balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

À la Carte

2007. április 23. - BDK
Vasárnap este debütált a magyar közszolgálati televízió főcsatornájának új közéleti-politikai műsora, az À la Carte. A hat jeles vendég - csupa média-celebritás - étlapról rendelt, de nem étlap szerint beszélt. Hanem nagyjából összevissza. Így a műsor is nyögvenyelős lett, mintha a sztrapacska lett volna az egyetlen rendelhető étel.

Szombarty Pál műsorvezető (a Magyar Hírlap volt főszerje) legjobb formáját akkor hozta, amikor nem szólt közbe, hagyta a társaságot beszélni. Erőltetetten  célzott kérdéseit csak

Stumpf István vette komolyan, ilyenkor letette a villát és gondterhelt arccal hozta azt a formáját, amely még kancelláriamininiszter korában fásult rá amúgy is színtelen alakjára. Csak mondta, mondta a magáét; a többiek legalább addig nyugodtan étkezhettek.

A munkaebéd legnagyobb figurája kétség kívül Kuncze Gábor volt, aki láthatóan felszabadult attól, hogy letette válláról az SZDSZ-elnökséget, ettől váratlan őszinteségi rohamot kapott, így szinte úgy beszélt, mint egy ellenzéki, jócskán lerántva a leplet a kormányzati magatartás álságos voltáról.

Schmidt Mária hápogott is tőle rendesen, sipítva próbálta számonkérni a dörmi medvét, aki nem sok ügyet vetett rá, mert láthatólag különösebb hajkurászás nélkül is a málnásban akart kikötni, és ebben az amazon temperamentumú igazgató asszony nem kapott különösebb szerepet.

Réz András - mint ezt maga is elmondta - a civil szférát lett volna hivatott megjeleníteni az egyenesben politizáló társak körében. Talán az lehetett volna a dolga, hogy néha egy-egy poénnal oldja az esetlges feszültséget, de oly erősen húzták a nyakába és csuklójára aggatott súlyos láncok, hogy könnyedségre nem futotta.

Tamás Gáspár Miklós ritkán szólalt meg, olyankor is nagyjából fölöslegesen: ez nem az ő műsora, nem az ő társalgási tempója, nem neki való forgatókönyv; láthatta, hogy monológszerű eszmefuttatásokra itt nem lesz módja, talán ezért is volt enerváltabb a szokásosnál. Legalább az ebéd, remélem, ízlett neki.

Kupa Mihály mint állandó hivatkozási alap volt jelen, időnként meg-megszólították - igaz, Misi? -, mire ő bölcsen bólintott és hümmögött. A vitánál láthatóan sokkal jobban érdekelte az, mi van a tányérján és a poharában.

Ezzel együtt a kezdeményezés dicséretes. Betudható a produkció érdemének, hogy ezt a hat embert sikerült egy asztalhoz leültetni. Jó műsorhoz azonban kevés a jó ebéd. Milyen szívesen kóstoltam volna utána egy kis Kepes féle Desszertet!


PolBlogomba írtam, Kuncze és a többiek címmel

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr8462340

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: buy generic eskazole payment europe 2018.01.23. 00:03:20

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

V.A.Lacky 2007.04.23. 16:00:22

Ezen jót derültem-)))

wu2 2007.04.23. 21:53:34

Hát, jól látod a helyzetet.
Szombathy akkor volt csúcsformában, amikor még híreket olvasott fel. Azóta sikerült tönkrevágnia egy újságot. Nem is értem, hogy került ide. Az egész műsor szétfolyt.
Kuncze hozta a formáját, végighazudta a műsort.
Schmidt Mária próbálta sarokba szorítani Kunczét, de egy ilyen hétpróbás gazemberrel nehéz elbánni.
Stumpf tényleg szürke volt, láthatóan nem érdekelte az egész, letudta a kötelező kört.
Kupa Mihály mára egy megélhetési politikussá züllött. Egy tányét levesért bárhová elmegy és bármit hajalandó pofázni ezért, csak fizessék meg.
Tamás Gáspár Miklós maoista megmondóembert ma már senki sem veszi komolyan. A politikából kiírta magát, a szakma meg körberöhögi. Így TV-ben, ha nem lehet mellé érezni a 15 éves tornacipőjéből áradó átható lábszagot, nem is az igazi. Raáadásul nem mondhatott el egyetlen Hegel-idézetet sem, így nem is ért semmit a mondanivalója.
Réz András meg egyáltalán mit keresett ott?

BDK · http://ungparty.net/ 2007.04.24. 11:29:46

Hét ezzel persze nem értek egyet, főleg a megfogalmazási módjaiddal. Kunczéban pont az volt a meglepő, hogy most igazat mondott, miszerint kormányzati tényezőként pedig alakoskodott. Fordítva jobb lenne... Mária sarokbaszorítási kísérletei olyanok voltak, mint amikor a bolha csípi az elefántot, ha kettejük közül kell választani, akkor inkebb száz Kuncze mint egy Schmidt. Méltatlan, amir Kupáról írsz: más kérdés, hogy itt milyen volt, és megint más, milyen a szakmai tekintélye. TMG-nek pedig megvan a maga szerepe a magyar politikai palettán, tudása félelmetesen nagy, érvelése mindig logikus, és roppant szórakoztató jelenség - csak ez nem az ő műsora.
Szóval: kérlek, az én fricskáimat ne vedd felhatalmazásnak arra, hogy elővedd bunkó(s)botodat.

szamárfül · http://jdjdj.kdk.ji 2007.04.26. 01:46:30

a Kepes-músor felemléegéste jogos, máig hiányzik a tvből... de ha civilek helyett politikusok lennének a vendégek, a címe is más lehetne: Feketeleves... :)

TGM amúgy mondotzt jókat (és látszott rajta: borszerető...)... a többieket nem nagyon láttam, kapcsolgattam a tvét.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.04.26. 08:20:08

nem ért felmérhetetlenül nagy veszteség!

am 2007.04.27. 22:05:31

Ez egy rendes másolós műsor volt. Nem hiszem, hogy futja ú-
jabb adásra a műsorvezető ötleteiből.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása