balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Pucér nők minden mennyiségben

2014. június 30. - BDK
- Aktfotók. Meztelen nők, pucér nők - fotó. Ukrán fényképész aktjai: művészet? reklámfotó?  Google első hely: Pr cikk linképítés -

Meztelen nők - művészi aktfotók

pucer-nok.jpgFotók százait, de inkább ezreit találhatja meg és nézheti végig, aki a kijevben élő fotós, Ruszlan Lobanov nevére rákeres. Persze a nevét ajánlatos inkább ukrán verzióban - Руслан Лобанов - vagy angol helyesírással - Ruslan Lobanov - beütni a Google képkeresőjébe - akkor viszont ömlenek a pucér nők minden mennyiségben. Többségük gondosan kivitelezett, igényes beállítású munka. Művészfotók - vágnám rá az egyszerűség kedvéért. De azért a legjobbaknál is mutatkozhat némi kétely. Ezt részletesebben kifejtettem itt: Aktok, aktok, aktok.

Akit értékelésem kevésbé érdekel, mint maguk a meztelen keblek (ezt valahogy meg tudom érteni), az kattintgassa végig az alábbi galériát és döntse el maga, melyik fotó tetszik fenntartás nélkül, és melyiknél tudna kritikát megfogalmazni. Én mindenesetre a jobbak közül igyekeztem válogatni. Aki ennél is többre vágyik: Google honlap-keresés.

meztelen nő - aktfotó

 Milyen furcsaságot vesztek észre a fenti képen? Figyeljetek meg minden részletet!

     

Pucér nők minden mennyiségben. Ruslan Lobanov aktfotói. Erotikus fotó, fénykép, aktkép, felvétel. Meztelen nők fotókon. Fényképzés, fekete-fehér, flipp, mezteenség, fedetlen női keblek, meztelen mellű nők, hölgyek ruha nélkül. Ukrán fotós alkotásai, népszerű felvételei nagy mennyiségben érhetők el az interneten.

A Google első helyére kerülni

A jelen blogbejegyzés a pucér nők és meztelen nők  kulcsszavakkal első 10-be került a Google találatok között (2014. aug-szept. - és tart még októberben is...). Ez nemcsak a blog erejének és a poszt látogatottságának köszönhető, nemcsak az érdeklődésre számot tartó témának - hiszen ugyanebben a témában és tárgyban ezer más, gazdagabb kínálatot nyújtó weboldal létezik, hanem annak is, hogy a tartalmat optimalizáltam és néhány külső linkkel is megtámogattam, no meg hogy valamelyest értek ehhez:

Ugyanennek köszönhető, hogy nem esek pánikba és nem leszek agorafóbiás, ha honlapokat kell optimalizálnom. Egy pszichoterápiai szolgáltatás weboldalával most elég jól állok, nincs okom szorongásra vagy félelemre - mint ahogy nincsenek is ilyen tüneteim.

Linképítés PR-cikkek elhelyezésével

Krónikus pánikbetegség - ivóvízkezelés

Férfitársaim szerint a pucér nős fotók nézegetése effektíven gyógyítja mind a heveny, mind az akkut  pánikbetegséget, bár erről egyelőre nincsenek klinikai teszttel bizonyított adatok. Úgyhogy maradjunk az Aaron Beck által bevezetett kognitív viselkedésterápiánál, amelynek mibenlétéről, a pánikroham tüneteiről és a kínos betegség pucérnőknélküli kezelésének kézenfekvő lehetőségéről az alábbi hivatkozások közül a második alatt megnyíló honlapon találhatók eligazító részletek. Nem mellesleg a projekt a gyógyítási keretében a kezelést két csinos pszichoterapeuta hölgy végzi a terápiás gyakorlatokat, de róluk sajnos nincsenek sem a blogszerűen felépített weblapon, sem az ezt reklámozó szájton mezítelenségüket ábrázoló felvételek. Viszont a téma alkalmas az ivóvíz kezelés kérdéseit érintő public relations cikkek írására, legalábbis PR-szakértőnk szerint. Íme: 

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr396457425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildikó Nádasi 2017.11.24. 15:42:17

Ezt takargatják akár hiszitek akár nem,a parnasszus ilyen csak nem merik bevallani a tuecziék,hazudoznak folyamatosan,Lásd így sorosan egy más után kacskaringosan.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása