balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Balla D. Károly írói oldal

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Infrafűtés - napenergia - seo pr cikk

 

PR-cikk: tartalommarketing

 

Linképítő Google-Seo

 

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog bázis | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA

Önveszély

2009. június 26. - BDK
...a radikális szélsőjobb nem a zsidókra és cigányokra nézve, hanem éppen a magyarokra nézve veszélyes, a csatlakozókat kollektív bűnre, az elnézőket cinkosságra, a másként gondolkodókat pedig a nemzettől való elfordulásra kárhoztatják. - A Rosszabbik címmel nemrégiben közreadott posztomhoz eddig hetvennél több hozzászólás érkezett. Ha építőnek nem is feltétlenül mondanám a vitát, de tanulságosnak igen. Azt pedig mindenképpen jellemzőnek gondolom, milyen érveket hozott fel a Jobbik mellett egyik szavazójuk - és erre milyen válaszokat kapott. Ha semmiféle egyetértés nem is alakult ki, talán mégis tettünk egy tétova lépést afelé, hogy szót értsünk. Mivel  pedig higgadtabb reagálásaim egyikében-másikában, úgy érzem, sikerült számomra fontos gondolatokat leírnom, és mivel ez ügyben egyelőre nincsen más mondanivalóm, itt megismétlem egy-egy (nyelvileg igazított) komment-részletemet, külön megköszönve a vitában részt vevők aktivitását és józan érveléseit.

aki rasszista és antiszemita pártra szavaz, az nagy valószínűséggel vagy maga is rasszista és antiszemita, vagy minimum szimpatizál ezekkel e nézetekkel. ez szerintem eléggé nyilvánvaló. a többi csak blabla, mellébeszélés, szerecsenmosdatás.

*

nem állítom, hogy a cigánykérdés nem létezik (...) komoly társadalmi problémát jelent (és alighanem egyre komolyabbat fog jelenteni) az a tény, hogy ennek az etnikumnak az integrálása a társadalomba különböző jellegű akadályokba ütközik, s ezek között az első magának a cigányságnak a másfajta kultúrája. de a második akadály a többségi társadalom hozzáállásában rejlik, egyfelől hogy a szocializációt elősegíthető (hatalmi) erők évtizedek óta rosszul kezelik a problémát, másik pedig igenis a cigányellenesség, a rasszizmus. amely soha nem fog közelebb hozni semmilyen megoldást, csak rontani tud a helyzeten. EZT kellene belátnod és belátniuk mindazoknak, akik esetleg zsigerből nem rasszisták, mégis bedőlnek a Jobbik propagandájának...

A magyarság megvallásával pedig jelenleg éppen az a gond, hogy ha a Jobbik ideológiáját vallók verik a mellüket azzal, hogy magyarok, akkor jóérzésű ember inkább nem akar magyar lenni, nehogy velük azonosítsák. Ezért mondom és vallom, hogy a Jobbik ÉPPEN A MAGYARSÁGNAK teszi a legrosszabb szolgálatot, és nemcsak a cigány-ügynek árt, hanem a magyar ügynek is.

*

azt hiszem, továbbra is erős illúziókban ringatod magad a szélsőjobb természetét illetően. a nyilasok is rendes házmesterek voltak, a nácik is jó családapák.
a rasszista és antiszemita eszméktől egyenes út vezet a gázkamrákig. ezeknek az eszméknek a nevében képtelenség másként "megoldani" a kérdést, hiszen nem integrálás, hanem kirekesztés, megfélemlítés, elüldözés és végső soron megsemmisítés révén gondolják rendezni a problémát. és hadd ismételjem meg utoljára: a radikális szélsőjobb nem a zsidókra és cigányokra nézve, hanem éppen a magyarokra nézve veszélyes, a csatlakozókat kollektív bűnre, az elnézőket cinkosságra, a másként gondolkodókat pedig a nemzettől való elfordulásra kárhoztatják. ez a lényeg.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr211210306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása