balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Kelet-Európa digitális üzenete

2006. november 29. - BDK

Elkészült a Geli barátom ötletéből született közös művünk. Nagyon szépen egybedolgozta négyünk részmunkáját, amellyel ebben a projektumban kívánunk közreműködni. Én korábban külön is publikáltam Galambtojásomat, ezzel járultam hozzá a Békegalambok című tervezethez, így lett a végeredménynek a címe Béketojás. Szerintem jól sikerült, és külön öröm, hogy baráti szálakon kapcsolódó művészekkel, dizájnerekkel működhettem együtt. Köszönet érte!

Béketojás

PS. Azon persze egy pillanatra érdemes eltöprengeni, hogy mennyire egyértelműen valljuk magunkának ezt a kelet-erópaiságot. Én még csak hagyján, de a kaposvári meghírdető?

A Kelet-Közép-Európa alighanem pontosabb lenne (és persze nem Közép-Kelet-Európa, ahogy gyakran olvasom; ez ugyanis földrajzi értelemben mondjuk a Dnyeper vögyét jelenti...). Igaz, minden nézőpont kérdése, a keletiség fogalmát nemcsak geográfiai, hanem kultrurális, politikai, nyelvi, vallási stb. szempontok is árnyalhatják. Egy britnek például Salzburgnál kezdődik a Balkán.

Ti hogy látjátok ezt a kérdést, ha már megpendítettem...    

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr6019925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Lobo - A farkas · http://www.joljarok.hu/blog 2006.11.29. 20:04:21

A hsz-ed nem jelent meg nálam, csak a rövid. Csak egy link lehet, s tiltott szavak is vannak. Kérlek, küldd el a hsz-ed újra!

El Lobo - A farkas · http://www.joljarok.hu/blog 2006.11.29. 20:09:14

Bocs, még egy hír: ha belépek a blogomba, direktbe tudok jönni hozzád, mert megjelent belül a linked!!! Ez már valami!
Tényleg, akkor most hová lőjjem a linkjeidet tőlem :-) Mert egy-két helyen, bizony akad :-)

BDK · http://ungparty.net/ 2006.11.29. 20:28:58

"Azonos megjegyzéseket észleltem, úgy tűnik ezt írtad már!" - ezt írja ki, ha újra elküldeném. Link csak egy volt benne, és nem tudom, mi számít tiltott szónak...

El Lobo - A farkas · http://www.joljarok.hu/pillangosziv 2006.11.30. 07:38:07

Este, a második beszúrásra már átjött a hsz-ed! :-)

BDK · http://ungparty.net/ 2006.11.30. 09:26:55

Igen, de előtte kidobtam a szövegből a linket, és az elejére írtam egy új mondatot. Változatlan formában nem fogadta el.
---------

A kelet-európaiság nem indított senkit megszólalásra?

nagya 2006.11.30. 14:59:23

Mit jelent az, hogy kelet-europai? Ugyanaz a gondom vele, mint magaval az europaisaggal: hogy nem letezik. Mondvacsinalt. Nem egyseges egy csoppet sem. Amilyen faszari alakok vagyunk, nem tudunk meglenni egymas mellett. Kicsi orszagok holyagga duzzasztot, tullihegett multtal, igencsak zavaros nemzettudattal. A kommunikacio nevetseges merteku, alig tudunk valamit egymasrol. A torekveseink szethuzoak, egymast szoros talpunak tartjuk, mindenki hulye, es mindenki mas szarabbul foz, es rosszabb bort/sort keszit, mint mi.
Ott van az a szerencsetlen Hantz meg a kollelgaja Romaniaban? Azert rugjak ki, mert kirakott egy magyar tablat, hogy Dohanyozni tilos? Most komolyan, mit akarunk magunktol?
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása