balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog bázis | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Kolos, a nyertes blogger

2006. december 20. - BDK

Laptopot nyert kolos blogírással

"Az első helyet rendkívül szoros versenyben a web.buzz.hu oldal nyerte, Kolos buzgálkodása szinte mindenkit magával ragadott, így egy notebookot nyert."

További részletek a buzz.hu oldalán. (Frissítés: a weboldal már nem érhető el, lementett tartalma alant olvasható)

Ettől hízik egy apa. Ha nem is annyira, mint a fia :)

És mézet kapnak...

2006. dec. 20. 0:09 | Író: buzz
19 komment
Kategóriák: Bejelentés
Címkék: blog, buzz, hp, hsdpa, kozerdeku, kozlemeny, kozosseg, samsung

Tisztelt darázskommuna!

Mint azt bizonyára sokan figyelemmel kísértétek, hétfőn, december 18-án lezárult a buzz.hu nyereményjátéka, mely tökéletesen szubjektív szempontok összesítése alapján a leginkább tetszetős, és az informatikához kötődő blogokat szándékozik díjazni. Nos, tegnap este, közepesen nehéz szülést követően világot látott a végső sorrend. Kérem mindenki őrizze meg a nyugalmát, és előre ne hegyezze a fullánkját. Minden jel arra mutat, hogy ez volt az első ilyen kezdeményezés az oldalon, de messze nem az utolsó, így ha valaki nagyon szeretett volna nyerni valamit, ám mégsem sikerült, az ne csüggedjen.

A web közösségivé válása és számottevő, modern médiumként való kezelése láthatóan egyre inkább beférkőzik a cégek tudatába, így a buzzos játék indulását követően még több cég jelezte, hogy részt szeretne venni valamilyen módon a még kialakulóban lévő buzzos közösség életében. Reményeink szerint a jövőben a buzz a hazai IT-scene működésének egyik színterévé és formálójává válik, kölcsönösen előnyöket kínálva mindenkinek. A terveink között szerepel például, hogy egyes (színvonalas, iránymutató) blogokhoz támogatókat hajtsunk fel, ez irányban már megkeresést is kaptunk.

Ennyi elég a hegyibeszédből, következzenek a könnyeket előcsaló eredmények.

Az első helyet rendkívül szoros versenyben a web.buzz.hu oldal nyerte, Kolos buzgálkodása szinte mindenkit magával ragadott, így egy notebookot nyert.

A második helyezett némileg egyedi eset, ugyanis az egyetlen blog, ahova többen posztoltak, ráadásul a HWSW-hez és a buzzhoz kötődő munkatársak is, így a zsűri kifejezetten LY munkáját értékelte, mikor a második helyre beszavazta a konzol.buzz.hu blogot. Harmadik lett ultimA, az ultima.buzz.hu-val, aki szintén rendszeres és népszerű bloggere lett a fiatal buzznak.

Negyedik helyre informatikatanárunk, jatekgyaros futott be, aki már akkor űzte az ipart, mikor többségünk még csattogós lepkét tologatott, de legfeljebb a szomszéd Zsuzsi pörgős szoknyáját figyelte, és mélyenszántó cikkeivel lepte meg a zsűri tagjait. Végül, de nem utolsó sorban, az ötödik díjazott lett a gadgets.buzz.hu, az érdekes kütyüblog , melyet SuMMeR vezetett sikerre.

Az eredeti kiíráson felül a HP Magyarország és a T-Mobile Magyarország különdíjakat ajánlottak fel, melyeket maguk ítélnek oda. A HP kiválasztottja, nem véletlenül, jatekgyaros lett, aki egy PDA-t vihet haza, így remélhetőleg látszólagos szándékával ellentétben folytatja buzzos tevékenységét. A T-Mobile által felkínált Samsung HSDPA-telefon flowman birtokába kerülhet, ha ő is úgy akarja.

A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot, de csak reggel, így kérjük, figyeljék a postafiókokat.

Ahol nyertesek vannak, ott általában "vesztesek" is találhatóak, mégha valójában semmit sem vesztettek, így most azokhoz is szólnánk néhány kedves szót, akiket most nem sikerült jutalmaznunk: köszönjük, hogy itt vagytok, és részt vesztek a buzzos közösség építésében, mely végeredményben belőletek áll. Már most rengeteg érdekességet olvashatunk itt, kezd kialakulni egy közösség, egy közös hangnem, melyen közölhetünk, beszélgethetünk, vitázhatunk, és remélhetőleg néha anyázhatunk is komoly bántás, sértődés nélkül.

Díjak:

1. helyezett:

Tetszőlegesen választott notebook a HWSW.hu hardveráruháza, a Gépbolt.hu hatalmas kínálatából bruttó 300 ezer forint értékig + NOD32 vírusvédelmi szoftver 1 éves licenccel

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr2023472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Lobo - A farkas · http://www.joljarok.hu/blog 2006.12.20. 17:34:15

Gratula apának, fiának egyaránt :-)

Nola 2006.12.20. 18:39:44

Wow, gratulálok!!:)

évi 2006.12.20. 23:07:21

Gratulaaaaaaaa!:)

Kolos · http://web.buzz.hu/ 2006.12.21. 11:29:07

Koszonom a gratulaciot, mindenkinek!

V.A.Lacky 2006.12.21. 15:56:38

Én is gratulálok!
Víz fertőtlenítés, ivóvíz kezelés: ClO2 - SEO 2022 ClO2 - Tiszta ivóvíz projekt: https://twinoxide.hu/klor-dioxid/ - Első kulcsszó: vízfertőtlenítés klór-dioxid vegyszerrel.
süti beállítások módosítása