balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog bázis | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Parti Nagy és Tolnai Kossuth-díjas!

2007. március 15. - BDK
Két igazán remek - és láthatóan egyformán öltözködő :) - költő kapott Kossuth díjat március 15-én. Parti Nagy Lajos a posztmodern lehetőségeinek a kiaknázása, Tolnai Ottó az avantgárd megújítása révén járult hozzá a magyar irodalom korszerűsítéséhez, a költői, írói nyelv újraértelmezéséhez. Tették mindezt markáns egyéni hangon, több műfajban. Munkásságuk megkerülhetetlen. Szívből gratulálok nekik csakúgy, mint az ugyancsak díjazott Takács Zsuzsának.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr8546958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Handi Péter · http://Barnaby 2007.03.16. 11:38:41

Alkalom némi mélázásra: Vajon ellenzéki kormányzás esetén is adtak volna Kossuth díjat az avantgard megújítójának és a költői, írói nyelv újraértelmezőjének? Tovább mélázva: ugyan kik kapták volna a díjat helyükben?... Mélázás veszedelmes terepre tévedés okából befejezve.

évi 2007.03.16. 19:00:04

Én szívből örültem nekik:)

fourjack 2007.03.17. 10:51:33

Mélázónak:

ezért fontos vigyázni arra, hogy ne mindig ugyanaz az oldal legyen hatalmon

(ja, azt diktatúrának hívják, elnézést)

a Takács Zsuzsát hogyan méltatták? - azt elfelejtetted ideírni BDK.... (de még pótolhatod)

mind a három szerzőt szeretem, mindig jó érzés, ha olyanok kapnak fontos díjat, akik nem csak JÓ szerzők, hanem kitűnő emberek is.

(igen, sajna néha elválik a jó szerzőség és az jóemberség, de jelen esetben szerencsénkre mindez együtt van)

de különösen jó ötletnek tartottam, hogy a nők között is körbenéztek a díjazók! sok, fontos, kitünő szerző akad közöttük is ám, csak nem mindig veszik a fáradságot a díjazók, hogy végiggondolják miért is fontos a nőket is díjazni....

olyanokat is ,akik esetleg nem felelnek meg a férfiak dominálta társadalmunk és kultúránk díjazási KRITÉRIUMAINAK (szempontjainak)!

fourjack

BDK · http://ungparty.net/ 2007.03.17. 11:25:26

Parti Nagy nőnek is elég jó...

fourjack 2007.03.17. 14:14:32


Bédéká!

Mi van a Takázs Zsuzsa méltatással?

azt miért nem irod oda? Mibe került volna egyébként?

Parti Nagy egy fantasztikus jó író, egyik kedvencem,
de azért nem jobb nő, mint a Takács Zsuzsa, kár ezt eröltetni.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.03.17. 14:43:44

PNL és TO munkáit ismerem, tudtam róuk rövid jellemzést írni, TZS-tól semmit nem olvastam, hogyan méltathatnám.
Viszont te láthatóan nem értetted, PNL női mivoltával mire céloztam.

fourjack 2007.03.17. 15:35:42

BDK tudom mire céloztál, nem kell ennyire lenzéni a másikat,
mondjuk kicsit unom, hogy amikor vannak itt jobbnál jobb írónők, akkor mindig azzal kell jönni, hogy de x y is milyen jó nőíró, bár férfi.... inkább örüljünk, hogy végre egyre több nő is megszólal, sőt publikálják is őket, sőt, most már egészen odáig mentek a díjosztók, hogy még kossuth díjat is adnak nekik..

Takács Zsuzsa méltatását is megírták az újságok, azt is ideírhattad volna,

ő elsősorban költő, de olvastam egy csodás prózáját a Holmiban, mely a főhős barátnőjéről, illetve barátságukról szól.

merem ajánlani mindenkinek,

igaz évekkel ezelőtt jelent meg, de mostanában már minden megszerezhető a netről...

BDK · http://ungparty.net/ 2007.03.17. 16:29:54

Mondd, nem veszed észre, hogy egy nem létező problémát fújsz itt lufivá? Két író közel áll hozzám, ismerem őket és a munkáikat, és újságközleményekben megjelent méltatások nélkül is össze tudok róluk három jelzőt kaparni, TZs-t pedig, akiről készséggel elhiszem, hogy szintén remekül ír, egyszerűen nem ismerem, és nem is tartottam volna méltónak, ha nem saját kútfejemből, hanem valahonnan kikopiztam volta valami rövid jellemzést. Ki is hagyhattam volna.
Ha most írok egy posztot a friss JA-díjasokról, és akiket ismerek, azokról írok egy-egy szószerkezetet, a többieknek viszont csak pusztán gratulálok, akkor is elkezdesz itt szívóskodni, hogy miért nem jellemeztem a többit? Mi vagyok én, az MTI?

