balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Levél egy ismeretlen olvasómtól

2008. március 09. - BDK
Nem is tudom, kellemes-e vagy inkább zavarbaejtő ilyen levelet kapni... Az Ismeretlen Blogolvasó ritkán fedi fel kilétét magánlevélben. Ha jelentkezik, inkább rövid véleményt mond, netán saját személyét tolja előtérbe valamilyen ügyben. De hogy magáról keveset szólva inkább azt részletezze, mikor miben hatották rá a blogomban közzétett írások, ez eddig nem történt meg velem. Most azonban H.L., miután magáról is írt néhány bekezdésnyit, így folytatja:
Nem állítanám, hogy maradéktalanul értem, vagy átérzem az olvasottakat, de van néhány kitörölhetetlen élményem, melyet Önnek köszönhetek. Szégyenszemre az Ön blogjából tudtam meg, hogyan kell elérni a Magyar Elektronikus Könyvtárt, és ugyancsak az Ön inspirálására letöltöttem „Utas és holdvilág” című könyvet. Nem áll szándékomban részletezni az eseményt, röviden csak annyit, hogy sokkoló hatású volt számomra. Annyira megérintett, hogy készítettem egy szerkesztett, kinyomtatott példányt magamnak, hogy olyankor is elő tudjam venni, ha nem vagyok számítógép közelben.
Ezután egy elektromosságtani témában közzétett jegyzetemet említi (ő maga a Műszaki Egyeteten diplomázott), majd némileg megható módon így folytatja:
Az Erzsébet téri tüntetések alkalmával valami olyasmit írt, hogy Önnek arról a helyről inkább az a látvány jut eszébe, amely a budai oldalra tekintve feltárul az ember szeme előtt. Ezt olvasva nagyon elröstelltem magam, mert minden reggel, amikor a munkahelyemre megyek, áthaladok az Erzsébet hídon, és bizony nem tűnt fel nekem ez a látvány. (Egyszer valahol azt olvastam, hogy a mai Rómában lakók nem is érdemlik meg azt a kincset, amit az elődök rájuk hagytak). Nos, azóta, amikor reggelente átmegyek a hídon, amennyire a forgalom engedi, mindig vetek egy pillantást a várra, és néhány másodpercre beugrik valakinek a neve, aki felhívta a figyelmemet erre a látványra.
Ez igazán kedves, ezúton köszönöm.

Levele végén aztán kiderül, nemcsak azért írt, hogy ezeket tudtomra hozza. "Egyik munkatársa" létrehozott egy többszáz oldalas írásművet, azt kellene véleményeznem...

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr63372675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

évi 2008.03.12. 13:48:36

Aha!Na így már érthető, hogy pennát ragadott:)

Horváth László 2008.03.14. 09:07:16

Kedves Évi!

Borítékolni mertem volna, hogy minden olvasó csak az idézőjeleket veszi észre. Miután tisztáztam BDK-val a dolgot, egy picit reméltem, hogy kitörli az utolsó mondatot, de legalább törli az idéző jeleket. Egy tapasztalattal gazdagabb és egy illúzióval szegényebb lettem. Így megy ez, amióta megszülettem.

BDK · http://ungparty.net/ 2008.03.14. 09:41:38

Az "egyik munkatárs" azóta jelentkezett és elküldte terjedelemes kéziratát. Bele is néztem volna, ha kísérőlevelében meg nem említi, hogy az írásmű "féktelen irredentizmusa" miatt nem talált eddig kiadóra. Megírtam a szerzőnek, alighanem mindketten megspórolunk magunknak egy bosszúságot, ha le sem töltöm a szerverről 2 Mb nagyságú anyagát.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása