balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Balla D. Károly írói oldal

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Infrafűtés - napenergia - seo pr cikk

 

PR-cikk: tartalommarketing

 

Linképítő Google-Seo

 

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog bázis | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA

iWiW - 500 fölött

2007. július 15. - BDK
A napokban iwiwes ismerőseim száma elérte, majd meghaladta a 500-at. Pedig most már sorra elutasítom a városok, könyvtárak, iskolák, egyesületek, kiadók, szerkesztőségek, halott személyiségek, autómárkák, szórakozóhelyek, galériák, utazási irodák és ki tudja még mifélék jelölését - és ha korábban el is fogadtam ilyeneket, most sorra töröltem mindet. Ez az 506 iWiWes ismeretség tehát valódi személyes kapcsolatot fed. Nem tudom, hogy ez sok-e vagy kevés.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr77118338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Főpiréz 2007.07.15. 17:05:20

Tudod-e Bédike-pphf, hogy az ismétlés a tudás anyja? Hogy ezt nem tanitották az ukrán iskoládba? Sebaj, hamarosan rájössz mennyire igaz. Ismerkedjünk meg, én vagyok a főpiréz és te jogtalanul bitorlod a piréz titulust, ezért nálunk büntetés jár. Hamarosan tudni fogod büntetésed mértékét.
Először is megjelentetünk egy novellát a blogodon: Töketlen Tóni kalandjai, a prototipus természetesen te leszel, lesz bellitrisztika meg stb.
Most persze elkezdel Ó-kálni meg egyébb, mi persze szarunk erre magasról és ha fogol idétlenkedni akkor természetesen rád is. Nekünk veled csak egy téma létezik !!!
Főpiréz
U.i. Az ungváriak azt mondják, hogy „ huj z bugrá” nem lehet piréz.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.07.15. 17:29:38

Egyre szórakoztatóbbak a bejegyzéseid. Alkalmazlak a blog bolondjának.

Dupladiviz 2007.07.16. 01:04:29

Rendben. Tehát, ez a módszer. Mi a cél? (Vagy ez már túl személyes kérdés?)

BDK · http://ungparty.net/ 2007.07.16. 10:25:21

Bocs, nem igazán értem, minek a módszerére és minek a céljára vonatkozik a kérdés. Az iwis posztra coloztál - vagy valami másra? Konkretizáld, légy szíves, hogy válaszolni megpróbálhassak.

V.A. Lacky 2007.07.16. 11:45:35

Főpiréz!
A hujt gyanítom, a másik szót nem értem.
Lehetne egyben, és magyarul? Talán nem moderálnak ki!-))

Dupladiviz 2007.07.16. 14:01:29

Bocsánat, nagyon hajnal volt. Csoda, hogy ennyi kijött belőlem. Mivel a "hüje" visszatérő elem ezekben a kedves hozzászólásokban, felteszem eg darab felettébb soknevű kolégáról van szó, aki itt most éppen Főpiréz. (Persze én ne szóljak semmit, itt a Dupladiviz nekem is már a második nevem... arról nem is beszélve, hogy a -- gyorsabban írható...)

Tehát: Az értem, hogy nevezett Főpiréz dobálja a sarat. Azt nem értem, hogy miért?

Hogy ha már egyszer kinyitom a számat, ne legyek teljesen off:

Ma délután Önre klikkelve én már ötszáz hét ismerőst találtam, és meglesve az Önhöz vezető legrövidebb utat, találtam két darab egylépésest. (Vagy kettő? Én-ő-Őn... Mindegy!) Ebből az egyiket nagyon merészen még feltételeztem is. A másik viszont eléggé meglepett. Igazából, ha az tényleg egy "valódi személyes kapcsolat", akkor csoda, hogy az illető nem dicsekedett még nekem el vele. Szóval, ebből az 50X -ből mennyi az egyszerű, mezei rajongó?

BDK · http://ungparty.net/ 2007.07.16. 14:29:50

Engedelmével a kérdés első felével nem akarok foglalkozni: nem ér meg annyit.

A másodikra:
az olyan esetekben, ha olyanok jelölnek be, akk nálam elsőre nem ugranak be, mint személyes ismerősök, rá szoktam kérdezni: honnan is? Erre háromféle főbb típusú válasz szokott érkezni:
1) Az illető közli, hol és mikor találkoztunk (pl. egy konferencián vagy írótáborban vagy író-olvasó találkozón, netán egy társaságban - ahol is én sajnos öt nem jegyeztem meg, ő engem viszont igen.
2) Úgy találkoztunk, hogy én szerepeltem valahol, az illető pedig a hallgatóság soraiban ült. Például a 80-as években hetente előfordultunk író-olvasó találkozókon kárpátaljai magyar iskolákban. Akik akkor a szereplésemet látták, hallották, most bejölelnek, mint ismerőst.
3) Személyesen nem találkoztunk, de az internetről ismerjük egymást, esetleg levelet is váltottunk, vagy olvassuk egymás írásait.

Ezekre a válaszokra általában megnyomom az "ismerem" gombot. Ha a válasz csak annyi, hogy az illető olvasta a verseimet vagy látott a tévében, netán tanult rólam, akkor általában függőben hagyom a kapcsolatot, nem igazolom vissza.

Ennek ellenére valóban van az 500valahányból (hát igen: tegnap óta is gyarapodott ismerőseim száma) jó náhány olyan is, akivel nem mondható élőnek és személyesnek a kapcsolatom. De például a volt osztálytársaim gyerekeinek csak nem mondok nemet...

Viszont tény, hogy minden kísértés közben törekszem arra, hogy az iwiw-hálózatom lehetőleg a reális, elő kapcsolataimat tükrözze.

Kedves Dupladiviz: akár be is jelölhet - jelenléte a blogomban már egyfajta virtuális kapcsolatnak minősül... csah honnan fogom tudni, hogy Ön az?

V.A.Lacky 2007.07.16. 15:57:13

Hár úgy reggel be, hogy Dupladiviz.
Egyszerű, nem?

Mondja, kedves BDK!
Önt már tanítják valahol?
Ki hitte volna?

BDK · http://ungparty.net/ 2007.07.16. 16:07:38

V.A.Lacky, bocs, ebből egy kukkot sem értek. Akartál valamit mondani vagy csak úgy idepöttyentetted ezt a nem tudom mit?

BDK · http://ungparty.net/ 2007.07.16. 16:14:42

Ja, a második felét megfejtettem.
Igen, ha jól tudom, benne vagyok a kárpátaljai magyar iskolág égzőseinek készülő magyar irodalom könyvében, az ELTÉn pedig Tarján Tamás irodalomtörténész megjelenése óta (1998) "tanítja a regényemet". Az egri, szegedi, debreceni egyetem speckurzusaiban is benne vagyok. De ez nem olyan nagy szám, hiszen ahol tanítanak határon túli irodalmakat, ott óhatatlanul belekerülök a tantervbe. Az ELTÉs kurzus az más, az valóban különlegesség, amire kellő képpen büszke is vagyok.

Dupladiviz 2007.07.16. 19:27:20

Majd ír egy kérdőlevelet, én meg belekódolom a választ:

-.. ..- .--. .-.. .- -.. .. ...- .. --..

Szörnyű... már csak segítséggel ment... Mindegy! Az internetes ismeretséghez internetes megjelnés is kell. Éppen azon dolgozom, hogy legyen egy jobb, mint a mostani. Utána esetleg titokban...

nagya 2007.07.16. 19:59:14

-.. ..- .--. .-.. .- -.. .. ...- .. --.. :

.... --- --. -.-- / .-.. . --. -.- --- --.. . .-.. . -... -... / -. . / -.- . .-.. .-.. .--- . -. / - --- .-. -. .. / -- .- --. .- -.. ---... :

.... - - .--. ---... -..-. -..-. -- --- .-. ... . -.-. --- -.. . .-.-.- ... -.-. .--. .... .. .-.. .-.. .. .--. ... .-.-.- -.-. --- -- -..-. -.-. --. .. -....- -... .. -. -..-. -- --- .-. ... . .-.-.- -.-. --. ..

Dupladiviz 2007.07.16. 23:46:40

Csak azok kedvéért, akik szintén a tördelés miatt mennének rossz útra: a 4-5 sor határán (üres sorokat nem számolva) az nem egy an hanem egy p.
Ja és köszönöm. Néha ugyan agybajt kaptam tőle, mert pontot, "per"-t, kötőjelet, kettőspontot még sohasem kódoltam, és ránézésre azt mondtam: ilyen betű nincs is! És nem is találtam... csak később egy bővebb ábécében... Köszönöm, jó kis esti agytorna volt!

romi 2007.07.25. 09:03:54

Ízlések és pofonok…, én nem szeretem pl. Csehovot. Nem jön be, de nem is állok le fikázni. Amúgy én Rejtőt kötelező olvasmánynak tenném az általános iskolákban. Írásainak ereje a zseniális megfogalmazásokban, körbeírásokban rejlik. Nem tudom ki tudott két szavas dolgokat huszonegynéhány szóban úgy körbe írni, hogy a mondat végére már könnyeztem a röhögéstől. A magyar nyelv választékosságáról is szól Rejtő munkássága. Ennyit az irodalmi vonalról.

Ha az iskolákba bevezetnék mint kötelező olvasmányt, lehet, hogy a mai fiatalok némivel több könyvet olvasnának?! Nem mondom, hogy a többi szr, amit tanítanak az iskolába, de el kéne gondolkozni azon, hogy mi az oka ennek a tendenciának, és hogy mit lehet ellene tenni. (Kell tenni ellene?!)

Humorérzék nélkül pedig felesleges Rejtőt olvasni. Ha Te csak az intellektuális poénokat bírod, felejtsd el ezt a műfajt…

További sok sikert!

gastro, missing in action 2007.07.25. 17:13:26

Ez is milyen post már Te irodalmi zombi!!:-)

BDK · http://ungparty.net/ 2007.07.25. 20:19:30

Egyszerűbb lett volna el sem olvasni!
süti beállítások módosítása