balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog bázis | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Nézőpontok

2007. január 28. - BDK
A cím félreérthető, mégis pontos: arról következik alább egy kis összefoglaló, hogy a világ mely pontjairól nézik a honlapomat. Akik szélső hasábjaim alját is figyelik, észrevehették, hogy bő két hete egy új érdekességgel bővült kínálatom.

Balra alul egy kis világtérképen piros pontok jelzik látogatóimat. A lépték túl kicsi, a pöttyök túl nagyok, de ha rákattintunk, valamivel jobb képet kapunk:A kép a honlapomat ért találatokat jelzi a január 13-27 közé eső  időszakban. Az 5584 elérés eloszlásában jól láthatóan Magyarország és Ukrajna vezet, de Európa egyébként is szépen szerepel. Az USA több államából is vannak állandó olvasóim, mint ahogy Ausztráliából is. A távolkeleti és dél-amerikai elérések inkább esetlegesnek tűnnek. (Kérdezem három állandó olvasómat: Nagya, Handi Péter, Ja - látjátok a magatok pöttyeit?)

A térkép sajnos nem nagyítható tovább, a pöttyök növekedésével a részletek méginkább el fognak tűnni.

A Google Analytics kezdettől méri oldalam számos statisztikáját (különbség, hogy adatai nem nyilvánosak). A kilistázás mellett itt is lehetőség van arra, hogy térképdiagramot kérjek, ez január hónapra és Közép-Európára vonatkozóan most így fest:A hatalmas nagy gömb középen budapesti látogatóimat jelzi, rajta a Magyarországról és a szomszédos országokból érkező elérések, jobbra fent például a kárpátaljaiak. Kívül esik a gömbön Ukrajna belsőbb vidéke, a jobb felső sarok gömbje például Kijevet mutatja. A három romániai góc: Kolozsvár, Marosvásárhely és Bukarest.

Érdekességként kimásoltam az 1 találatnál magasabb összes egyéni elérést ugyanebben az időszakban:Ezen belül Ukrajna:És ezen belül Kárpátalja:Érdekességek: ukrajnai látogatóim száma ma már egynegyede a magyarországiakénak (korábban ez az arány 10 az 1-hez volt), ám ezt a növekedést nem a kárpátaljaiak aktivitása hozta, hanem a lembergi és kijevi terület látogatóké. A lembergi (lvivi) területről kétszer annyi kattintás ér, mint Kárpátaljáról, Kijevből és környékéről pedig több mint hatszor annyi. Kárpátaljáról kevesebb egyéni elérés esik honlapomra, mint az USÁ-ból vagy Németországból!

A Google Analytics belső statisztikája nagyon pontos és részletes, ezért is használom (bár kicsit körülményes lehívni). Elég jó a Statgép nyújtotta szolgáltatás is, de az összehasonlításból például látható, mennyivel kevesebb látogatót tud földrajzi helyzete szerint lokalizálni.A GA csupán 10 látogatót nem tudott azonosítani, a Statgép ellenben 863-at, s ahogy a két táblázatot összehasonlítom, leginkább Ukrajna maradt rejtve, ezért is szorult az USA alá. Ettől eltenintve a többi adatban elég jó a megfelelés.

Mindezek a kimutatások azonban némileg csalókák. Bár a fentiekben egyéni elérésekről beszélek (és nem az összes kattintásról, ami nagyságrendekkel magasabb), ám a mérőrendszerek naponta újrakezdik a látogatók nyilvántartását. Így az az olvasóm, aki január 27-ig minden áldott nap megnézett, az akár 27 egyéni látogatóként is szerepelhet a fenti kimutatásokban. A GA azonban méri az "abszolút unikális látogatók" számát is. Eszerint ebben az évben eddig 1 566 különböző számítógépről hívták le oldalamat. Ez nagyjából duplája egy átlagos irodalmi folyóirat példányszámának.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr7331619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ja 2007.01.28. 21:01:44

Nehéz beazonosítani de úgy tűnik, hogy ott van.

Handi Péter · http://Barnaby 2007.01.29. 00:30:11

Piros pöttyöm látható, akár egy jelzőbója a földkerekség legaljának óceánba nyúló partjáról. Azonosulok vele.

BéDéKá posztumusz linkfelhő · http://bdk.blog.hu/tags/linkfelh%C5%91 2007.01.29. 08:37:16

Szerintem mindkettőtöké egyértelmű. Azért neveztelek meg épp titeket (+nagyát), mert eléggé "egzotikus" helyen laktok ahhoz, hogy valószínű legyen: abból a városból ti vagytok egyedüli látogatóim.

Úgyhogy rajtatok a szemem: figyelem, mikor kövéredik nagyobbra a pötty!

zhaoman · http://www.zhaoman.blogspot.com/ 2007.01.29. 10:58:19

Tajvan már nem is egzotikus?
A térkép az én látogatásaimat Taipei-hez regisztrálja, pedig nem ott vagyok... jól elbújtam :)

nagya 2007.01.29. 14:47:59

En is megvagyok. Eleg sokat utazgattam az osszel-telen, ugyhogy mas pottyok is lehetek.

BéDéKá posztumusz linkfelhő · http://bdk.blog.hu/tags/linkfelh%C5%91 2007.01.29. 15:35:05

több kontinensen is leteszed a petéidet, vagy csak ÉA területén?

nagya 2007.01.29. 16:38:07

A peteimet?
Emlos vagyok, raadasul him, fizikailag keptelen vagyok petezni.
:)

BéDéKá posztumusz 2007.01.29. 17:07:13

Elvben én is az lennék, néha mégis elpetézek, pl. a csodálkozástól.

ib_cyprus · http://imagiboy.freeblog.hu 2007.02.02. 23:50:30

Ha minden igaz a ciprusi potty en vagyok. Vagy tobben is olvasunk innen?

BéDéKá posztumusz 2007.02.03. 09:18:22

nagyon kis léptékű ez a térkép, nehéz az azonosítás. épp elég nagy dicsőség egyetlen látogató is ciprusról!

mi szél vitt oda?

Gyimesi Eva 2007.02.28. 18:55:44

Nagyon jó látnom az erdélyi és a bukaresti pacnit.
(Követtem az előadásokat, ehhez a színvonalhoz most nehéz felzárkózni...)
Víz fertőtlenítés, ivóvíz kezelés: ClO2 - SEO 2022 ClO2 - Tiszta ivóvíz projekt: https://twinoxide.hu/klor-dioxid/ - Első kulcsszó: vízfertőtlenítés klór-dioxid vegyszerrel.
süti beállítások módosítása