balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

A blog nekem

2009. május 05. - BDK
Bognár László barátom (közismertebb bloggernevén El Lobo - A farkas) felkért, mondanám el, íróként mit jelent nekem a blog, úgy is, mintha az "író-üzem" céges blogja lenne. Bár én inkább magánemberi megnyilvánulásnak vélem az íróságot,  eközben azért persze megengedem, hogy a közönség számára az író  és az íróság bizonyos mértékben "intézményként" jelenik meg. Ebben a vonatkozásban a blog valóban az intézményesülés része, lévén kapcsolatot létesít létrehozója és az igénybevevők (olvasók) között. "Céges" szempontból fogalmazhatok úgy is, hogy ez esetben a blog az író ügyfélszolgálatának a része.


De része az "írói marketingnak" is, lévén abban, hogy íróként sokan ismernek, hogy szerkesztőségek-kiadók megkeresnek, hogy intézmények meghívnak, hogy könyveimet megvásárolják, abban bizony része van internetes jelenlétemnek. E tekintetben persze lehetnék sokkal ügyesebb, ajánlhatnám, promotálhatnám, reklámozhatnám erőteljesebben írói munkám termékeit - ez a tevékenység azonban nem áll eléggé közel hozzám, így csak módjával, visszafogottan élek vele. Nem tukmálom és nem kínálom magamat, csupán elérhetővé teszem: aki keres, megtaláljon.

Ezzel éppen azokra számítok, akiket El Lobo szemléletesen Online Kereső Embernek, a 21. század reprezentánsának nevez.

De van jelentősége a blognak alkotói szempontból is. Kicsit olyan, mintha az ember non-stop író-olvasó találkozón venne részt, vállalva, hogy minden megnyilvánulása egy népes online auditórium előtt méressen meg.

Továbbá a blog az író számára is természetesen egyfajta önkifejezési forma, az írói én ki- és beteljesítésének egyik eszköze, lehetősége. Útja-módja annak, hogy azokat a gondolataimat, érzelmeimet, vélekedéseimet, ismereteimet is megosszam a nagyobb nyilvánossággal, amelyek versben-novellában-publicisztikában nem, vagy nem ebben a formában kapnak kifejezést.

Végül a blog, a klasszikus naplóhoz hasonlóan, egyfajta személyes írói archívum is, amely dokumentálja nemcsak a megírt műveket (jó szokásom, hogy más fórumokon frissen publikált írásaimat szinte azonnal közlöm ehelyt is), hanem  bemutatja és rögzíti azt a kontextust is, amelyben az adott művek létrejöttek és utat találtak a közönséghez.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr421103963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EL LOBO - A farkas · http://joljarok.hu/blog 2009.05.05. 14:47:06

Kedves BDK!
Köszönöm, olvassuk éppen és megbeszéljük.

BDK · http://ungparty.net/ 2009.05.05. 14:48:52

Örülök, ha találtok benne értékelhető gondolatot!

EL LOBO - A farkas · http://joljarok.hu/blog 2009.05.05. 20:25:03

Csak nekem van a blog.hu-n regisztrált nevem, ezért, hogy csak tőlem van visszajelzés. Nagyjából 50 monitoron olvastuk a bejegyzésed - és remélem, lesznek, akik most tartósan rád találtak.
Tiszteletbeli, pécsi bloggerektől származó civil EKF-nagyköveti tiszted lépéseiről is beszéltem, sőt nálam írtam is egy-két sort.
Ismételten köszönöm a bejegyzésed!

BDK · http://ungparty.net/ 2009.05.05. 20:27:21

Én köszönöm a lehetőséget - és üdv a minden pécsi onlánynak!

nemuccaszoc 2009.05.18. 11:12:10

Érdekes gondolatok, de valóban így van.

ildsisy 2009.05.26. 07:25:54

Most találtam rád, olvasni foglak! :)
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása