balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Városi fekvőruha

2008. június 01. - BDK
A nagyvárosokban gyakorta alig akadnak kényelmes, lepihenésre alkalmas padok (vagy ha igen, akkor mind foglaltak). A megfáradtak jobb híján kerítéspadkára, kirakatok beszögelléseire, oszloptartókra telepednek, sok kényelmetlenségnek téve ki magukat. Nem ritka jelenség az sem, hogy padot ugyan elhelyeznek a városgazdák a  közterületeken, de ezeket gonosz módon úgy alakítják ki, hogy ülni még csak-csak, de végigfeküdni nem lehet rajtuk. Mindkét hiányosságot hatékonyan pótolja egy Los Angeles-i művész, Sarah Ross projektuma. Lényege: ha a város nem alkalmazkodik az igényeinkhez, akkor alkalmazkodjunk mi a városhoz azzal, hogy olyan ruhát öltünk magunkra, amely alkalmassá tesz bennünket akár a legellenségesebb kiszögellések "megfekvésére" is.
Tovább

Öncsonkított DOKK

Egyszer már darázsfészekbe nyúltam, amikor szóvá tettem az egyik legrégebbi és legnagyobb adatbázissal rendelkező magyar irodalmi portál, a dokk.hu leállását: mostanra száznál több hozzászóláson keresztül görgetik a kommentelők a témát, és ahányszor leáll a dokk (többször megtörtént a poszt keletkezése óta), mindig fellángolnak az indulatok. Magam ritkán szóltam hozzá, és kezdettől azt vallottam: ha a portál gazdájának nincs kedve folytatni ezt a most már nagy hagyományú kezdeményezést, akkor szüntesse be a frissítéseket, ne lehessen új verseket és naplókat feltenni, ne lehessen fórumozni: de az archívum legyen elérhető. Az a rengeteg anyag, ami felkerült a rendszerbe, ne vesszen el, maradjon meg közkincsnek. 1586 szerző 15222 verse - hirdeti ma is büszkén a fejléc - de a versek - soha többé? - nem olvashatók. A címlapon a szövegek csonkolt formában jelennek meg - igazán nem tudom, mit szólnak ehhez a szerzők - az adatbázisból pedig csak a címeket lehet lehívni.

Tovább

Szabadalom védi a klikkelést

Ügyes! - mondaná Kohn bácsi.

Olvasom, hogy egy szingapuri cég levédette a klikkelést. Pontosabban szabadalmaztatta azt a technológiát, amely segítségével a weboldalakra helyezett képekről vagy grafikákról más weblapokra jutunk át. Az ilyen átklikkelés tehát mostantól az ő licenszük, és a világ összes  felhasználójának elvben fizetnie kell használatáért. A szabadalom tulajdonosai azonban áldott jó emberek, egyelőre csak nagy cégekkel szemben kívánják érvényesíteni szabadalmi jogaikat. A cég többek között a Microsoftnak és Googlenak is be kívánja nyújtani a számlát, s ha nem fizetnek, be is pereli őket.

Tovább

Presser 60

Kamasz koromban az ő fotóival és az LGT lemezborítóival volt kidekorálva a szobám. Mivel későn érő típus vagyok, a zenei ízlésem is lassan formálódott, kisiskolásként még Aradszky és Harangozó Teréz (ó, jaj!) volt a kedvencem, aztán tizenévesen elköteleztem magam a Metró mellett (szembehelyezkedve az Illés- és Omega-rajongókkal). Voltaképp a Metróból az első magyar szupergruppba átigazoló Frenreisz miatt váltam 1971-ben LGT-rajongóvá. Sokáig nem is tudtam, hogy az Omegából átigazolt Presser a csapat szellemi vezére, valahogy nekem Barta és Frenreisz látszott eleinte meghatározó egyéniségnek. Jobban is szeretem az eredeti, klasszikus felállásukat, a későbbi tagcserék inkább gyengítették, mintsem erősítették a csapatot. Somló Tamás ugyan legalább olyan jó zenész, mint Frenreisz, de például Karácsony János soha nem pótolhatta Barta Tamást.
Tovább
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása