balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Csönge a nagyvilágban

2008. december 01. - BDK

Még nem számoltam be arról, hogy Csönge nemcsak nyáron látott világot, hanem egy hónapja is eljutott Európa pereméig. Az őszi egyetemi szünetben autóstoppal (!) vágott neki barátjával a világnak, négy barátnőjét látogatta meg Mannheimban, Utrechtben, Amszterdamban és Gentben (utóbbi belgiumi flamand város). Azóta most jött először haza, hozott mindenkinek ajándékot és sok-sok fényképet (amelyek egy része sajnos tönkrement). Alább következik egy kisebb válogatás a nekem tetszőkből.

Mi persze épp eleget izgultunk csaknem egyhetes csavargása idején, szerencsére azért mindenünnen kaptunk hírt róla, ösztöndíjjal Nyugaton tanuló barátnőitől csetelni is tudott - közben meg végtelenül örültünk, hogy világot lát, tapasztal, megismer. Meg persze csak akkor nyugodtunk, amikor egy novemberi hajnalon már budai kollégiumából jelentkezett.

Utrecht

 

Amszterdam

 

Gent

 

A kis autostoppos világjáró Brüsszel főterén

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr83798396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zebra 2008.12.01. 21:26:38

Jaj, de jó! Még, vagy megint működik az autóstop? Ez nagy kaland lehetett! :)

BDK · http://ungparty.net/ 2008.12.02. 09:07:06

Az volt. Odafelé félútig elvitte őket egy kamionos, onnan aztán tovább stoppoltak, közbül két kis szakaszt vonaton tettek meg, hazafelé a belga-német határon pedig teljesen véletlenül "fogtak" egy pasast, aki Bp-ig elhozta őket. Németországban odafele az egyik stoppos hazavitte őket a családi házába, hogy ott aludjanak, meg is vacsoráztatta őket. Igen jó tapasztalatokkal jöttek haza. Nagyon kevés pénzből megúszták. És valamennyire azért biztonságos is úgy, ahogy ők csinálták: nem az útszélen álltak, hanem mindig egy benzinkúton kerestek fuvart. Ott jobban meg is tudták egymást nézni, meg hát elvben egy-egy biztonsági kamera is rögzíti a rögzíthetőket. Mi azért persze izgultunk, de lehet hogy csak túl sok emberrablásos, megerőszakolós, szervkereskedős filmet láttunk.

Zebra 2008.12.02. 09:47:20

Naná, hogy izgultatok. Viszont ők tényleg okosan csinálták - és hát addig kalandozzanak, amíg tehetik, aztán ha megkomolyodnak, akkor lesz mire emlékezni.

alig se 2008.12.02. 10:01:21

elsőtízben :)
nemtommér...

P.I. 2008.12.02. 16:38:20

Végre, megnyugodtam: odaát is vannak lepusztult házak! (alulról második kép). Sokak szerint meg Velence emlékeztet a mai Ungvárra, bár az utóbbi utcáin - látszólag - nem folyik víz.

rainy_day_coffee 2008.12.02. 18:22:04

Az a haz nem lepusztult. Az a haz gyonyoru.

am 2008.12.04. 22:52:25

Csönge nagy kalandor, de igaza van. Most kell ilyesmit csinálni,
mert később ott a nagybetűs élet és a munkából ki se fog látni.

Pirandellus (BikácsyG.) · http://www.terasz.hu 2008.12.09. 16:59:36

Csöngét ismeretlenül, de régi email-kapcsolatunkra hivatkozva üdvözlöm! Bár annakidején nem tudtam segíteni, de továbbra is kívánok neki nemsokára Itáliát, Rómával.

BDK · http://ungparty.net/ 2008.12.09. 18:06:20

A vízum most már számára (egyelőre) nem akadály, lévén Mo-i tanulói vízuma már jogosítja az EU-országokba való belépésre; Észak-Olaszországon a nyáron már át is utazott Portugáliából jövet. Helyettünk is ő utazik :)
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása