balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Felnőtt tartalom?

2011. október 08. - BDK
18-as karika - felnőtt tartalom - 18 éven felülieknek - csak felnőtteknek - 18 éves korhatár, laptop szerviz marketing

18-as karika, felnott tartalomEz a poszt a címe okán - Felnőtt tartalom - blogom egyik leglátogatottabb cikke lett annak ellenére, hogy szövegében szó sem esik szexualitásról,  csupán egy átmeneti blogtechnikai hibát panaszol fel. A sok látogatót a Google hozza azon a réven, hogy a tizennyolcas karika itt látható képe a képtalálatok között az első 10 Google-találat közé került és ezért gyakran kattintanak rá, nyilván valami pornó videó vagy fotó gyűjteményt sejtve. Holott ilyesmiről szó sincs, a felnőtt tartalom kizárólag azért került a címbe, mert egy ideig az jelent meg nyitó figyelmeztetésként, természetesen tévedésből, mert blogomban  legfeljebb művészi formában jelenhet meg esetlegesen gyerekeknek kevésbé ajánlható kép vagy szöveg. Egy ilyet mos ajánlok is azoknak, akik csalódottan távozni akarnának blogomból:

pucer-nok.jpgMeztelen nők minden mennyiségben. Művész-és reklámfotók ezreit böngészheti végig az, aki a Kijevben élő fotós, Ruszlan Lobanov nevére a Google-ban rákeres. Persze leginkább akkor, ha a nevét ukrán - Руслан Лобанов - vagy angol verzióban - Ruslan Lobanov - gépeli be a keresőmezőbe. A fotók többsége gondosan kivitelezett, igényes beállítású munka. Művészfotók - előlegezném meg a minősítést, de azért hozzátenném: sokuk esetében kilóg a kommersz lólába. Több fotó itt: Lobanov pucér női.   

Ezután a frissítés után következzen az eredeti bejegyzés, amely az említett technikai bakit tette szóvá és így szólt a szolgáltató cikizését célzóan:

Mi az, hogy felnőtt tartalom? 

A blog.hu új rendszerre való átállásának legújabb baromsága: anélkül, hogy bármi ilyesmit beállítottam volna, két blogom megnyitása előtt a FELNŐTT TARTALOM figyelmeztetés jelenik meg. A régi adminban nem volt ilyen beállítás, az újban van, de nálam KI VAN KAPCSOLVA - és az üzenet mégis jön. Ráadásul mindez akkor, amikor a Tajmozi-blogomban ott szerepel az online könyvbemutatóm Meghívója. (Linket szerkesztőfelületről betűzni továbbra sem lehet, ezt is a html-kódba bemászva tűztem be.) A blog.hu illetékesei a hibaüzenetekre vagy nem, vagy csak ímmel-ámmal válaszolnak, a legfőbb problémákra érdemben nem reagálnak vagy hárítanak. Ha már úgyis megjelenik a 18-as karika, akkor legalább leírhatom: A KÚRVA ÉLETBE!

Utólag készített keresőmarketing szószedet: VPS = válogatott pucér seggek - 18 év feletti korhatár, 18-as karika, erotikus tartalom, szex, találati rangsor, erotika, első hely, pornográfia, obszcén, pikáns, meztelen, nemi élet, első oldal a google-ban, pornó, orális szex, eletkori korlátozás, tiltás, tiltott tartalom, pucér nők, virtuális képgyűjtemény, videók, csak felnőtteknek, tiltott oldal, tilos honlap, weboldal blokkolása gyermekek elől, google optimalizálás, google első hely a keresési rangsorban, keresőoptimalizálás, notebook-seo, laptop szerviz budapest a tartalommarketing kulcsszóval, felnőtt tartalom, pikánsan tömeges csoportos kampány korhatáros tartalom nélkül

Hiba-tartalom javítás

használt asus laptop javításAlig használt Asus laptop javítása és vásárlása. A hibás kódolás laptopszervizben javítható. Mivel a grafikai munkák, a könyvtervezés, a szövegszerkesztés, a keresőbarát weboldal készítés és a tanulási-oktatási folyamat szinte minden fázisában eredményesen használható a notebook és a tablet, érdemes időben javíttatni és Dell akkumulátort cserélni

Laptop service Budapest

Garanciás notebook javítás Acer márkaszervizben. Alkatrész csere esetén a munka díjmentes, csak a vásárolt hardvereszköz ára fizetendő. Ingyenes Asus akkumulátor cseréje megvárható. Töltők és billentyűzet.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr303287085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása