balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Balla D. Károly írói oldal

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Infrafűtés - napenergia - seo pr cikk

 

PR-cikk: tartalommarketing

 

Linképítő Google-Seo

 

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog bázis | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA

Csak a békeláncainkat veszíthetjük

2007. május 10. - BDK
Megnéztem a televíziós összefoglalókat és elolvastam az összes fontosabb tudósítást az MSZP Békelánc-rendezvényéről. Előzőleg is voltak fenntartásaim (a kormánypárt ne tüntessen, hanem többségét felhasználva alkotasson törvényt a Parlamentben. Ne tiltakozzon a szélsőségek ellen, hanem lépjen fel ellenük a törvény szigorával), utólag meg végképp azt gondolom, ezt elhibázták a szocialisták.

Elhibázták, mert újra alkalmat adtak a maroknyi rendzavarónak, hogy róluk szóljanak a tudósítások, hogy a lapok tele legyenek árpádsávos zászlókkal. Elhibázták, mert tojászáporban és rohamrendőrök védelmében nem lehet a békéről beszélni, főleg nem olyan indulattal, mint Gyurcsány Ferenc tette, akinek a szájába egyébként nem igazán illik a bibliai intelem ("Akit megdobnak...). Elhibázták, mert a holokauszt áldozataira való emlékezés történelmi üzenetét semmissé teszi akár egyetlen "mocskos zsidók" bekiabalás: elveszi az alkalom méltóságát, s talán lényegét is. A zászlókért, dobálásért, bekiabálásért persze nem az MSZP a felelős, ám azt pontosan tudhatták, hogy lesz rendzavarás, hazaárulózás, elkúrtadozás, zsidózás - és a rendezvény megtartásával alkalmat adtak arra, hogy legyen is. Mindez szerintem nem bátorságra vall, inkább vakmerő hebehurgyaságra, arra, hogy a hitvallás méltóságának a vállalásánál fontosabb volt az aktuálpolitikai mozgótőke megszerzése: lám, megint megdobáltak, kifütyültek minket a gaz ellenzék által felbátorított még gazabb szélsőségesek.

Jellemzőnek tartom, hogy a Szombat című zsidó kulturális és politikai folyóirat honlapján ezzel a címmel tudósít: „Kitartás” vs. „elkúrtad” - botrányba fulladt a Békelánc; jellemzőnek tartom, hogy a rendezvényen magát képviseltető Magyar Zsidó Hitközségek Szövetségének és az Országos Cigány Önkormányzatnak a honlapján e percben egy betű sem olvasható a rendezvényről.

Elgondolkodtató az a tény is, hogy a kirekesztés és a fasizmus elleni demonstrációt nem támogatta a kirekesztés és a fasizmus ellen mindig a legerélyesebben fellépő SZDSZ, az MSZP koalíciós szövetségese - látványosan távol maradtak a rendezvénytől. Úgy tűnik, nem akartak szem lenni a békeláncban.

_________________
A posztott itt is közreadtam: BéDéKá PolBlog

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr9073617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lengyel János 2007.05.13. 13:51:16

Nem értem a meglepődésedet. Ez a gúnárnyakú pojáca már évek óta játszi a kisstílű játszmáját. Neki az-az érdeke, hogy Magyarországon megosztottság és szemben állás legyen. Miközben a polgárok egymás torkának esnek, ő és bandája teljesen lerabolja az országot.
Az SZDSZ attó ravaszabb, hogy ilyen rendezvényen megjelenjen. A párt népszerűsége éppen mélyrepülésben van, láthatóan igyekszik elhomályosítani zsidó kapcsolatát.
Különben az SZDSZ már megtette a magáét május elsején, a Hajógyári szígeten, ahol cigányokat felhasználva provokált ki összetűzést a Jobbik majálisán résztvevőkkel. Az esetet mínősíti, hogy a rendőrség a késekkel, kardokkal stb. felszerelkezett SZDsz-es romákat távolította el a hely színről.
Azt hiszem 9.-én Rogán Antal volt a legbölcsebb, aki a holokauszt áldozatai mellett lerótta kegyeletét a Ii. világháború magyar és egyéb nemzetiségű áldozatai előtt is.

Lengyel János 2007.05.13. 13:57:40

Helyesbítés.Játsza, attól, helyszínről, II.
Egy ilyen rövid szövegben ennyi elűtés, bosszantó.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.05.13. 14:13:11

Az elütés egy dolog, de súlyosabbak a helyesírási hibák. Még a javításban sem tudod, hogy a játssza két sz-szel írandó. Hogy mit kell egybe és mit kell külön írni, abból sem ártana néhány leckét venned.
A tartalmi részről most inkább ne essék szó. Az tanulással sem javítható.

Lengyel János 2007.05.22. 04:09:48

Nocsak, de arrogáns valaki.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.05.22. 08:49:01

Arrogancia valakit a hibáira emlékeztetni? Sajáros észjárás.

Lengyel János 2007.05.24. 12:38:15

Én természetesen az utolsó mondatra gondoltam.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.05.24. 15:44:46

Az arrogáns magyar megfelelői nagyjából ezek:

pökhendi
fennhéjázó
fölényeskedő
követelődző

Szted az utolsó mondat ezek közül melyik?

Lengyel János 2007.05.29. 23:18:55

A harmadik megteszi.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.05.30. 09:06:24

Szóval szerinted az fölényeskedés, ha megírom, hogy szerintem ostobaságokat írsz? Ez maga is ostobaság, és ezt minden fölényeskedés nélkül, teljesen száraz józansággal írom.
A baj az, hogy nemcsak a jelenségeket értékeled hibásan, hanem nem vagy tisztában a szavak jelentésével sem, azt számos írásod alapján megállapíthattam. De ebben a megállapításban nincs egy dekányi arrogancia sem.
süti beállítások módosítása