balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Újra twitterezek

2009. június 06. - BDK
Mivel láthatóan egyfajta reneszanszát éli a Twitter és mivel verseny is indult, magam is újra intenzívebben használni kezdtem ezt az alkalmazást. Túl sok értelmét eddig, bevallom, nem láttam, és az én internetes szokásaimba most sem tartozik bele, hogy naponta többszört hírt adjak afelől, éppen mit csinálok-gondolok-érzek, most mégis mepróbálom részben kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket. Annál is inkább, mivel (anélkül, hogy ezért bármit is tettem volna) hatvannál többen követik csiripeléseimet. Így hát kísérletet teszek arra, hogy a twitteremet webnaplóm kiegészítéseként használjam, egyben integráljam is blogomba. A következőképpen.
Tovább

GoldenBlog 2009 - nevezzetek!

Elindult a HVG nagy éves versenye, a GOLDENBLOG 2009. A komplex blog kategóriájában - amelyben magam megméretem - a nevezések száma is fontos: a versenyben nem indulhat minden nevezett blog, csak a 100 legtöbb nevezést kapott. E 100-as listából választja ki a szakmai és a közönségzsűri a kategória győzteseit. Ezért, kedves olvasó, ha szívesen olvasod blogomat, akkor
Tovább

Ungvár-Budapest repülőjárat

Mint az UA-reporter.com hírportálon megtudtam, június 15-étől az ukrán és a magyar légitársaság közös légijáratot indít Ungvár és Budapest között. Az Embraer típusú gép heti két alkalommal (hétfőn és pénteken) 30-30 utast szállít a vonalon. A légiút mindössze 45 percig tart és az illetékesek szerint reális utazói igényeket elégít ki.

Lehet egy kerékkel több?

Mindenki ismeri a háromkerekű gyerekbiciklit. Ez azonban valami egészen más: mind a három kerék egy síkban helyezkedik el, azaz egymás mögött. Hogy melyek a kétkerekűvel szembeni előnyei, arra maga a feltaláló, Gennagyij Kolesznyikov (mi beszédes név!) is némileg kitérő válaszokat ad, leginkább abban látja értékét, hogy technikai újdonságként hat, továbbá alkalmas a szórakozásra és a közlekedésre - azaz méltó konkurense a kétkerekűnek. A vele készült interjúban azért csak kitér arra is, hogy találmánya fordulékonyságban, bizton- ságban és az akadályok leküzdésében mutat a kétkerekűt felülmúló erényeket. És hogy a magát filozófusnak és feltalálónak definiáló orosz konstrüktőr nem a valóságtól elrugaszkodott fantaszta, a cikk végén az is kiderül: jövedelemre úgy kíván szert tenni találmányával, hogy a háromkerekűt üdülőövezetekben adná ki órabérbe, busás bevétellel. - További képek, videó: 

Tovább

A világ legkülönösebb kereszteződése

Az Egyesült Királyság fennhatósága alá tartozó Gibraltár repülőtere kétség kívül sok szempontból is különleges. Többek között azért, mert a kifutópályája tengertől tengerig ér, azaz keresztülszeli az egész földnyelvet. (Lásd a Google Maps-ban: Gibraltár repülőtere). Sajátossága az is, hogy a világon egyik légikikötő sincs olyan közel az általa kiszolgált városhoz, mint ez. A legfurcsább azonban az, hogy kifutópályája a városba vezető tobbsávos autóutat keresztezi: a sűrű gépkocsiforgalmat minden alkalommal leállítják, ha fel- vagy leszáll egy gépmadár. Íme (fotók, videó):
Tovább

Indul a GoldenBlog 2009

Június 2-án indul a HVG szokásos évi nagy blogversenye, a GoldenBlog. A nevezési feltételek és verseny lefolyása a tavalyihoz hasonló (amikor is komplex blog kategóriában az 5. helyen végeztem, lásd). Amint több részlet ismeretes lesz, itt hírt adok róla - és számítok olvasóim támogatására. (A gondom egyelőre az, hogy vajon komplex vagy kulturális blog kategóriájában jobbak-e az esélyeim. Az oldalam végül is az elsőbe tartozik, csakhogy ebbe a mezőnybe azok a blogok is bekerülnek, amelyek máshová nem illenek, így kicsit "egyéb" színezete van. De végül is a dolgot nem én döntöm el: az olvasók neveznek ide vagy oda, aztán a szervezők döntik el, ki hová illik.)

Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása