balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

No comment [frissítve]

2008. február 22. - BDK
"Hat év után Kovács Miklósnak papírja van arról, hogy csalással vették el tőle a képviselői mandátumát 2002-ben. A strasbourgi Európai Emberjogi Bíróság most hozott ítéletet ügyében és kárpótlásra kötelezte az ukrán államot. Kovácscsal szemben akkor Gajdos István győzött. A magyar kormány ismerte a csalásról szóló panaszokat, mégis Gajdos szervezetét pénzelte." Lásd: Választási csalót hordott tenyerén a magyar kormány -- "a magyar kormánynak semmilyen jogalapja sem volt megkérdőjelezni Gajdos választási győzelmét, hiszen azzal az ukrán parlament legitimátását kérdőjelezték volna meg"; "Gajdos csalása miatt az UMDSZ és Budapest viszonya nem változhat" Lásd: Budapest nem lép a kárpátaljai csalás miatt.

Tovább

Cirill Metód én vagyok

Berniczky Éva

Cirill Metód én vagyok

Bárhogyan igyekszem, nem vagyok képes levetkezni a túlhajtott alázatot, mások önzetlen kiszolgálását. Valószínűleg az anyai ágon örökölt paraszti gének köteleznek erre. A véget érhetetlen ünnepnapok semmiben sem különböztek a közönségesektől, orrvérzésig sütöttem és főztem hálás-hálátlan közönségemnek. Úgy, ahogyan a nagyanyámtól tanultam, jól kell tartani a családot, a közelemben élő ember nem maradhat kényeztetés nélkül. Még szerencse, hogy apai ágon merőben más vénát örököltem, fogékony vagyok úri huncutságokra is. Ez a kettősség már gyerekkoromban okozott némi zavart bennem, akkor nemigen értettem. Annyit fogtam fel belőle, hogy valami nincs velem rendjén, valamiért másképpen áll össze és mástól esik szét a világ bennem, mint közvetlen környezetemben. Világi maradtam mélyen vallásos anyai nagyanyám mellett, holott a templomba is hajlandó voltam elmenni vele. Húzkodhatta szegény mama a szoknyám, mikor álljak fel, mikor üljek le. Nehézkesen fogott rajtam az ige, számomra az isten a mai napig ennek a vékony szikár agyondolgozott kis öregasszonynak a képében jelenik meg, aki akkor eldönthette, a kötelező penzum végeztével huszonegy vagy huszonnyolc kopekos jégkrémet nyalogatunk-e majd a templom előtti padon. Mindemellett házi istenem szoktatott rá olyan finomságokra is, mint az olvasás. Először a házunkban fellelhető könyveket vette sorra velem, hetente olvasta nekem újra egy és ugyanazon kötetet, aztán amikor önjáró lettem, s már nem szorultam a közvetítésére, azzal ültetett maga mellé, ezentúl mindenki olvasson magának. Attól kezdve én cipeltem neki a könyveket a beregardai könyvtárból. Amikor a helyi állomány utolsó darabjával végeztünk, akkor halt meg nagyanyám, utolsó mentsváram a paraszti miliőben. Nagyjából ugyanekkor tűnt fel életemben a másik végletet képviselő apai nagyapám, a talpig úriember, akitől karácsonykor és születésnapomon legkedvesebb ajándékaimat kaptam.

Tovább

Barát-függő kereső

Izgalmas újdonságról számol be az Agent Portál. Izraeli szakemberek olyan keresőt fejlesztettek ki, amely attól függően állítja sorrendbe a találatokat, hogy közülük melyeket részesítenek előnyben az ismerőseink, barátaink. Ehhez előbb persze fel kell térképeznie teljes kapcsolati hálózatunkat. Miután megadtuk emailünket és nevünket, a rendszer kutatni kezd utánunk a neten, megtalálja profilunkat a különböző közösségi oldalakon, videómegosztókon, könyvjelző szájtokon (azaz a web2.0-ás rendszerekben). Ezután összegyűjti a barátainkat és azok barátait, figyeli a különböző webhelyeken fellelhető profiljukat, blogbejegyzéseiket, linkgyűjteményeiket... - és amikor rákeresünk egy fogalomra, a kapott listában azok a találatok kerülnek az élre, amelyeket a barátaink is előnyben részesítenek.
Tovább

Az Egyek elismerte Koszovót

Február 20-i közgyűlésén az Egyek elismerte Koszovó függetlenségét. Az egyhangúlag hozott határozat - mint Balla D. Károly szóvivő bejelentette - egyben felhívja Pristina figyelmét a demokrácia messzemenő érvényesíté- sére, a jogegyenlőség biztosítására, a szabadságjogok, a személyi és kollektív kisebbségi jogok maradéktalan betartására.
Tovább

Interjú Trill Zsolttal

Interjú jelent meg Trill Zsolttal a mai Népszabadságban. A beregszászi színház hajdani üdvöskéje most már hosszabb ideje a debreceni Csokonai Színháznak a tagja, a cívis városban él és dolgozik, egy társulatban ugyancsak átszármazott színésznő feleségével, Szűcs Nellivel és Vidnyánszky Attila rendezővel. Az interjúban többek között a szerepformálás nehézségeiről szól.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása