt hiszem, csak részben az index a "felelős". Kitették a poszt linkjét a subba nevű blogon is, ahol pedig ez az általános hangnem. A legitóbbi posztjuk egyik hozzászólója tette ki a linkemet, erre az ő törzsgárdájuk egy része átjött ide is mocskolódni. A poszt címe egyébként ez: "Kínzó kérdés: Nagyon szépen kérlek szopjál le azonnal", és ma reggel 990 hozzászólásnál tartanak...

Boros Oszkár 2008.07.03. 09:21:21

1. KopaszMercis a kelleténél gorombább, de nagyjából egyet lehet vele érteni. 2. BDK, örülj neki, hogy Ukrajnában élsz, mert ha Fideszék hatalomra kerülnek, még ott is jobb lesz, mint itt.

BDK · http://ungparty.net/ 2008.07.03. 10:15:16

Itt mindig is jobb volt! :)

ZoomZoom 2008.07.03. 10:27:36

Akkor maradj is ott.

BDK · http://ungparty.net/ 2008.07.03. 10:47:50

Köszönöm a kedves invitálást.

derelyegrádi szellem 2008.07.03. 11:41:15

Itt mindig is jobb volt! :)

Pécsen?

BDK · http://ungparty.net/ 2008.07.03. 11:43:43

Ó, szent tájékozatlanság! Különben pedig ne rontsd itt a levegőt, ha kérhetlek. A subba nívója itt nem felel meg.

derelyegrádi szellem 2008.07.03. 13:01:26

mi az a subba?

Egyédként meg nem kell nyilvános bolgot üzelemtetni, és akkor nincsnek neked nem tetsző vélemények. CSak a TIED!

Pécs. Úgy emlékszem, hogy tőled hallottam itt blogodon hogy ott laktok. Ha tévedek, hát tévedek. Kerestem a forrást, de nem találtam. Találtam viszont olyat, aminek tanúsága szerint, valamit nem tudtam és nem is feltételeztem, sőt igazából nem is merült fel bennem rólad. Emiatt ha bármikor megbántottalak utólag bár, de teljesen őszintén a bocsánatodat kérem. A nézeteink ettől nem közeledtek, de ez nem baj.

Hidd el nagyon bánt a dolog. Tréfára is foghatnám, hogy vezeklésül elolvasok egy hosszú könyvet tőled, de nem, tényleg szarul érzem most magam.

Semmiben nem értük egyet, de süssön neked a nap, és segítsen téged az Isten.

BDK · http://ungparty.net/ 2008.07.03. 13:57:48

Velem lehet beszélni. A hosszú könyv elolvasása méltó felajánlás, elfofadom :)

[Pécs: egyesek tiszteletbeli pécsinek tartanak, ami megtisztelő számomra. Ott működik a kiadó (Pro Pannonia), amely utóbbi könyveim közül 5-öt kiadott, benne a legfontosabbakat. Ott él El Lobo, legkedvesebb bloggertársam. Ott volt egyik eddigi legizgalmasabb előadásom - pecs.balla.biz/ - , ott voltak egy pályázat nyomán városszerte kiplakátolva a verseim, ott mutattta be egy diákcsoport kis abszurd drámámat, és ott élnek kedves író- és nem író barátaim közül jópáran. Ami így hirtelen eszembe jutott.]

[subba: azt hittem, te is arról a blogról jöttél át. bocs, ha nem]

Ha a kellemetlenkedő rosszindulatodat levetkezed és normális hangot ütsz meg, akkor az nem baj, hogy mást gondolunk a dolgokról. Régis sérelmeket pedig utálok számontartani.

derelyegrádi szellem 2008.07.03. 14:35:10

Melyiket javaslod?

A subba ezek szerint egy blog. Majd benézek, ha eljön az ideje.

Szerintem ha ezeket az osztályharcos, ÉS-es manírokat le tudnád vetkőzni, könnyebben szót értenél olyanokkal is, aki mondjuk nem szeretik a posztmodern irodalmat, de olvasnak. Bár tudom ennél vannak "magasabb szempontok" is, nem vagyok naív.

A könnyen elérhető két szonettet elolvastam.

BDK · http://ungparty.net/ 2008.07.03. 14:40:55

Ha engem akarsz megismerni, akkor:
bdk.blog.hu/2007/09/02/2000_3_megjelent

vagy ha mégis belemerülnél valami (ál)posztmodernségbe, akkor:
hhrf.org/ungbereg/konyv/szembesules/bemutat_i.htm

Én mindenkivel szót értek, aki velem szót ért.

derelyegrádi szellem 2008.07.03. 14:52:35

"A regényíró kilovagolt..." címből arra következtetek, hogy Hajnóczy-t olvastál (A halál kilovagolt Perzsiából) Ha így van azt jól tetted. Ösztönö zseni volt szegény (vagy nem szegény, de mindenképpen halott, és fiatalon, talán 42 volt)

Az Szembesülés ajánlását elolvastam, félek hogy ez nem az én világom.

BDK · http://ungparty.net/ 2008.07.03. 15:00:05

39 éves volt. Hogy olvastam-e? :) írtam is róla, itt idéznek:
www.hunlit.hu/hajnoczypeter#ID452

Ajánlhatok még novellákat, verseket vagy esszéket, de alighanem a naplókönyv lesz a legjobb választás.

am 2008.07.07. 23:07:56

Az összes párt és politikusai megérdemelnének egy oltári nagy
pofont. de olyan nagyot, hogy örökre elmenjen a kedvük a politizálástól.

Animus 2008.07.08. 16:13:16

Az összes gyönyörű és félelmetes farkas szintén megérdemelne valami hasonlót, hogy egy életre elmenjen a kedvük a farkasléttől.

am 2008.07.09. 22:37:27

Szerintem a gyönyörű farkas nem összehasonlítható egy nem
gyönyörű politikussal.

TrappedInTheCloset 2008.07.13. 20:20:31

Szerintem mindegy minek nevezzük, spam-nek, vagy kéretlen postai üzenetnek... Mindenkinek joga megválasztani, akar-e MSZP/FIDESZ/bármimás szervezettől, párttól, vállalattól hirdetési célú emailt/telefonhívást/postai levelet kapni, avagy sem. Pártpreferenciától függetlenül.

Mindazoknak akik nem értenek velem egyet: ha a posztoló pl. az mszp-s hirdetéseket utasítaná vissza hasonló vehemenciával, akkor is a halál faszára küldenétek vagy ez esetben véreteket ontanátok érte?

Egyáltalán, tudtok Ti gondolkodni, vagy előre programozott robotok vagytok, akik lila köddel a szemük előtt szajkózzák az aktuális parancsot? MINDKÉT OLDAL, ÉBRESZTŐ!

Vízálló 2008.08.18. 19:16:51

Bezzeg nekem még nem küldött ingyé' cédét a kis köcsög...!
Nekem senki se küld semmit ingyé'...!
Mindegyik köcsög!
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása