balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Bloggerigazolvány

2009. július 23. - BDK
Az Egyek csoport végre rangjához és súlyához méltó témát talált a magyar internetvilágban, olyan ügyet, amellyel kapcsolatban elkerülhetetlennek találja elvi, morális és szakmai nyilatkozat közzétételét. Az Egyek alapító elnöke, Balla D. Károly, úgy is mint Első Piréz, ezúton hozza nyilvánosságra a csoport hivatalos állásfoglalását, amelyet eljuttatott a  frissen megalakult Magyar Bloggerszövetségnek,  továbbá az illetékes minisztériumnak, az Európa Parlamentnek, az ENSZ Bloggerügyi Bizottságának és a sajtó képviselőinek.


NYILATKOZAT

Az Egyek csoport egyemberként áll az Illetékes Minisztérium Tavaszi Rendelete mellé és messzemenően támogatja a Magyar Bloggerszövetség és a felállítandó Nemzeti Bloggerkuratórium törekvését, amely arra irányul, hogy magyarul blogot írni augusztus elsejétől csak a megfelelő bloggerképzés elvégzése, vizsga letétele és a Bloggerigazolvány kézhez vétele után lehessen. Ugyanakkor az Egyek a támogatását a saját kiegészítő javaslatának elfogadásához köti, amelynek lényege: az Egyek szervezeti struktúrájára és tagságára támaszkodva alakuljon meg a Határon Túli Bloggerek Szövetsége (HTBSZ), amely a Szülőföld Alaptól elnyerendő megfelelő támogatás révén hozza létre Ungváron  a HTBSZ Központját. Ez a Központ legyen jogosult a Határon Túli Bloggerigazolványok kiállítására, amelyek egyszersmind schengeni vízumként is szolgáljanak.

Az Egyek csoport, Ungvár, 2009. júl. 23.

A Bloggerigazolvány itt lárható

Bővebben a Bloggerigazolványól és erről az egészről

Több Egyek

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr251262602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ford? 2009.07.23. 12:08:29

ez az a vicc ami már az indextől se volt vicces. már vannak blogok, ahol elnézést kértek, mert belátták, hogy ez a vicc annyira ellenszenvesen nem vicces, hogy szavak nincsenek rá, de te tovább folytatod, azt a viccet, ami már hétfőn olyan mértékben kiakasztóan nem volt vicces, hogy azóta is beteg tőle az internet. léci ne, különben is, már csütörtök van, még ha vicces lett volna hétfőn, mára már akkor is büdös lenne, de még egyszer mondom ez a vicc rettenetesen nem vicces!

BDK · http://ungparty.net/ 2009.07.23. 12:11:17

Na, te sem kapsz Bloggerigazolványt!

BDK · http://ungparty.net/ 2009.07.23. 12:11:47

Na, te sem kapsz Bloggerigazolványt!

BDK · http://ungparty.net/ 2009.07.23. 12:12:51

Na, te sem kapsz Bloggerigazolványt!

dixidixi 2009.07.23. 13:06:16

Tényleg túl meleg lehet azon a manzárd magasföldszinten...
Én sem látok humort itten

Amby · http://amby.hu 2009.07.23. 13:26:17

Megdöbbentő, hogy Egye(se)k csak a pályázati pénzek lenyúlása és saját politikai céljaik érdekében megpróbálják kisajátítani a külföldi magyar bloggerek már korábban beindított törekvéseit!

theitalianjob.hu/archives/2009/07/22/elnemitott-hangok-nyilt-level-a-blogminiszternek/

De hogy lássátok, mi nem vagyunk azok az árokásó és bitfüggönyt húzó antipirézek, javasoljuk, hogy egyesítsük erőinket, egészítsük ki a mi 4 pontunkat a fenti 2-vel és Új-Zélandon, Olaszországon és Ukrajnán átívelő egységfronttal csapjon le a blogger-ököl!

Ui ;-)

BDK · http://ungparty.net/ 2009.07.23. 13:57:02

Megfontolandó ajánlat, ám sajnos Alapszabályának szigorú rendelkezése értelmében az Egyek kizárólag olyan ligába, szövetségbe, egységfrontba tud belépni, amely tagjainak száma vele együtt EGY VAGY ANNÁL KEVESEBB. Mindazonáltal megfelelő napidíj ellenében vállaljuk törekvésetek messzemenő (akár Új-Zélandig) erkölcsi támogatását.

BDK · http://ungparty.net/ 2009.07.23. 14:07:19

A poszt bal felső sarkában egyébként - ezt elfelejtettem közölni - a leendő Egyek-HTBSZ-székház kupolatermének a mennyezete látható.

Amby · http://amby.hu 2009.07.23. 14:20:11

@BDK piréz: gyönyörű lesz, bár szerintem a leendő pályázati pénzből merjél nagyobbat is álmodni!

BDK · http://ungparty.net/ 2009.07.23. 14:28:35

Azt még nem mondtam, hogy a székház a HTBSZ-negyednek csupán az egyik épülete?

BDK · http://ungparty.net/ 2009.07.23. 14:40:16

[És még mindig vannak szerte a neten, akik komolyan felszívták a vizet az ügy miatt, látható a továbbra is szaporodó posztokból és hozzászólásokból; akadt, aki a minisztériumi portálon kereste a rendeletet...:) Van, aki a "leleplezés" után is tűnődik, vajon igaz-e a dolog... Elképesztő, ha a hiszékenység, az ostobaság és a humorérzék hiánya kart karba ölt. Érdemes kattintgatni, új s új blogokra térni, kommentekbe beleolvasni mondjuk a fenti poszt végén megadott linkről (Bővebben..) indulva.]

keserumandula · http://sarnyai.hu 2009.07.23. 15:17:15

Most lehetek büszke, mert értettem elsőre, hogy poén?
(a bizonyíték: gozszelep.blogter.hu/357004/levizsgazott__bloggerek :))) )

Szerintem nem volt jó poén. Mindig van, aki kritikával olvas, és van, aki szerint a 'zindex etalon. Nekem kínos lenne a saját médiumom ilyetén hitelességét kikezdeni. Most az index vezércikkeiben is keressem majd a csavart? Fárasztó így olvasni (persze attól független általában muszáj így olvasni...)
Felülről beszélő, sznobisztikus, dörzsölt humor volt ez, keveseknek. Lehet, csak hát minek...

BDK · http://ungparty.net/ 2009.07.27. 20:57:07

Megint egy csomóan komolyan fogják venni, lement a Kossuthon:
www.mr1-kossuth.hu/m3u/0041993a_3427563.m3u

itschykhatschy · http://www.itschykhatschy.com/ 2009.07.28. 11:50:31

@BDK piréz: ó édes anyám :D :D :D ez de durva :D Már látom is, hogy a nyugdíjasok rohannak betárcsázós netet rendelni. Vajon a riporter életében látott-e már blogot.

BDK · http://ungparty.net/ 2009.07.28. 11:51:54

Egyszer látott egyet, de az nem az volt.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása