balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Gyurcsány átbucskázik

2009. március 24. - BDK

2006. szeptember 21-én ezeket írtam akkori internetes naplómban Gyurcsány Ferencről:

"Nem látja, hogy most az ő személye az egyetlen igazi akadálya a megbékélésnek? Le kellene mondania, hátra kellene lépnie, akkor is, ha mindenki tudja, hogy nincs a kormányzásra igazán alkalmas ember. Ám most már ő sem alkalmas, mert elvesztette a bizalmat. ... Gyurcsány Ferenc elvesztette a neki szurkoló, vele szolidáris milliók szimpátiáját. Amit nagyon rövid idő alatt szerzett meg, de még rövidebb idő alatt el is vesztette. Ez a válság lényege, hogy már nem lehet őt szeretni, csak csöndes rezignációval figyelni, hogyan válik semmivé mindaz, amit felépíteni látszott."


Két és fél évig tartott a szánalmas vergődés, amelyet a baloldallal szimpatizáló emberként nem volt nagy élvezet végignéznem, és hosszabb ideje már az sem vigasztalt, hogy "még mindig jobb, mint Orbán". Most némi megelégedettséggel és meglehetős feszültséggel figyelem, ahogy Gyurcsány az egyértelmű lemondás helyett megpróbál átbucskázni a fején, hogy új alakot öltsön. Nem tudom, sikerül-e neki a nagy trükk, de annyi bizonyos, hogy a két lehetséges folytatás, amelynek ezzel utat nyitott, sokkal kedvezőbb lehet, semmintha még egy bő évig szomorítaná a válságban amúgy is megnyúlt képű derék magyarokat. A megfelelő politikai támogatást élvező szakértői kormány egy kemény kezű miniszterelnökkel az élen (Surányi Györgyöt emlegeti a legtöbb jól-rosszul értesült médium) talán elvégezheti a kármentést és megállíthatja Magyarország teljes ellehetetlenülését; egy év kevés idő, de talán még arra is képes lehet, hogy kedvező pályára állítsa. De egyáltalán nem tartanám tragédiának az előrehozott választásokat sem: Orbán Viktor jól ráfaragna azzal, ha éppen most kellene átvennie a kormányrudat. Neki kellene végrehajtania mindazt, amit a szocialisták elteszetoszáztak. Ami három okból is jó lenne. Egyrészt azért, mert színt kellene vallania, legalább részben abba kellene hagynia azt a hamis propagandát, amit évek óta folytat; másrészt: ha ő rendelné, a magyar választópolgárok alighanem szívesebben lenyelnék a keserű pirulát; harmadrészt pedig az elkerülhetetlen népszerűtlen intézkedések sora alaposan megtépázná szavazótábora bizalmát, elejét véve annak, hogy a következő választásokon túlnyerje magát.

Bármit is hozzanak a következő napok-hetek, jó eséllyel megjósolható, hogy nehéz idők következnek, s csak remélni lehet, hogy a nagy mutatvány végrehajtója pártelnökként már nem fogja annyit mondogatni, hogy "csináljuk meg".

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr151022560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dixidixi 2009.03.25. 14:22:51

pártelnökként már nem fogja annyit mondogatni, hogy "csináljuk meg"
- Remélem, annál többet fogja mormolni otthon, a vécén ülve: "Ezt elkúrtuk. Nem kicsit - nagyon." - amikor rájön, hogy már a budipapír is elfogyott...

BDK · http://ungparty.net/ 2009.03.25. 14:56:20

egy biztos: a tiéd hamarább fogy el, mint az övé.

dixidixi 2009.03.25. 18:24:39

... ne mán, nem vártad meg míg befejezem!
Szóval (most végigolvas előző kommentem, aztán:...)
... az országból.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása