balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Gyurcsány nyerte a hasonmás-versenyt

2010. március 31. - BDK
Gyurcsány Ferenc nyerte a Zámbó Dzsimi hasonmás-versenyt. Budapestről jelenti a Zöld Infra Terasz - 

Bár NolBlogomban (azóta sajnos nemcsak az blog, a Népszabadság is megszűnt) tudósítok róla, a főblogom olvasóit sem kívánom megfosztani a szenzációs hírtől: a volt magyar miniszterelnök nyerte a Zámbó Jimmy-hasonmás versenyt egy nappal azután, hogy Kövér László örökbe fogadott egy pézsmatulkot a budapesti pálmaházban.

Gyurcsány Ferenc nyerte a Zámbó Jimmy-hasonmás versenyt

A Zámbó család kezdeményezésére és több kereskedelmi televízió támogatásával tegnap megrendezésre került Zámbó Jimmy-hasonmás versenyt a közönség és a szakma nem kis meglepetésére Gyurcsány Ferenc nyerte nagy fölénnyel. A volt miniszterelnököt az MSZP kampánystábja készítette fel a versenyre abból a célból, hogy a választási pártlistán előkelő helyet elfoglaló politikus voksokat szerezzen pártjának a popsztár rajongóinak a körében.

A díj átvételekor Gyurcsány Ferenc emlékeztetett arra, hogy rövidesen neki is lesz aranylemeze, az Őszödi beszédet tartalmazó CD ugyanis minden várakozást felülmúló példányszámban talál gazdára. Ezután az ünneplő közönséghez fordulva egy Jimmy-sláger címével üzent "a Király" híveinek és saját választóinak: "Egyszer megjavulok én".

Értesüléseink szerint a versenyben ugyancsak indult, de csak második helyen végzett Morvai Krisztina megóvta az eredményt azzal az indoklással, hogy Gyurcsány parókát viselt, ezért meg kell fosztani elsőségétől. 

Kövér László örökbe fogadott egy tulkot

Kövér László, a Fidesz válaszmányi elnöke hétfő délután a Budapesti Állat- és Növény-kert Pálmaházában ünnepélyes keretek között örökbe fogadott egy pézsmatulkot. Mint az egybegyűltek előtt elmondotta, igen helyesnek tartja, hogy közismert emberek egyre gyakrabban vállalnak védnökséget egy-egy állatkerti vad felett, így ő is csatlakozni kívánt a mozgalomhoz, egyben kifejezve mélységes szolidaritását a magyar faunával. Arra az újságírói kérdésre, hogy miért éppen ezt az állatot választotta, nagy emberi szerénységéről és mélységes őszinteségérő téve tanúbizonyságot csak annyit árult el, hogy Orbán Viktor pártelnök, amikor nem tudja visszafogni fergeteges humorát, őt szokta a "te pézsmatulok" kedveskedéssel illetni. Egy másik felvetésre, miszerint nem lett volna-e helyesebb olyan állatot választania, amely honos Magyarországon, Kövér azzal reagált, hogy a pézsmatulok igenis ősi magyar fajta, csupán a trianoni tragédia és a bolsevik uralom tette lehetetlenné meghonosodását a Kárpát-medencében. Végül a magyar jobboldal emblematikus személyisége bejelentette, hogy korábbi fogadalmat kiegészítve a Fidesz-kormány megalakulásának a napján nem csupán ő fog megnyiratkozni, hanem védencét is megszabadítja a bundájától. 

 És valóban lett... A nagy tehetségű Zámbó Krisztián 2015-ben úgy döntött,

Zámbó Jimmy hasonmásversenyt rendez

a téli kertépítők budapesti zöld teraszán. A Király özvegyének, Edit asszonynak azonban ez nem tetszett, és keményen beszólt mostohafiának.

Zámbó Krisztián országos versenyt tervez, ahol a leghitelesebb Zámbó Jimmy hasonmást keresi. Edit asszony ennek hatására úgy döntött, rászól a fiúra, mert mindennek van határa.

„Nagyon jó lenne, ha az APU, APU, APU már kikerülne az imázsodból! - (De én imázsom az Aput! - így a fi.) - Ne folyamatosan az Ő hátán kapaszkodj, próbáld meg saját erődből felépíteni a sikered, mint ahogy azt Édesapád tette! A nevére büszke lehetsz, de ne élj vissza vele! Édesapád nem bohóc volt, hogy cirkuszt csinálj az emlékére… Én büszke vagyok a gyere­keimre, Szebára és Adriánra, mert ők soha nem éltek vissza az Édesapjuk nevével, neked is ezt kéne követned. Attól nem kell tartani, hogy az emléke elmosódik, de szerintem így csak rombolod azt, amiért Ő nagyon sokat dolgozott, hogy eljusson arra a szintre, hogy Királynak nevezzék. Nem lenne büszke rád Édesapád” – írta a Caribi Télikert Magazin.

Zámbó Krisztián szerint apja biztosan büszke a családjára. „Azt szeretném legkevésbé, ha családi viszály alakulna ki, szeretem az öcséimet. Magyarázkodni nem szeretnék a véleményem és az érzéseim miatt, de nem állt szándékomban bárkit is megbántani. Én legalább próbáltam életben tartani édesapám emlékét, tudom, nem szégyenkezik miattunk, sőt, büszke a családjára”– nyilatkozta a Zöld Infra Terasznak / Budapest

Forrás: Kültéri teraszok fűtése - Infrabolt | Infrafűtés webáruház

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr721884033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása