balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Balla D. Károly írói oldal

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Infrafűtés - napenergia - seo pr cikk

 

PR-cikk: tartalommarketing

 

Linképítő Google-Seo

 

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog bázis | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA

Lemondásaim

2008. augusztus 07. - BDK
SEO 2019: ClO2 vízkezelés

Elég sok mindent lemondtam mostanában. Szereplésre vagy részvételre történt meghívás öt-hat is volt a napokban, közte a Tokaji Írótábor, a Csokonai Társaság elnökségi ülése, egy dunaszerdahelyi irodalmi pódium, a Kisebbségekért Díj átadási ünnepsége - no és saját könyvem bemutatója. Ezeket sorra lemondtam, mint ahogy két interjúfelkérést is. A másodikban arra a Nagy Zoltán Mihállyal készült interjúra reflektálhattam volna, amely engem is érint, s amelyre maga a szerző hívta fel a figyelmemet, egyben felkínálva a reagálás lehetőségét. (Már tudtam a dologról, ide a blogba ehhez a cikkemhez betűzték kommentként a teljes szöveget - ott hasonló módon tettem is néhány észrevételt). Hogy nemet mondtam, annak két oka van. A második: az érintett témakör (van-e kárpátaljai magyar irodalom) már évek óta nem foglalkoztat olyan szinten, hogy interjúban akarnék megnyilvánulni róla. Az első: nem kívánok olyan lapban szerepelni, amelynek Bayer Zsolt a főmunkatársa.

______________________

seo 2019 clo2: https://twinoxide.hu/klor-dioxid/

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr48606003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B. E. 2008.08.08. 00:36:13

Ezt tökéletesen megértem, de hogy mit fogsz te ezért kapni...

mosko 2008.08.08. 15:08:20

nekem az interju gagyi cime tetszik a legjobban. nzm-mel van az interju, de mint "egyesek", bdk szerepel a cimben. nevetseges.

Nola 2008.08.08. 23:55:38

Az nem is az egyesek, hanem az Egyek!

v.b. 2008.08.09. 20:01:12

NZM két feles között "kiváncsiságból" megkukkolja, milyen irodalom van Kárpátalján. Közben krokikat olvas, s ezekhez lepedőnyi kommentrket fűz.

Viga 2008.08.10. 11:28:00

a " liberilazmus vírusterjesztőjének" lenni azért nem akármilyen dolog. ilyenek ezek a pirézek.
egyébként én is lemondtam mostanában - elsősorban magamról. ki lehet köpni a mazsolát a zsemléből? tényleg jobb belé sem harapni talán...

BDK · http://ungparty.net/ 2008.08.10. 15:18:09

Akit esetleg érdekel: a dolog előtörténetéhez kis adalék:
hhrf.org/karpatiigazszo/040406/kultur01.html
- amikor a magam módján még válaszoltam neki :)

Viga 2008.08.10. 17:29:22

mindig sejtettem, hogy "az alapjaiban rosszul értelmezett liberalizmus szolgalelkű apostola" vagy. azt is tudtam, hogy ez "alattomos mesterkedés". sőt mi több: "az egyedül üdvözítőnek feltüntetett liberalizmus vírusával megfertőzödött személyek, csoportocskák" közé tartozol.
mindezt régóta tudni a "jelentéktelen kisebbséghez" tartozó pirézekről.
csak amit nem tudok: volt-e "alkalomadta", vagyis: viszonoztad-e N. Z. M. szívességét. bár a köszönetnyilvánítás már mintha az lett volna.
hát. régóta nem merült fel előttem - még álmomban sem! - Döbrentei neve. újra végigborzongtam az egész ostobát. emlékezni jó.

B. E. 2008.08.10. 18:20:28

Örültem mindezek ellenére a szerkesztőségi kommentárnak: korrektnek érzem, és remélem, a továbbiakban is így marad.

BDK · http://ungparty.net/ 2008.08.10. 18:40:09

régi sztori; csak adaléknak szántam NZMhez (meg magamhoz).

V.B. 2008.08.11. 09:26:40

Én is visszaolvastam... Mi újság a Magyar Írószövetségben? BDK, nem bántad meg, h kiiléptél? Alakult-e valamilyen alternatív tömörülés? Hogy állunk az alkohol- és dohányzásellenes ligával? Piciny adalék: NZM a legutóbbi Együttben mint legeslegfőbb igazságosztó alaposan leteremtette a két érdekvédelmi szervezet vezetését. Közben – alighanem mással volt elfoglalva:)l – elkerülte a figyerlmét, h Dupka György, az Együtt lapigazgatója az általa ostorozott UMDSZ alelnöke, Vári Fábián László, a szerkesztőbizottság elnöke pedig az ugyancsak általa ostorozott KMKSZ nagy befolyással bíró nagyválasztmányi tagja. Szegény NZM így már sokadszor bizonyítja, hogy tudatában betemetetlen hasadékok vannak. Egyébként állítólag 2009-től lemond, nem akarod, BDK, átvenni az Együtt főszerkesztői posztját?

BDK · http://ungparty.net/ 2008.08.11. 10:23:41

NZM tudatának a hasadékai... hát igen. Azt például rendszeresen kifelejti az életéből, hogy az általam alapított és vezetett formációkban milyen szerepet töltött be: a Hatodik Sípnak olvasószerkesztője, a Pánsípnak főszerkesztő-helyettese, a Galéria Kiadónak főállású szerkesztője, az UngBereg Alapítványnak kurátora volt évekig, és pl. ezekre - itteni kereseteire - alapozva hagyhatta ott a kőműveskedést. Nem mintha ezért hálával tartozna (munkáját mindig tisztességesen ellátta), épp csak azt nem értem, akkor miért nem zavarta "többszörös főnökének" a liberalizmusa.

És még egy apró adalék (ezt megírtam másutt, itt csak dióhéjban): az Együtt alapításáról nem egyszerűen elfelejtettek értesíteni, hanem egyenesen titkolták előlem, ami még nem lenne baj. De amikor megjelent az Együtt, kicsit megütközve láttam a címében, hogy ez a Magyar Írószövetség Kárpátaljai Írócsoportjának a folyóirata. A MIKICSNEK ugyanis akkor még én voltam az elnöke... Akkor nem akartam szítani amúgy is feszült viszonyomat a többekkel, kicsit csóváltam a fejem (már csak azért is, mert a MIKICS nem volt bejegyzett szervezet, tudtommal ma sem az, s dicső elnöklésem alatt gyakorlatilag semmilyen tevékenységet nem folytatott; nem is ülésezett), de akkor még nem akartam a látványos szakítást. Aztán - talán a második szám után - már kínosnak találtam a dolgot, majd még velem, mint MIKICS-elnökkel hozzák összefüggésbe az EGYÜTTet -, elhatároztam, hogy lemondok az elnökségről, amit amúgy is (a szervezettel együtt) csak papíron létező formalitásnak tekintettem. De megelőztek. Elnökük megkerülésével összehívták a testületet és azon megszüntették az elnöki posztot... A sajtóból tudtam meg. Ezek után kiléptem... (De kevés volt a puszta bejelentésem, írásos nyilatkozatot írattak velem :))) holott belépéskor senki nem nyilatkozott írásan...)
-------
A "nagy" Magyar Írószövetségről nem sokat tudok (abból a fenti eset után vagy 2 ével léptem ki), működik, de erős (anyagi) nehézségekkel, és hát némileg megtépázott tekintéllyel és legitimitással. A másik nagy szervezet, a Szépírók Társasága már jóval a "botrány" előtt is létezett, nem emiatt, de voltaképp valóban alternatívaként született; talán nem túlzás azt mondani, hogy sokkal kisebb taglétszáma ellenére most ott van több jelentős író: www.szepiroktarsasaga.hu/index.php?pageid=11

Meg nem bántam, de a többi kilépővel ellentétben én a Szépírókhoz sem léptem be. Viszont ha jön a Fidesz és a Szépíprók a népi-nemzeti MÍSZ-szel szemben ellenzéki szerepbe kerülnek, akkor talán megteszem.

V.B. 2008.08.11. 12:24:34

Hát igen: ha alaposan megvizsgáljuk, kiderül, h a gerinces parasztlegény az egyik legköpönyegforgatóbb alakja Középerurópafalva kárpátaljai magyar alvégének szemétdombján. "Kiváncsi" kommunista, majd még "kiváncsibb(?) keresztyén, korteskedés a KMKSZ ellen, majd seggnyalás ugyanoda felsőfokon,seggnyalás és nívódíj az UMDSZ-től, majd annak sárbastiprása. Egzisztencia BDK-tól, majd annak szapulása úton-útfélen. Pedig nincs és nem is volt erre rászorulva, mármint NZM. Sztem tipikus cigányló: vak vagy bátor. Esetleg... Egyébként, bár ez aligha érdekeli bárkit, én, Vértelen Buzogány az ilyeneknél még a hithű kommunistákat és hithű nacionalistákat is jobban szeretem. Pedig utálom mindkét fajtát.

Viga 2008.08.11. 12:59:15

ejnye, no! kiderül, hogy még a pirézeket is a hatalom suskusolása mozgat(hat)ja a jövőben? fideszidevagyoda. no persze, álnaiv.
a talán persze reményre ad okot. hogy talán előbb. vagy utóbb sem.
vaskos billog a Szépírók bőrén. jobb lenne mindig is szépnek, íróknak látni őket. még ha ebura fakó is. ( no, nem tudom ám, csak.) non coronat.

sarusi lászló 2008.08.29. 13:40:08

Hogy mennyi szemét jön össze ezen az oldalon. Még én is.
süti beállítások módosítása