balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Lemondásaim

2008. augusztus 07. - BDK
SEO 2019: ClO2 vízkezelés

Elég sok mindent lemondtam mostanában. Szereplésre vagy részvételre történt meghívás öt-hat is volt a napokban, közte a Tokaji Írótábor, a Csokonai Társaság elnökségi ülése, egy dunaszerdahelyi irodalmi pódium, a Kisebbségekért Díj átadási ünnepsége - no és saját könyvem bemutatója. Ezeket sorra lemondtam, mint ahogy két interjúfelkérést is. A másodikban arra a Nagy Zoltán Mihállyal készült interjúra reflektálhattam volna, amely engem is érint, s amelyre maga a szerző hívta fel a figyelmemet, egyben felkínálva a reagálás lehetőségét. (Már tudtam a dologról, ide a blogba ehhez a cikkemhez betűzték kommentként a teljes szöveget - ott hasonló módon tettem is néhány észrevételt). Hogy nemet mondtam, annak két oka van. A második: az érintett témakör (van-e kárpátaljai magyar irodalom) már évek óta nem foglalkoztat olyan szinten, hogy interjúban akarnék megnyilvánulni róla. Az első: nem kívánok olyan lapban szerepelni, amelynek Bayer Zsolt a főmunkatársa.

______________________

seo 2019 clo2: https://twinoxide.hu/klor-dioxid/

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr85606003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B. E. 2008.08.08. 00:36:13

Ezt tökéletesen megértem, de hogy mit fogsz te ezért kapni...

mosko 2008.08.08. 15:08:20

nekem az interju gagyi cime tetszik a legjobban. nzm-mel van az interju, de mint "egyesek", bdk szerepel a cimben. nevetseges.

Nola 2008.08.08. 23:55:38

Az nem is az egyesek, hanem az Egyek!

v.b. 2008.08.09. 20:01:12

NZM két feles között "kiváncsiságból" megkukkolja, milyen irodalom van Kárpátalján. Közben krokikat olvas, s ezekhez lepedőnyi kommentrket fűz.

Viga 2008.08.10. 11:28:00

a " liberilazmus vírusterjesztőjének" lenni azért nem akármilyen dolog. ilyenek ezek a pirézek.
egyébként én is lemondtam mostanában - elsősorban magamról. ki lehet köpni a mazsolát a zsemléből? tényleg jobb belé sem harapni talán...

BDK · http://ungparty.net/ 2008.08.10. 15:18:09

Akit esetleg érdekel: a dolog előtörténetéhez kis adalék:
hhrf.org/karpatiigazszo/040406/kultur01.html
- amikor a magam módján még válaszoltam neki :)

Viga 2008.08.10. 17:29:22

mindig sejtettem, hogy "az alapjaiban rosszul értelmezett liberalizmus szolgalelkű apostola" vagy. azt is tudtam, hogy ez "alattomos mesterkedés". sőt mi több: "az egyedül üdvözítőnek feltüntetett liberalizmus vírusával megfertőzödött személyek, csoportocskák" közé tartozol.
mindezt régóta tudni a "jelentéktelen kisebbséghez" tartozó pirézekről.
csak amit nem tudok: volt-e "alkalomadta", vagyis: viszonoztad-e N. Z. M. szívességét. bár a köszönetnyilvánítás már mintha az lett volna.
hát. régóta nem merült fel előttem - még álmomban sem! - Döbrentei neve. újra végigborzongtam az egész ostobát. emlékezni jó.

B. E. 2008.08.10. 18:20:28

Örültem mindezek ellenére a szerkesztőségi kommentárnak: korrektnek érzem, és remélem, a továbbiakban is így marad.

BDK · http://ungparty.net/ 2008.08.10. 18:40:09

régi sztori; csak adaléknak szántam NZMhez (meg magamhoz).

V.B. 2008.08.11. 09:26:40

Én is visszaolvastam... Mi újság a Magyar Írószövetségben? BDK, nem bántad meg, h kiiléptél? Alakult-e valamilyen alternatív tömörülés? Hogy állunk az alkohol- és dohányzásellenes ligával? Piciny adalék: NZM a legutóbbi Együttben mint legeslegfőbb igazságosztó alaposan leteremtette a két érdekvédelmi szervezet vezetését. Közben – alighanem mással volt elfoglalva:)l – elkerülte a figyerlmét, h Dupka György, az Együtt lapigazgatója az általa ostorozott UMDSZ alelnöke, Vári Fábián László, a szerkesztőbizottság elnöke pedig az ugyancsak általa ostorozott KMKSZ nagy befolyással bíró nagyválasztmányi tagja. Szegény NZM így már sokadszor bizonyítja, hogy tudatában betemetetlen hasadékok vannak. Egyébként állítólag 2009-től lemond, nem akarod, BDK, átvenni az Együtt főszerkesztői posztját?

