balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Balla D. Károly írói oldal

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Infrafűtés - napenergia - seo pr cikk

 

PR-cikk: tartalommarketing

 

Linképítő Google-Seo

 

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog bázis | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA

A blog nekem

2009. május 05. - BDK
Bognár László barátom (közismertebb bloggernevén El Lobo - A farkas) felkért, mondanám el, íróként mit jelent nekem a blog, úgy is, mintha az "író-üzem" céges blogja lenne. Bár én inkább magánemberi megnyilvánulásnak vélem az íróságot,  eközben azért persze megengedem, hogy a közönség számára az író  és az íróság bizonyos mértékben "intézményként" jelenik meg. Ebben a vonatkozásban a blog valóban az intézményesülés része, lévén kapcsolatot létesít létrehozója és az igénybevevők (olvasók) között. "Céges" szempontból fogalmazhatok úgy is, hogy ez esetben a blog az író ügyfélszolgálatának a része.


De része az "írói marketingnak" is, lévén abban, hogy íróként sokan ismernek, hogy szerkesztőségek-kiadók megkeresnek, hogy intézmények meghívnak, hogy könyveimet megvásárolják, abban bizony része van internetes jelenlétemnek. E tekintetben persze lehetnék sokkal ügyesebb, ajánlhatnám, promotálhatnám, reklámozhatnám erőteljesebben írói munkám termékeit - ez a tevékenység azonban nem áll eléggé közel hozzám, így csak módjával, visszafogottan élek vele. Nem tukmálom és nem kínálom magamat, csupán elérhetővé teszem: aki keres, megtaláljon.

Ezzel éppen azokra számítok, akiket El Lobo szemléletesen Online Kereső Embernek, a 21. század reprezentánsának nevez.

De van jelentősége a blognak alkotói szempontból is. Kicsit olyan, mintha az ember non-stop író-olvasó találkozón venne részt, vállalva, hogy minden megnyilvánulása egy népes online auditórium előtt méressen meg.

Továbbá a blog az író számára is természetesen egyfajta önkifejezési forma, az írói én ki- és beteljesítésének egyik eszköze, lehetősége. Útja-módja annak, hogy azokat a gondolataimat, érzelmeimet, vélekedéseimet, ismereteimet is megosszam a nagyobb nyilvánossággal, amelyek versben-novellában-publicisztikában nem, vagy nem ebben a formában kapnak kifejezést.

Végül a blog, a klasszikus naplóhoz hasonlóan, egyfajta személyes írói archívum is, amely dokumentálja nemcsak a megírt műveket (jó szokásom, hogy más fórumokon frissen publikált írásaimat szinte azonnal közlöm ehelyt is), hanem  bemutatja és rögzíti azt a kontextust is, amelyben az adott művek létrejöttek és utat találtak a közönséghez.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr971103963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EL LOBO - A farkas · http://joljarok.hu/blog 2009.05.05. 14:47:06

Kedves BDK!
Köszönöm, olvassuk éppen és megbeszéljük.

BDK · http://ungparty.net/ 2009.05.05. 14:48:52

Örülök, ha találtok benne értékelhető gondolatot!

EL LOBO - A farkas · http://joljarok.hu/blog 2009.05.05. 20:25:03

Csak nekem van a blog.hu-n regisztrált nevem, ezért, hogy csak tőlem van visszajelzés. Nagyjából 50 monitoron olvastuk a bejegyzésed - és remélem, lesznek, akik most tartósan rád találtak.
Tiszteletbeli, pécsi bloggerektől származó civil EKF-nagyköveti tiszted lépéseiről is beszéltem, sőt nálam írtam is egy-két sort.
Ismételten köszönöm a bejegyzésed!

BDK · http://ungparty.net/ 2009.05.05. 20:27:21

Én köszönöm a lehetőséget - és üdv a minden pécsi onlánynak!

nemuccaszoc 2009.05.18. 11:12:10

Érdekes gondolatok, de valóban így van.

ildsisy 2009.05.26. 07:25:54

Most találtam rád, olvasni foglak! :)
süti beállítások módosítása