balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Ajánló blog (+seo laptop)

  

BDK web-Online (+seo)

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Balla D. Károly írói oldal

 

Kárpáty Vipera News

 

Első Google-helyre kerülés

 

Limerik-Haiku-Aforizma (laptop)

 

Berniczky Éva írói oldal

 

Piréz blog - pirézek

 

Linképítő Google-Seo

 

Blog: Googleoptimalizálás, Seo

 

Optimalizált honlapok, Google

 

Kárpátalja blog (+seo)


bdk blog bázis | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA

Facebook-MÉM lett az erotikus ABC

2013. július 12. - BDK

erotikus-orosz-abc.jpgEgy angol nyelvű weboldal Facebook-megosztása nyomán indulva fedeztem fel azt a különlegesnek mondható, 36 akvarellből álló sorozatot, amely egy jelentős szovjet monumentalista szobrász „kevésbé ismert” munkáit tartalmazza. A Lenin- és Sztálin-szobrok legavatottabb mestereként számon tartott és több állami díjjal és kitüntetéssel elismert alkotó egy spéci ábácét készített - a cirill betűket nem éppen a kincstári szovjet prüdériának megfelelő módon festette meg... Megismerve a teljes anyagot és a művész életútját, pár bevezető sor kíséretében feltettem az ábécét Vipera-blogomra Szovjet erotikus ABC 1931-ből címmel - és ugyancsak megosztottam a Facebookon.

Ilyenkor szinte mindig az történik, hogy ezernél több ismerősöm közül néhány százaléknyi rutinszerűen rákattint a linkre, s ha megtetszik nekik, akkor pár lájkot is kapok. Közepes érdeklődés esetén ez egy-két tucatnyi tetszésnyilvánítást jelent, plusz néhány megosztást, összesen érkezik aznap mondjuk 60-80 olvasó, aztán a dolog leül, másnap már alig mutatkozik érdeklődés.

Ám ez a megosztás most szinte azonnal sokkal nagyobb mértékben vonzani kezdte az olvasókat, záporoztak a lájkok és gombamód szaporodtak a megosztások, ismerőseim ismerősei tovább osztották a linket, beindult a láncreakcióhoz hasonlatos MÉM-effektus. Volt, hogy egyszerre 200 olvasó lógott az oldalamon és tegnap estére 6 ezer fölé nőtt az egyéni látogatók száma; továbbá bezsebeltem 1000-nél több like-kattintást (ezek száma mára 1600 fölé emelkedett). Második napja tart az alig szűnő érdeklődés.

Utoljára akkor volt ennyi olvasóm, amikor azt tálaltam írni, hogy a Piszkos Fred, a kapitány nagyon rossz regény - és mivel ez kikerült az Index főoldalára, beomlött a Rejtő-rajongók sokezres tábora és kis híján „szétverte a berendezést". Most tiltakozást senki sem fogalmazott meg, úgy tűnik, a szovjet rendszer szigora közepette született művészi szabadosság pikáns dokumentumai senkiben nem keltettek felháborodást.

merk01.jpg     

De akadtak FB-n kívüli más megosztások is, Szily László a Cinken pl. ezt a kommentárt fűzte hozzá:

A szovjet rezsim - annak ellenére, hogy a forradalom után közvetlenül voltak kísérletek a szabad szerelem propagálására - nagyon hamar meglepően prűddé vált, és ebben az NDK-t kivéve a szocialista csatlósok is igazodtak hozzájuk. A németeknél olyan mély kultusza volt a meztelen testnek, hogy még a kommerek sem tudtak ezen változtatni.

A Szovjetunióban bezzeg nem volt pornó. Vagyis hivatalosan nem, de még a rendszer olyan nagyágyúi is megtévedtek néha, mint a három legnagyobb Sztálin-szobrot alkotó Merkurov, aki 31-ben festette ezt az akvarellsorozatot. Ha azt feltételezzük, hogy egy ilyen vad fantáziaorgiába az ember főleg azt festi bele, amitől el van tilva, akkor a sztálini Szovjetunióban a legrosszabb szemmel a pöcs megfogását, az orális szexet, a hátulról dugást és az akrobatákkal meg patás ördögökkel való üzekedést nézték. Aki pedig annyira bevállalós volt, hogy röptében leharkályozott egy akrobatát, azonnal mehetett a Gulágra.

________________________

ajánló, dizájn, MÉM VPS ABC, EROTIKUS, képzőművészet, szovjet szerver, pikáns és virtuális sms szöveg küldése mobiltelefonra

sms küldés tömegesen - mobilmarketing - sms kampány; salgópolc

A bejegyzés trackback címe:

http://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr605401998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.
Posztumusz író virtuális manzárdőr gyanánt tekinget a világba. Balla D. Károly közéleti és kulturális blogja. Bázis blog, komplex blog. BDK piréz - Ungvár - Kárpátalja - Ukrajna. Kult, irodalom, könyv, közélet, politika, szamizdat sajtó, internet, web, manzárd, virtuálé, személyes UngParty jegyzetek - Kozmopatrióta és lokálpolita. Egy liberális értelmiségi Kárpátalján. Hogyan: Google első Linképítés - kereső barát honlap optimalizálás | SEO-net szakértő: Keresőmarketing szakember - honlap keresőoptimalizálás | Weboldalak Google-szempontú organikus keresőoptimalizálása egyéni módszerekkel. Kreatív szövegírás, keresőbarát weblap készítés. 2017-es Seo-projektum: Laptop szerviz Budapest - akku. Magyar Arvisura Honlapok: laptop alkatrész marketing - mobil PC kijelző szerviz, laptop töltő - télikert és energia akkumulátor optimalizálás kreatív szövegírás, pr cikk elhelyezés - webszöveg írás google keresőmarketing szakértő - honlapoptimalizálás és linkéépítés - seo-net-marketing