fourjack 2007.03.17. 18:49:51

nem, vagy az MTI,

csak jellemzőnek találom az esetet, de látom nem vagyok képes meggyőzni téged miért kellene feladatodnak tekinteni, hogy egy lépéssel hátrébbról tekintsd a kérdést...

mit jelent ez?

mindenki úgy viselkedik, mintha már megvalósult volna az egyenlő bánásmód, de ez nem így van, legfeljebb a szavak szintjén, de közben el van takarva a lényeg,

mindenkinek feladata volna, hogy kinyissa magát az egész irodalmi életre, sőt, még segítsen is
tágítani a kört...
hogy a hatalmi kisebbség is jobban be legyen vonva... és láthatóbb legyen...

ha nem ismered Takács Zsuzsát, aki most kapott kossuth dijat, akkor itt az ideje, hogy megismerd....

szerintem,

mert te vagy a nagy BÉDÉKÁ, akinek van egy nagyon ismert honlapja, tehát nem szimplán magánember vagy itt a világhálón, hanem szerintem már egy intézmény...

jónapot,
fourjack

fourjack 2007.03.17. 18:54:24

Nem mellesleg!

Szép a könyved borítója!

(Szembesülés)

BDK · http://ungparty.net/ 2007.03.17. 19:27:01

édes jó fourjack, oly sokáig voltam "intézmény", hogy mostanra semmi sincsen, amit az annak levésnél jobban ruhellenék, legfennebb azt, ha mások akarják megmondani nekem, hogy mi lenne az én feladatom.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.03.17. 19:27:53

nem mellesleg köszönöm.

picidzé · http://librarian.blog.hu/ 2007.03.18. 19:11:38

Némi mélázás: hál'Istennek a hetihetesből már mindenki roppantjóművész.

Parti Nagy Lajostól nemrég olvastam először prózát, el is ájultam tőle nagyon, gratulálok neki.

gallicus 2007.03.19. 08:59:38

Ez minden kormánynál igy van és volt,ARANYIGAZSÁG,mindegy hogy kiről van szó:"Kossuth dijat sosem az kap aki megérdemli,hanem az akinek adják!"Minden kormánynak vannak kebelbeli csókos barátai,akik a médiában habzó szájjal nyalnak neki,vagy kéretlenül is nekik kampányolnak!Ilyen világot élünk!Csak egyszer élném meg azt hogy a hatalmon lévő kormány az ellenoldalból jelölni ki Kossuth dijra bárkit is,vagy pl."Kispista István melós kapna Kossuth dijat"A lóláb mindig kilóg ha az ember végignézi a dijazottak listáját!Én semmin sem csodálkozom már!DE ennek az adminisztrációnak még javasolnák Kossuth dijasokat mint pl:Kuncze Gábor,Nyakó István,Lendvai Ildikó,Ujhelyi István,Pető Iván,Gerő András,Gergényi Péter,Bene László,Kóka János,dr.Molnár Lajos,Horváth Ágnes,Demcsák Zsuzsa,Hiller IStván,Vadai Ágnes,DEmszky Gábor,"Kovács Pisti",Bolgár Gyöürgy,Avar János,Kálmán OLga,Dési János,Mészáros Tamás,Avar János,Orosz József,Gyárfás Tamás,Verebes István,Lakat T.Károly,stb.Ja és maga Fletó is megérdemelne egyet,mondjuk a hazugsági Kossuth dijat!

BDK · http://ungparty.net/ 2007.03.19. 10:13:43

Láthatóan valakinek bármilyen topik megfelel arra, hogy politikai fröccsentéseit megtegye. Csakhogy nagyrészt téved. Persze: a Kossurh-díjak ügyében a döntés legalább annyira politikai, mint szakmai. De az okos politika igyekszik nem elvetni a sulykot.
Ha valaki nem elvakultan, hanem figyelmesen olvassa azt a bizonyos listát, láthatja, hogy tavaly díjazott volt Karátson Gábor, aki a jobboldali ellenzéki értelmiség egyik legismertebb alakja, gyakran szószólója is; tavalyelőtt pedig - nagy örömömre - Buda Ferenc szerepelt a listán, aki egyértelműen a népi-nemzeti hagyományos irodalmi irányzathoz tartozik.
Visszább hát a vagdalkozással, ha lehet. Inkább tessék örvendeni, ha valóban remek írók kapnak díjat.

gallicus 2007.03.19. 11:24:03

a véleményedre csak annyit:"NO COMMENT!"
Víz fertőtlenítés, ivóvíz kezelés: ClO2 - SEO 2022 ClO2 - Tiszta ivóvíz projekt: https://twinoxide.hu/klor-dioxid/ - Első kulcsszó: vízfertőtlenítés klór-dioxid vegyszerrel.
süti beállítások módosítása