balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

ZOÉ Pit - Szilágyi Zoltán Éva

2006. december 06. - BDK
Szilágyi Zoltán Éva, alias Zoé PIT - SZILÁGYI ZOÉ. Szül.: Bp 1966, festő, grafikus, alternatív punk képzőművész - naiv festészet, laptop áruház

Születtem 1966-ban Budapesten. 12 éves koromban szüleimmel disszidáltunk Amerikába,ahonnan később Németországba mentünk. Itt jártam iskolába is. 26 éves koromig különböző nyugat-európai országokban utazgattam, éltem, kiállitottam. 1991-92 óta újra Magyarországon, Veszprémben tartózkodom. Autodidakta vagyok. Édesapám képzőművész, ő fedezte fel már kiskoromban tehetségemet és sokat segített, hogy kibontakozhassak. Foglalkozom grafikával, festészettel, objektekkel, MAIL-ARTtal, ezen kivül ÖN-ELŐADÓ vagyok - saját külsőmet is művészeti alkotásként kezelem. Egyéni frizura, ékszerek, tetoválások, piercingek stb. Ruhákat & egyéb tárgyakat is kidekorálok. „PUNKMŰVÉSZNEK” is hivnak, a PUNK-stilussal (külső,zene) szimpatizálok, de nem tartozom semmilyen társadalmi/politikai/művészeti csoporthoz sem. MINDENFAJTA politikai nézetet ellenzek. Továbbá káros szenvedélyektől mentes életet élek - nem iszom, nem cigarettázom és ellenzek mindenfajta kábitószert! Szeretem a magányt, a természetet, de a nagyvárosok meghökkentő & morbid megnyilvánulásait is (graffiti, comix, foglaltházak... stb.) Művészeti stilusom leginkább az UNDERGROUND - illetve OUTSIDER ART kategóriába sorolható.

Zoé

Voltam házfoglaló Berlinben, laktam apácák közt, és laktam bordélyházban is - no nem mint ott dolgozó nő, hanem ott volt kiadó lakrész… Szöktem át határon, kipróbáltam drogot, piát - sem a drog, sem a pia nem jön be, szerintem céltalan önrombolás!

Zoé

...Szilágyi Zoltán Éva, alias Zoé PIT ... olyan kiválósága a magyar szubkultúrának, aki a saját maga bőrén tapasztalta a közegellenállás elutasító, kivető, sőt szankcionáló mechanizmusának hatását. Fordulatokban és extrém életélményekben gazdag életútja szinte megelőlegezte majdani kálváriáját, amely egy állitólagos gyilkossági kisérletben tetőzött, és a börtönben ért véget.

Szombathy Bálint 

Szilágyi Zoé művészetére hatottak az újvadak, a naiv művészet szürreális képi világa, de foglalkoztatja őt a tömegkultúra és a giccs újraértelmezése. Vonzódik a misztikumhoz, a woodoohoz, az ősi kultúrákhoz. Többnyire kisebb, intim, aprólékos képeket készít nem hagyományos technikákkal (filccel, körömlakkal), gyakoriak nála a kollázsok, mail artok s különösen az objektek. Művei gyakran narratívak: technikájukban, stílusukban, történetmesélő jellegükben rokonságot mutatnak a képregényekkel. ... Zoé kísérletező, évai kíváncsisággal fedezi fel az újabb és újabb technikák kínálta lehetőségeket, melyek valójában már a művészet járt ösvényei, de a nagyközönség és a galériás rendszer még mindig jobban szeret a klasszikus média keretein belül maradni.

Bordács Andrea

Itt lakik Zoé    

Több kép:
itt, itt, itt, itt, itt

Ha a punk művészeknek tömeges sms-t akarnál küldeni, használd ezt a mobilmarketing szolgáltatást, ha pedig laptop ajándékot venné, online laptop alkatrész áruházban találod. SEO 2019 ClO2 - Tiszta ivóvíz projekt: https://twinoxide.hu/klor-dioxid/

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr7321354

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: crema solar facial lidl 2018.06.17. 19:35:47

Üzleti angyalok, avagy keressünk befektetőt! - Web Koncept

Trackback: Visita el siguiente post 2018.06.17. 16:23:56

Pont-átszámítás - A Borrajongó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoepit 2006.12.06. 15:37:59

Köszi BDK,hálám üldözzön.

rado1 2007.01.07. 21:39:00

Nagyo n, nagyon mai, ez az egész amit itt láttam.Már vagy 15-ször átnéztem a képeket, elkéne innen katintani, de még átforgatom párszór.Zoe nekem annyí érzés van benne, hogy engem is felkavar.A szinek ezer féle, egyszer lent, egyszer fent mikór mi jön.Alkalmazkodni, változni, mikor mi kell!!!!Nekem ez most az, amit érzek köszi BDK-köszi Zoe
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása