balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Velem foglalkoznak

2008. augusztus 27. - BDK

Két blogger is növeli mostanában az idézettségi indexemet. Az egyik tűnik a könnyebbik esetnek: a kis Kárpáty Benga, úgy tűnik, a legendás Kárpáty News hajdani babérjaira áhítozik, igyekszik jól meg aszondani a dolgokat. Talált egy archív fotót, amelyen még a józsefattillastúdiós időkben együtt szereplek az Ivaskovics-trióval (és Dupkával, ajjaj!), ez jó apropónak tűnt számára, hogy a fotót és egy  akkori dokumentum-novellámat Gárdával fotózkodó című júniusi posztommal üzköztesse. (Azzal viszont valóban megnevettetett, ahogy hírbe hoz Dupka örökbecsű dalával...). A másik blogger liberális nézeteimről kívánna polémiát folytatni velem ebből az alapállásból: "Míg az európai zsidóság számára a liberalizmus, a liberális eszmék a túlélés, a gyarapodás alapját képezik, ugyanis ők a világ minden pontján "idegenek" és elemi szükségük van az úgynevezett tolarenciára, addig a magyar populációra nézve biztos út az önfeladásra, az identitás vesztésre, a populáció dezorganizálására." Hogy én kívánom-e vele a polémiát, azt elfelejtette megkérdezni.

 

 Honlaptámogatás erőforrások:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr80635493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zápor György 2008.08.27. 14:21:17

Vág az eszük, mint a beretva, stílusuk remek, szóval alkotják a korszakot, nagy serényen.
Alig-alig akad már, aki gondolkozni szokott. Uhhhh! De szánalmas ez az egész. Nem irigyellek.

B. E. 2008.08.27. 20:24:31

Megbocsáss, Károly, nem tudtam elolvasni a posztokat. Akinek ilyen pocsék a helyesírása, az ne vesse bele magát ezekbe a témákba. Vagy ne akarja, hogy pl. én elolvassam. Maradok a te blogodnál, ők meg polemizálgassanak saját magukkal...

B.V. 2008.08.29. 12:21:47

"Míg az európai zsidóság számára a liberalizmus, a liberális eszmék a túlélés, a gyarapodás alapját képezik, ugyanis ők a világ minden pontján "idegenek" és elemi szükségük van az úgynevezett tolarenciára..."
"Míg a Magyarország határain kívülre rekedt magyarság számára a liberalizmus, a liberális eszmék a túlélés, a gyarapodás alapját képezik, ugyanis ők valamennyi utódállamban "idegenek" és elemi szükségük van az úgynevezett tolarenciára..."
-:)

B.V. 2008.08.29. 12:27:47

Jé akkor mi EBBEN nem fogunk polizélni úgy-e?

B.V. 2008.09.02. 09:03:14

Pld: Magyar Gárda, pontosítva egészséges nemzeti önvédelem a magyarság részéről (nem élsz roma környezetben), garancialevél (nem élsz a létminimum alatt), egy-két versed:) De egyébként egy rohadt, tetű, genya, vírusterjesztő liberális vagyok. És – hogy el ne felejtsem – kisebbségi ráadásul. Úgyhogy: helyzetem az átlaghoz képest többszörösen előnyös! Tehát lehet, ebben is eltérőek vagyunk...

BDK · http://ungparty.net/ 2008.09.02. 13:30:45

vagy liberális vagy, vagy egészséges nemzeti önvédelemnek tekinted a gárdát. a kettő kizárja egymást.

B.V. 2008.09.03. 09:49:43

Nemzeti liberális-:)

BDK · http://ungparty.net/ 2008.09.03. 10:57:51

ilyen van (magam is...), de nacionalista, rasszista, fasiszta liberális nincs.

B.V. 2008.09.04. 11:09:36

Csak ugrattalak:)
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása