balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog bázis | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Önveszély

2009. június 26. - BDK
...a radikális szélsőjobb nem a zsidókra és cigányokra nézve, hanem éppen a magyarokra nézve veszélyes, a csatlakozókat kollektív bűnre, az elnézőket cinkosságra, a másként gondolkodókat pedig a nemzettől való elfordulásra kárhoztatják. - A Rosszabbik címmel nemrégiben közreadott posztomhoz eddig hetvennél több hozzászólás érkezett. Ha építőnek nem is feltétlenül mondanám a vitát, de tanulságosnak igen. Azt pedig mindenképpen jellemzőnek gondolom, milyen érveket hozott fel a Jobbik mellett egyik szavazójuk - és erre milyen válaszokat kapott. Ha semmiféle egyetértés nem is alakult ki, talán mégis tettünk egy tétova lépést afelé, hogy szót értsünk. Mivel  pedig higgadtabb reagálásaim egyikében-másikában, úgy érzem, sikerült számomra fontos gondolatokat leírnom, és mivel ez ügyben egyelőre nincsen más mondanivalóm, itt megismétlem egy-egy (nyelvileg igazított) komment-részletemet, külön megköszönve a vitában részt vevők aktivitását és józan érveléseit.

aki rasszista és antiszemita pártra szavaz, az nagy valószínűséggel vagy maga is rasszista és antiszemita, vagy minimum szimpatizál ezekkel e nézetekkel. ez szerintem eléggé nyilvánvaló. a többi csak blabla, mellébeszélés, szerecsenmosdatás.

*

nem állítom, hogy a cigánykérdés nem létezik (...) komoly társadalmi problémát jelent (és alighanem egyre komolyabbat fog jelenteni) az a tény, hogy ennek az etnikumnak az integrálása a társadalomba különböző jellegű akadályokba ütközik, s ezek között az első magának a cigányságnak a másfajta kultúrája. de a második akadály a többségi társadalom hozzáállásában rejlik, egyfelől hogy a szocializációt elősegíthető (hatalmi) erők évtizedek óta rosszul kezelik a problémát, másik pedig igenis a cigányellenesség, a rasszizmus. amely soha nem fog közelebb hozni semmilyen megoldást, csak rontani tud a helyzeten. EZT kellene belátnod és belátniuk mindazoknak, akik esetleg zsigerből nem rasszisták, mégis bedőlnek a Jobbik propagandájának...

A magyarság megvallásával pedig jelenleg éppen az a gond, hogy ha a Jobbik ideológiáját vallók verik a mellüket azzal, hogy magyarok, akkor jóérzésű ember inkább nem akar magyar lenni, nehogy velük azonosítsák. Ezért mondom és vallom, hogy a Jobbik ÉPPEN A MAGYARSÁGNAK teszi a legrosszabb szolgálatot, és nemcsak a cigány-ügynek árt, hanem a magyar ügynek is.

*

azt hiszem, továbbra is erős illúziókban ringatod magad a szélsőjobb természetét illetően. a nyilasok is rendes házmesterek voltak, a nácik is jó családapák.
a rasszista és antiszemita eszméktől egyenes út vezet a gázkamrákig. ezeknek az eszméknek a nevében képtelenség másként "megoldani" a kérdést, hiszen nem integrálás, hanem kirekesztés, megfélemlítés, elüldözés és végső soron megsemmisítés révén gondolják rendezni a problémát. és hadd ismételjem meg utoljára: a radikális szélsőjobb nem a zsidókra és cigányokra nézve, hanem éppen a magyarokra nézve veszélyes, a csatlakozókat kollektív bűnre, az elnézőket cinkosságra, a másként gondolkodókat pedig a nemzettől való elfordulásra kárhoztatják. ez a lényeg.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr361210306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Víz fertőtlenítés, ivóvíz kezelés: ClO2 - SEO 2022 ClO2 - Tiszta ivóvíz projekt: https://twinoxide.hu/klor-dioxid/ - Első kulcsszó: vízfertőtlenítés klór-dioxid vegyszerrel.
süti beállítások módosítása