balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2018: laptop és télikert

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Ajánló blog (+seo laptop)

  

BDK web-Online (+seo)

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Balla D. Károly írói oldal

 

Kárpáty Vipera News

 

Első Google-helyre kerülés

 

télikert ára, laptop szerviz árak X

 

Berniczky Éva írói oldal

 

Piréz blog - pirézek

 

Linképítő Google-Seo

 

Google optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, Google

 

Kárpátalja blog (+seo)


bdk blog bázis | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA

Nevicke - tavasz 2007

2007. április 05. - BDK
Csönge tegnap a barátaival Nevickén, ifjúkorom kedvenc kirándulóhelyén járt. Ungvártól csupán 12 km-re van, de a hegyek közelsége és a magasabb tengerszint miatt ott még csak most kezdődik a tavasz. Nagyon szép fotókat készített erdőről, várról, tájról, a legsikerültebbek itt következnek.












A várrom, amint áttűnik a fák között

Az Ung völgye a várból. A tört fehér vonal: a duzzasztó; jobbrább a függőhíd

A turistatelep bungalói, meglehetősen lepusztult állapotban és környezetben. Bejárataikat télre bedeszkázták, de akadt, aki feltörje.
Ez talán a legszebb fotóetűd a sorozatból. Nagyobb méret


Az Ung a függőhídról, alkonyati fényben


A Nagyrét  széle szomorúfűzzel
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr9754931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisztián 2007.04.05. 17:03:22

Csönge, gratulálok a fotókhoz! Ha esetleg ráérsz (a rengeteg szabadidődben), taníthatnál! Ügyes munkák!

am 2007.04.05. 22:56:30

Jó szeme van a csajnak! Gratulálok!

am 2007.04.05. 22:59:06

Jó szeme van a csajnak! Gratulálok. Nekem a legelső kép
színei tetszenek a legjobban.

Krisztián 2007.04.06. 00:39:27

Egyébként jó szeme van a csajnak? :))
Mindenesetre szép, az biztos. A képek is szépek.

V.A Lacky 2007.04.06. 20:27:33

Nagyon jók a fotók!

Adri 2007.04.06. 22:13:17

Gratulálok!
A képek nagyon jók, de legfontosabb az, hogy átadtad a dolgok lényegét, a tavasz illatát, hangulatát, ifjúkorunk rég elfeledett érzéseit, gondtalan élményeit...

wu2 2007.04.07. 22:27:00

Hmmm. Van benne pár közepes (pl. az utolsó), de a többség jó. Van érzéke hozzá. Legjobban a növényzeten áttűnő várrom tetszik. Gratula.

Ja 2007.04.08. 10:53:15

Kösz a fényképeket.
Nekem is kedvenc kirándulóhelyem volt, néhány évvel később mint Neked. A hegy lábánál, ahol az Ung és a hegy találkozik, kitünő sátorozó helyek vannak. Közeli hegyi források akkoriban nagyon finom vizet adtak. Az Ungon egy kicsit feljebb egy benőtt dzsungelszerű sziget, feljebb úszásra is alkalmas mély víz. Sőt még csónakot is lehetett bérelni a függőhídnál. A várhegy meredek lejtőjén le-felmászkálás izzasztó örömeiről nem is beszélve.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.04.08. 11:09:24

A duzzasztó és függőhíd fölötti rét volt a mi kedvencünk is, nyaranta teljes napokat töltöttünk ott. A kora reggeli égről, a harmatos fű illatáról, a sodró folyóvízről, a szalonnasütésről, a parázsban főtt krumpliról és még nagyon sok mindenről nekem innen származnak a legélesebb élményeim. Saját szobámon kívül talán sehol másutt nem nem játszottam annyi szellemi játékot, mint itt, napokat barkochbáztunk, mr. X-esztünk végig. De sakkoztunk és kártyáztunk is rengeteget. És verseskönyveket olvastunk... De ezt már megírtam párszor...

Ja 2007.04.08. 12:53:08

Mi mindig egy kissé feljebb tanyáztunk a folyónál. A folyó és a hegyoldal közötti szög csúccsában. Ott nyugodtabb volt a sátorozás. Mennyire élénkek ezek az emlékeim? ... az évekkel egyre fokozódnak.
Posztumusz író virtuális manzárdőr gyanánt tekinget a világba. Balla D. Károly közéleti és kulturális blogja. Bázis blog, komplex blog. BDK piréz - Ungvár - Kárpátalja - Ukrajna. Kult, irodalom, könyv, közélet, politika, szamizdat sajtó, internet, web, manzárd, virtuálé, személyes UngParty jegyzetek - Kozmopatrióta és lokálpolita. Egy liberális értelmiségi Kárpátalján. Hogyan: Google első Linképítés - kereső barát honlap optimalizálás | SEO-net szakértő: Keresőmarketing szakember - honlap keresőoptimalizálás | Weboldalak Google-szempontú organikus keresőoptimalizálása egyéni módszerekkel. Kreatív szövegírás, keresőbarát weblap készítés. 2017-es Seo-projektum: Laptop szerviz Budapest - akku. Magyar Arvisura Honlapok: laptop alkatrész - notebook kijelző szerviz, laptop akku töltő - télikert és energia akkumulátor optimalizálás kreatív szövegírás, pr cikk elhelyezés - webszöveg írás google keresőmarketing szakértő - honlapoptimalizálás és linkéépítés - seo-net-marketing