balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog bázis | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Intranet | laptop üzemeltetés

Dell akku és Asus laptop töltő az első helyen

2007. szeptember 11. - BDK
mi az intranet? - laptop akkumulátor használat és töltő üzemeltetés - télikert építés és tartalommarketing - google első hely -
intranet: belső laptop hálózat Megkaptam életem első keresőmarketing megbízását. A fenti linkekre lenyíló oldalakat kell az adott kereső kifejezésekkel adódó találati Google-listán (SERP) minél előbbre juttatnom. Tüstént hozzá is fogtam a dologhoz a magam pöszmötölős tempójában, az igazi profiktól eléggé eltérő saját módszertanomat követve. Sajnos a két szó nagyon általános, az intranet ráadásul nemzetközi kifejezés, 82 millió fölötti találattal. Ekkora mezőnyben egy jelenleg nagyon rosszul jegyzett oldalt az élre hozni - igazi kihívás.

Mi az intranet?

Az intranet belső, zárt számítógép-hálózat, olyan rendszer, amely bár ugyanazt az az internet-protokollt használja, mint a világhálóra kötött gépek, de a külvilág, azaz maga az internet felé zárt, vagy csak jelszóval védett speciális átjárón, illetve tűzfalon keresztül kapcsolódik hozzá. Az intranet afféle belső internet, általában vállalati, intézményi házi hálózat, amely egy adott cég vagy csoport, hatóság vagy intézmény fizikailag egymáshoz közel elhelyezkedő számítógépeit kapcsolja rendszerbe.

És ha már ilyen kifejezésekre gyúrok, meg is néztem, mit jelent. Megtudtam - lásd a fenti leírást, hogy az intranet nem más, mint a vállalatok, szervezetek vagy más egységek belső számítógépes hálózatainak leírására használt gyűjtőfogalom. Az intranetet általában ugyanazok a protokollok működtetik, mint az internetet. Az intranet abban is különbözik az inernettől, hogy az előbbit az utóbbival szemben csak a vállalat, szervezet tagjai használhatják, akik például a munkájukhoz használt laptop segítségével csatlakoznak rá.

Az intranetet általában hatékony tűzfal választja el az Internettől. Az intranet-üzemeltetés így akadályozza meg külső személyek hozzáférést a belső hálózathoz. Mindez kedvezően befolyásolja azt a munkét is, amely linkkel támogatja a télikert építés és laptop akkumulátor töltés honlap seo-ját, valamint a hivatkozói profil kialakulását a hálózati web-gócokban. Hát legalább már ezt is tudom.

Seo-projekt 2017-2018

Dell akkumulátor használat és Asus töltő üzemeltetés

A internet új korszakában a keresőmarketing legfőbb eszközévé a tartalommarketing eljárások léptek előtérbe. A budapesti laptop szerviz honlapjának optimalizálása odáig jutott, hogy a notebook akku és a laptop töltő kulcsszavak a google első találati helyére kerültek.
Ugyancsak folyik a télikert tervezés, gyártás és építés szakterülethez tartozó weblapok első helyre pozícionálása.
A poszt alatt, eléggé off-topik módon, vita-féleség alakult ki a pozsonyi Új szóba írt cikkem és a kárpátaljai magyarság megosztott szavazatai ügyén-ürügyén. Semmi köze az intranethez, az utóbbianak szerencsére egyelőre nincsenek trolljai.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr77162955

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Haga clic en el siguiente sitio de Internet 2017.12.09. 06:27:22

Ringel s op blackberry - Singulair mini 4mg antihistaminika

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EL LOBO - A farkas · http://joljarok.hu/blog 2007.09.11. 20:57:42

Szépjóestét Kolléga Úr!
Szép kis feladat - én meg azt hittem a kies Mecsek alján, hogy valami zűr van az intranetekkel, hogy fölvetted a nevüket, miként anno a pirézekét! :-)
No, hajrá!

BDK · http://ungparty.net/ 2007.09.12. 10:41:20

Nincs velük nagyobb baj, bár egyes vállalatoknál túlságosan kizsákmányolják őket.

BéDéKá · http://elit.blog.hu 2007.09.12. 10:53:53

Én viszont fent leírt első megbízatásom alkalmából időnként az intranet "melléknevet" fogom használni.

vélettlen balettos 2007.09.12. 11:09:08

Valahol szólnom kell róla.
Az Új Szóban megjelent írása utolsó mondata: "Bár a 46 milliós ország egészében a 160 ezres magyar népcsoportból kikerülő szavazatok nem sokat nyomnak a latban, a széthúzásnak mégis könnyen az lehet a következménye, hogy két széket célozva a pad alá esünk".
Repül magasan a labda, BDK lő: öngóóóóól!
Kedves JA-díjas BDK, ha a magyarság semmit sem nyom a latban, akkor miért a széthúzás miatt eshet a két szék közé? Nem inkább azért, mert az NU esetleg nem kap 18, a USZP pedig 3 százalékot.
Ejnye-bejnye........ Rejtő azért ennél jobb poénokat gyártott-:)

BéDéKá · http://elit.blog.hu 2007.09.12. 11:34:52

felhívom tisztelt figyelmét a "nem sokat" kifejezés tartalmat árnyaló jellegére és a "mégis" által sugallt ellentétre, amely finomságokhoz azonban, úgy tűnik, önnek nincs sok érzéke.

vélettlen balettos 2007.09.12. 13:04:16

Ez sajnos, kedves BDK, nem finomság, hanem öngóóóóól, a magyarázkodás meg blablaaaaaaaaaaaaaaaaa!
A "nem sokat" és a "mégis" szó között, ha van ellentét, az logikai , együttesen: logikai bukfenc.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.09.12. 13:47:46

Ajánlat balettosnak: vagy bukfencezzen velem, vagy keressen más olvasnivalót.

vélettlen balettos 2007.09.12. 15:32:20

Egy BDK piréz-intranet-rejtővel lehetetlen együtt bukfencezni. Ehhez be kellene kattannom, s hálaistennek még nem tartok ott-:)

BDK · http://ungparty.net/ 2007.09.12. 16:02:03

Akkor marad a második változat. Agyő.

wu2 2007.09.12. 23:47:10

Csak úgy mellesleg. Miután pártlistás szavazás van, hogyan is kell értelmezni ezt a két szék közé esést?

P.I. 2007.09.13. 08:02:39

Csak úgy, hogy a kárp. magyaroktól várható 70-80 ezer szavazat egyik vagy másik párt esetében mégiscsak sokat nyomhat a latban. És két ősi rivális indul most két párt színeiben.
Persze, a fenti szavazatszám csak akkor tekinthető fajsúlyosnak, ha csekény lesz az országos megjelenés. Márpedig ez várható. Tóth nem jut be, ha nem jut be a szoci párt. Mostanában 2% körül áll és 3 a küszöb. Kovács esetében sem mindegy, hogy a Nasa 17 vagy 19 %-ot kap.
Ha megoszlanak a magyar szavazatok, megint nem lesz magyar képviselő a parlementben.

vélettlen balettos 2007.09.13. 08:45:10

A számok (akárcsak az álmok) nem hazudnak!
A 47 milliós Ukrajnában élő közel 160 ezer magyar az összlakosság 0,34 százalékát teszi ki. Feltételezhetjük, hogy a szavazásra jogosultak között is ennyi a százalékarány. Szavazásra jogosult kb 100 ezer magyar. A két magyar szervezet a tavalyi megyei választáson begyűjtött összesen 38 ezer szavazatot (más igazodási pont nem nagyon áll a rendelkezésünkre), azaz a szavazásra jogosultak 38 százalékát tudhatják maguk mögött. A 0,34 százalék 38 százaléka (vagyis amennyire a támogató szervezeteik révén a két jelölt orszázgos viszonylatban együttesen (!) számíthat) megközelítőleg 0,1 százalék. Magyarán: a magyar szavazatok elenyésző szerepet sem játszanak abban, hogy bejut-e vagy sem a szocialista párt, abban meg, hogy 17 vagy 19 százalékot kap NU-NSZ, teljesen kitapinthatatlant. Ezért helytelen a kétszékes megközelítés a megoszlásból kiindulva. Az osztódást egyébként nem a két párt viszonylatában kellene megvizsgálni, hanem a döbbenetes 38 százalék és a más pártra szavazó-szavazásban részt nem vevő 62 százaléknyi voksolásra jogosult magyar viszonylatában.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.09.13. 08:51:12

PI, kár a gőzért, aki nem akar valamit megérteni, nem is fogja. Én pontosan azt írtam le a cikkemben, amit te itt összefoglalsz:
ujszo.sk/clanok.asp?vyd=20070908&cl=197471
De VB-nek saját értelmezése van, hagyjuk őt meg ebben.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.09.13. 09:04:22

VB láthatóan azt sem érti, hogy a megosztottságon nem csupán szavazatmegoszlást értem és azt, hogy ami az egyik jelöltre pozitív, az a másik félre nézve negatív szavazat, hanem legalább annyira azt is, hogy egy időben megkötött egyezmény esetében az egyetlen magyar jelölt sokkal kedvezőbb ajánlatot kaphatott volna, eleve mások lettek volna a tárgyalási pozíciói. De VB itt kötözködni akar, úgyhogy csak tegye kedvére, jól illik az intranet üzemeltetéshez.

P.I. 2007.09.13. 12:44:14

VB!
Csak még annyit: a legutóbbi amerikai elnökválasztáson, ha jól emlékszem, pár tucat szavazat döntött...

Egyébként: van valami probléma az intranettel? Nem azon át másznak be hackerek egyes cégek magánügyeibe?

P.I. 2007.09.13. 12:50:09

BDK: jó cikk. Még annyi fűzés elkelne, hogy a két ukrajnai magyar párt szembenállása könnyen a hétköznapi ukrajnai magyarok szembenállásává fajulhat.
A másik lehetőség, hogy a lakosság elfordul az őket képviselendő magyar pártoktól.
Ez lenne a jobbik eset. S már el is kezdődött.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.09.14. 08:36:01

Egyetértek, hogy a második lehetőség a kedvezőbb, csak éppen a magyarság érdekeinek a politikai reprezentációja szűnne meg ezáltal. És ez még mindig nem lenne baj, ha közben kiépült volna az a politikamentes civil társadalom, amely képes az érdekérvényesítésre. Ebben a témában azonban sajnos a nullán állunk, még ha vannak is tisztán civil intézmények, csoportok, azok betagozódtak valamelyik politikai szervezet holdudvarába, és csak ezen szervezeteken, pártokon keresztül képesek az érdekérvényesítésre. Pontosabban fogalmazva: a pártszerű képződmények "felkarolják" ezeket az intézményeket, de ezenközben elsősorban önérdekeiket képviselik, és csak másodsorban a felkarolt szervezetét.
Ezért látszik számomra reménytelenül elfuseráltnak ez az egész.

P.I. 2007.09.16. 18:35:07

Végül is teljesült az SZBU terve: "oszd meg és uralkodj"...
(Hiszen itt alulról jövő kezdeményezések már rég nincsenek.)

BDK · http://ungparty.net/ 2007.09.19. 19:13:00

Üzemeltetés keresőszóra tegnap óta ügyfelem oldala rajta van az első Google-táblán.

BDK · http://ungparty.net/ 2008.07.03. 20:27:33

Hm, érdekes, december óta nem foglalkoztam a dologgal, és az oldal most negyedik. jól megnyomtam anno :)
Víz fertőtlenítés, ivóvíz kezelés: ClO2 - SEO 2022 ClO2 - Tiszta ivóvíz projekt: https://twinoxide.hu/klor-dioxid/ - Első kulcsszó: vízfertőtlenítés klór-dioxid vegyszerrel.
süti beállítások módosítása