balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Kirityálé - EREDMÉNY

2008. július 27. - BDK
tiszta forrás kirityálé Bizony-bizony: megdöntöttük a saját rekordunkat! A legutóbbi felhívásra minden korábbinál több, szám szerint 31 versenyszöveg született, jobbnál jobb meghatározásai, magyarázatai, szövegbe foglalásai a kirityálé szónak. Az ötletek lenyűgözőek, a műfaji gazdaság példátlan. Ezúton köszönöm az aktív résztvételt, egyben gratulálok a szócikkekhez. Nézzük a gazdag kínálatot:

Tovább

Warhol és a szovjet sűrített tej

Andy Warhol szelleme kétség kívül feltámadt, még ám egy új orosz plakáton. A modell azonban ezúttal nem az isteni Marilyn Monroe, hanem a volt Szovjetunió minden polgára előtt jól ismert és máig emlékezetes konzerv, amely vízben feloldható sűrített tejet tartalmazott. A moszkvai Art Lebegyev Stúdió a pop-art atyjának nem titkolt ihletésére a híres tejípari termék eredeti címkéjének a felhasználásával nosztalgia-plakátot készített. Étkezdék és konyhák díszítésére ajánlják, ára 300 orosz rubel (Kb. 1900 Ft.). Egészében így fest:
Tovább

Szigorúan letagadott vonatok

Berniczky Éva

Szigorúan letagadott vonatok

Ahányszor Csöngét kiviszem Csapra, annyiszor csodálkozom rá a jól ismert vasútállomásra. Mindössze huszonöt kilométert teszünk meg Ungvárról odáig, de az embertelen ridegségű csarnokba lépve mégis évtizedekkel ugrunk vissza az időben. Az utasokkal együtt kénytelen-kelletlen eljátsszuk az ósdi, idejétmúlt szerepeket. A pénztár előtt egymás hegyén-hátán, tömött sorban gyülekeznek a határátkelésre készülők. A homályos műanyag ablak mögött zsörtölődő asszonyság elviselhetetlen lassúsággal, kézzel skrájbolja a jegyeket. Komótosan töltögeti az oldalakat, egyiket a másik után, ha a türelmetlenkedők siettetik, kikéri magának, mit képzelnek, ennél gyorsabban nem képes írni is, meg odafigyelni is, értsék meg, nem hibázhat, ezek nemzetközi jegyek.

Tovább

GoldenBlog 2008 - még tart a nevezés

Laptopról Google keresés után még egy teljes hétig lehet optimalizált  komlex blog kategóriába blogokat nevezni a GoldenBlog idei versenyén. Az új szabályok szerint a hvg.hu szakmai zsűrije mellett azokból verbuválódik a közönségzsűri, akik a blognevezés során zsűritagnak is jelentkeznek. Ezért, ha akadna olvasóim között olyan elvetemült hívem, aki esélyt akarna magának adni arra, hogy becses személyemre, illetve zseniális blogomra szavazzon, annak a nevezés során blogom nevének (BDK BLOG) és webcímének (http://bdk.blog.hu)  a megadásával, miután kiválasztotta a "komplex" kategóriát, a megnyíló opciónál a "Szeretnék zsűritag lenni ebben a kategóriában" felirat melletti kis négyzetbe pipát kell kattintania, majd emailcímének megadása után nyomhatja meg a NEVEZEM gombot. Mindezt ITT LEHET MEGTENNI. Aztán a rendszer emailt küld a további tudnivalókról - és a kiválasztottak majd szavazhatnak is. Kicsit bonyolult, majdnem olyan, mintha én találtam volna ki... Előre is köszönöm a fáradozását annak, aki végigcsinálja.


Laptop szerviz Budapest

Kirityálé (felhívás)

Játékostársak, kedves Olvasóim!  Az identifikciós játék folytatódik. Hosszas vívódás után, ezerszer megízlelve az előző forduló posztjaiban szereplő jobbnál jobb szóleleményeket, végül is a kirityálé mellett köteleztem el magam. Kiötlője, matifu plusz pontot kap a pontversenyben, amely ma szavazással is kiegészült: egyszemé- lyes zsűrim mellett néhány további pontról a közönség dönthet itt: szavazás. Az új felhívás szövege pedig a következő:
Tovább
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása