balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Tiszteletbeli blogger lettem

2009. április 04. - BDK

Az a megtiszteltetés ért - ezúton is köszönöm -, hogy Pécs és Baranya megye tiszteletbeli bloggerei közé kerültem. Ezen az oldalon: Balla D. Károly követhetők friss bejegyzéseim a megyeszékhely 2010-es EKF-státusza alkalmából indított portálon. Érdekesség: a posztjaim bevezetői alatt kimutatás található, amelynek segítségével nyomon követhető, hogy pécsi vendégoldalamon az olvasók mely cikkeim folytatására voltak kíváncsiak.

Tovább

Fizimiskám

Tükörbe nézve vagy fotóimmal szembesülve rá szoktam csodálkozni magamra: hát már nem az a Krisztus-képű poéta vagyok, akinek voltaképp még most is tudni szeretném magam? Valóban ilyen viziló-képem lett? Hát igen, az lett. Most szerencsém volt meggyőződni róla, midőn Takáts Sanyi barátom nálunk járván készített rólam pár tucatnyit. Nem ő tehet róla, hogy úgy nézek, ki ahogy. Íme:
Tovább

Zsergula - zsűrizésem eredménye

Mint korábban már írtam róla, a "férc művek" honlap gazdája felkért, legyek egyszemélyes zsűrije új játékának, amelyben a Google által korábban ismeretlen zsergula szó jelentését kellett megadni. Tegnap járt le a határidő, így ma jót szórakozva elolvastam  az összes bejegyzett definíciót. A következő díjazási sorrendet javaslom:
Tovább

Haikuim egy helyen

Az összes eddig közreadott haikumat egybegyűjtötte a műfaj leggazdagabb magyar portálja, a haiku.hu, amely voltaképp a Terebess Online alegysége. A magyar haiku-költők linkjére kattintva nyílik meg a szerzők listája, onnan lehet engem kiválasztani és gyűjteményemet megnyitni, amelyben korábbi Fabatkáim (ezek nem haikuk) is olvashatók, továbbá a Hogyan lettem haiku-költő c. blogbejegyzésem. E percben 99 versikém szerepel az oldalon. A közelgő kerek szám örömére két folyóiratnak el is küldtem ma újabb tízegynéhány háromsorosomat.  

56 millió egy Moholy-Nagy-fotóért

A nagy magyar hírportálok többnyire illusztráció nélkül  közölték az MTI-hírt (pl. HVG, FigyelőNet, Index), miszerint a modern művészet és vizuális kultúra nagy alakjának, Moholy-Nagy Lászlónak (1895-1946) egyik fényképe cirka 56 millió forintnyi értékben kelt el a Sotheby's kereskedőház New York-i árverésén. Nem igazán öregbítve ezzel az online-szerkesztőségek dicsőségét. A fénykép ugyanis a legkisebb erőfeszítéssel  pár pillanat alatt megtalálható az interneten, csak a kereskedőház nevét kell beütni a Google keresőjébe, onnan két kattintásra már helyben is vagyunk, és aránylag nagy méretben is megnézhetjük a művész első feleségét ábrázoló fotográfiát. Íme:

Tovább

Basszuskulcsban

Bajnai GordonKözvetlenül Gyurcsány lemondása után Bajnai Gordon - mint lehetséges utód - neve már felmerült, akkor az SZDSZ egyik ügyvivője azt jelezte, pártja ellenáll a "klónok támadásá"-nak. Aztán jöttek a jónál jobb, nagy szakmai (és nemzetközi) reputációval rendelkező tekintélyes pénzügyi-gazdasági szak- emberek, de vagy nem született megegyezés a szocialisták és a liberálisok között, vagy maga a delikvens hárított. Pedig - gondolom én abszolút laikusként - Surányi vagy Bokros tapasztalata és tekintélye birtokában eredményesen irányíthatta volna a válságkezelést. Miután tucatnyinál több nevet "kilőttek", az MSZP visszatért a mostani gazdasági miniszterhez, hivatalosan is kormányfőnek jelölve Bajnait. A SZDSZ némi vonakodás  és hosszas tárgyalás után mára igent mondott a "klónra".
Tovább
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása