balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Napló, 2007. február 12.

2007. február 12. - BDK
Jó rég nem írtam személyes naplót, valahogy az intenzív blogolás egyre kevésbé sarkall arra, hogy családi, magánéleti dolgokat taglaljak. Most sem tudok világrengető eseményekről beszámolni. De ezt-azt néha mégsem árt rögzíteni.

Pénteken magas vendégeink voltak, meglátogatott Törzsök Erika, illetve hát nem is vele kellene kezdenem, hanem Gémesi Ferenc államtitkár úrral, aki, gondolom, Erika inspirálására iktatta be kárpátaljai protokollprogramjai közé egy magánember felkeresését az ungvári főkonzulátus munkatársainak, így Sziklavári Vilmos főkonzul kíséretében. A villámlátogatásnál alig hosszabb alkalom persze egy-két téma felvetésénél többre nem volt elegendő. Ezt a vége felé szóvá is tettem, meg azt is, hogy lám, a kormányzati erők jószerével csak protokolláris vonalon és kozmetikázott hivatali jelentések révén tájékozódnak a határon túli magyarságról. Abban maradtunk, hogy egyszer majd eljönnek egy ráérős civil beszélgetésre is.

*

Csönge a két szemeszter közti hosszabb szünet után tegnap visszautazott. Itthoni idejének több estéjét azzal töltötte, hogy beüzemelt magának egy saját blogot, és annak külalakját igazgatta. Rövidesen tehát a Kolosé mellett már az ő blogja is komoly konkurenciát fog nekem jelenteni - aminek persze nagyon-nagyon örülök. Amint beélesíti, én is belinkelem.
*

Évának egy nagyon jó kis írása jelent meg a BárkaOnlin oldalán: Emlékszem olyanokra is, akiket sohasem láttam. A benne foglaltakhoz nagyon jól illik az kép, amelyet Keisz Gellért készített Éva egy másik írásának és egy másik betegségnek az ihletésére. A kép remek, az viszont nem, hogy sok baj és betegség van mostanában rokonaink, barátaink, barátaink rokonai körében. Azt sem írtam még le - mert nem volt hozzá lelki erőm -, hogy januárban Sajószögeden meghalt legkedvesebb unokatestvérem. Fél év alatt vitte el a rák. Igaz, hogy kamasz kora óta erősen dohányzott, meg az is, hogy vegyigyárban dolgozott (Tiszaújvárosban), de... De akkor is hihetetlen és értelmetlen... Amikor legutóbb találkoztunk, még semmi baja nem volt. Ez a kép nekem most kedves nővérkém, Csilla emlékét idézi.


A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr5136018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wu2 2007.02.12. 20:32:49

Na ezeket várhatod. Soha nem fognak elmenni. Legfeljebb Törzsök Erika. Ezeknek (Gémesi, Sziklavári) az ilyen látogatás csak egy a tucatnyi protokoll-program közül. Mirehazaérnek, jószerével el is felejtették, hogy hol jártak.

évi 2007.02.12. 23:50:01

Részvétem:(

am 2007.02.13. 20:29:22

A hatalmasságoltól mentsen meg az Isten! Azt is megértem, hogy neked jól esett a vizit. Én is örülök, hogy megtiszteltek
téged, ez a minimum.

istvami 2007.02.18. 20:14:41

Hát nem egészen magánember vagy már, BDK...
Főleg mióta ringbe szálltál a kommunisták oldalán Döbrentei Kornél kollégád ellen...

Nem titkolod, jól esett fogadni ilyen "magas" vendégeket, akik nem is olyan magasak a külhoni magyarok támogatásában...

BéDéKá posztumusz 2007.02.18. 22:08:29

még jó, hogy te mindig megmondod a tutit.
én ennyi ésszel inkább hallgatnék.
de látom, hogy téged nem lehet megsérteni. kifejezetten szeretsz oda járni, ahol jó eséllyel szembeköpnek.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása