balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Balla D. Károly írói oldal

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Infrafűtés - napenergia - seo pr cikk

 

PR-cikk: tartalommarketing

 

Linképítő Google-Seo

 

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog bázis | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA

Patrubány újabb csúcsbeállítása

2007. március 22. - BDK
Aki azt hitte, nem lehet még egyszer feje tetejére állítani a magyar-magyar viszonyt, tévedett: Patrubány Miklós bejelentette, a Magyarok Világszövetsége újra népszavazást kezdeményez a külhoni magyararok állampolgárságáról.

A magyar nemzetpolitika ámokfutóbajnokának újabb csúcsbeállításán voltaképp nincs mit csodálkozni, fenyegetését már akkor megtette, amikor előző kezdeményezése 2004 decemberében elbukott. Neki nincs veszteni valója. A Fidesznek és a magyar jobboldalnak ellenben van, így az is érthető, hogy ezúttal látványosan kifarolt Patrubány mögül.

A Fidesznek van annyi esze, hogy ne álljon újra egy olyan ügy mellé, amely nem hozhat neki új szavazókat. Dehogy érdekli őket a határon túli magyarság sorsa: egyetlen vágyuk a hatalom megszerzése - ha kiállásuk hozhat szavazatot, akkor ki is állnak, ha nem, akkor nem. A legutóbbi fiaskó bebizonyította, elszámították magukat, Patrubány és az ő népszavazása rossz ló, nem érdemes tenni rá. Most már nem is tesznek. Azaz éppenhogy nagyot tesznek rá.

Ezt én még 2005 decemberében, a népszavazás első évfordulójának már átrendeződő hangulatában meg is jósoltam, például ezt írva:
...világos, hogy a jobboldal látványosan kiállt ugyan a kettős állampolgárság intézménye mellett, ám kétségkívül pontosan tudja (...), hogy ennek erőltetésével, folyamatos tematizálásával országon belül nem tud új szavazókat szerezni. A biztos baloldali választók nem csábíthatók át (...). Az ingadozók, mutatta a népszavazás, egyáltalán nem ugranak a témára. Maradnak a biztos jobboldali választók, de nem nehéz belátni, a nemzeti érzelműeknek is lassan elegük van az egészből. (forrás)
Patrubánynak azonban, úgy látszik, nincs jobb ötlet a tarsolyában, a pirézek betelepülése ellen mégsem kezdeményezhet népszavazást.

Ha valamire mégis jó megismételt húzása, akkor csak arra, hogy ezáltal most lelepleződött a magyar jobboldal korábbi álszentsége. Egyszersmind talán kijózanodhatnak a határon túli magyarok is: a nemmel szavazók vagy távolmaradók nem őrájuk, hanem az őrült kezdeményezésre mondtak nemet.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr1449669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EL LOBO - A farkas · http://joljarok.hu/blog 2007.03.22. 18:25:33

Szia!
Az a helyzet, hogy én is szeretnék piréz lenni!

BDK · http://ungparty.net/ 2007.03.22. 18:51:10

Én máris azza fogadlak! "Hivatalosan" pedig itt:

urlguru.hu/politika/pirez-vagyok.aspx

vagy pedig itt:

bdk.blog.hu/2007/03/07/pirez_vagyok

lehet jelentkezni.

pista 2007.03.22. 18:52:09

"A sebek felszaggatása magában valóban nem használ sokat, de a kérdések elkenése és a valóságos helyzettel való szembe nem nézés a sebek minden felszaggatásánál károsabbak."
Bibó

kigazito 2007.03.23. 00:02:00

Az rendben van, hogy Patrubány valami nemzeti megváltó akar lenni. A Fideszt meg tujuk kicsoda. De az, hogy őrült kezdeményezés nem helytálló. Normális, egészséges nemzetek, de még a balkániak is ezt már rég megtették. Parlamenti határozattal vagy rendeletileg. Csak ez az önző, tudathasadásos anyaországi társadalom ilyen balfék.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.03.23. 08:57:24

Éppen ezért őrült kezdeményezés! Patrubány is tudja pontosan, hogy "önző, tudathasadásos, balfék" stb. a magyar társadalom, pontosan tudja, mi lesz az eredmény. Hogy mégis erőlteti, az őrült, romboló hatásu dolog: egyedül az ő ambíciói miatt van.

Hogy egyébként a magyar törvényhozásnak régesrég törvényt kellett volna alkotnia a határon túli magyarok jogi státusáról, abban abszolút egyetértek. Ami őrültség: ebben a hangulatban erről népszavazást tartani.

pista 2007.03.23. 10:35:08

Talán nem árt emlékeztetni Mikola dr úr elkottyantott szövegére a 2006-os választások előtt. Érdekes következtetéseket lehet levonni belőle....

kigazito 2007.03.23. 11:52:02

Mikola egy balfék, nagy részevolt az MSZP győzelmében. A valóság megcáfolja őt és vágyálmait. Az badarság, hogy minden határon túli magyar jobb oldalra szavazna. Lásd Gajdos, UMDSZ, Kasza ,VMSZ, Markó Béla vagy éppen e blog tulajdonosa.

Bíró Zoltán · http://www.grain.hu 2007.05.23. 06:19:35

A kettős állampolgárságról:

www.grain.hu

Bíró Zoltán · http://www.grain.hu 2007.05.23. 06:20:10

A kettős állampolgárságról:

grain.hu/alam.htm


BDK · http://ungparty.net/ 2007.05.23. 07:04:40

Kedves Bíró Zoltán, egyfelől talán látja, hogy nem magával a kettős állampolgárság intézményével van bajom, hanem azzal, hogy ez önérdekű belpolitikai pártviszállyá fajult, másfelől pedig azt gondolom, hogy szépek az ön romantikus elképzelései a megvalósíthatatlan álmokról és a Haza minden településéről összehordott homokszemekről, de politikában többet ér a realitásérzék, építkezésnél pedig a cement.
süti beállítások módosítása