BDK · http://ungparty.net/ 2008.08.11. 10:23:41

NZM tudatának a hasadékai... hát igen. Azt például rendszeresen kifelejti az életéből, hogy az általam alapított és vezetett formációkban milyen szerepet töltött be: a Hatodik Sípnak olvasószerkesztője, a Pánsípnak főszerkesztő-helyettese, a Galéria Kiadónak főállású szerkesztője, az UngBereg Alapítványnak kurátora volt évekig, és pl. ezekre - itteni kereseteire - alapozva hagyhatta ott a kőműveskedést. Nem mintha ezért hálával tartozna (munkáját mindig tisztességesen ellátta), épp csak azt nem értem, akkor miért nem zavarta "többszörös főnökének" a liberalizmusa.

És még egy apró adalék (ezt megírtam másutt, itt csak dióhéjban): az Együtt alapításáról nem egyszerűen elfelejtettek értesíteni, hanem egyenesen titkolták előlem, ami még nem lenne baj. De amikor megjelent az Együtt, kicsit megütközve láttam a címében, hogy ez a Magyar Írószövetség Kárpátaljai Írócsoportjának a folyóirata. A MIKICSNEK ugyanis akkor még én voltam az elnöke... Akkor nem akartam szítani amúgy is feszült viszonyomat a többekkel, kicsit csóváltam a fejem (már csak azért is, mert a MIKICS nem volt bejegyzett szervezet, tudtommal ma sem az, s dicső elnöklésem alatt gyakorlatilag semmilyen tevékenységet nem folytatott; nem is ülésezett), de akkor még nem akartam a látványos szakítást. Aztán - talán a második szám után - már kínosnak találtam a dolgot, majd még velem, mint MIKICS-elnökkel hozzák összefüggésbe az EGYÜTTet -, elhatároztam, hogy lemondok az elnökségről, amit amúgy is (a szervezettel együtt) csak papíron létező formalitásnak tekintettem. De megelőztek. Elnökük megkerülésével összehívták a testületet és azon megszüntették az elnöki posztot... A sajtóból tudtam meg. Ezek után kiléptem... (De kevés volt a puszta bejelentésem, írásos nyilatkozatot írattak velem :))) holott belépéskor senki nem nyilatkozott írásan...)
-------
A "nagy" Magyar Írószövetségről nem sokat tudok (abból a fenti eset után vagy 2 ével léptem ki), működik, de erős (anyagi) nehézségekkel, és hát némileg megtépázott tekintéllyel és legitimitással. A másik nagy szervezet, a Szépírók Társasága már jóval a "botrány" előtt is létezett, nem emiatt, de voltaképp valóban alternatívaként született; talán nem túlzás azt mondani, hogy sokkal kisebb taglétszáma ellenére most ott van több jelentős író: www.szepiroktarsasaga.hu/index.php?pageid=11

Meg nem bántam, de a többi kilépővel ellentétben én a Szépírókhoz sem léptem be. Viszont ha jön a Fidesz és a Szépíprók a népi-nemzeti MÍSZ-szel szemben ellenzéki szerepbe kerülnek, akkor talán megteszem.

V.B. 2008.08.11. 12:24:34

Hát igen: ha alaposan megvizsgáljuk, kiderül, h a gerinces parasztlegény az egyik legköpönyegforgatóbb alakja Középerurópafalva kárpátaljai magyar alvégének szemétdombján. "Kiváncsi" kommunista, majd még "kiváncsibb(?) keresztyén, korteskedés a KMKSZ ellen, majd seggnyalás ugyanoda felsőfokon,seggnyalás és nívódíj az UMDSZ-től, majd annak sárbastiprása. Egzisztencia BDK-tól, majd annak szapulása úton-útfélen. Pedig nincs és nem is volt erre rászorulva, mármint NZM. Sztem tipikus cigányló: vak vagy bátor. Esetleg... Egyébként, bár ez aligha érdekeli bárkit, én, Vértelen Buzogány az ilyeneknél még a hithű kommunistákat és hithű nacionalistákat is jobban szeretem. Pedig utálom mindkét fajtát.

Viga 2008.08.11. 12:59:15

ejnye, no! kiderül, hogy még a pirézeket is a hatalom suskusolása mozgat(hat)ja a jövőben? fideszidevagyoda. no persze, álnaiv.
a talán persze reményre ad okot. hogy talán előbb. vagy utóbb sem.
vaskos billog a Szépírók bőrén. jobb lenne mindig is szépnek, íróknak látni őket. még ha ebura fakó is. ( no, nem tudom ám, csak.) non coronat.

sarusi lászló 2008.08.29. 13:40:08

Hogy mennyi szemét jön össze ezen az oldalon. Még én is.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása