balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Napló, 06. dec. 11.

2006. december 11. - BDK

Ma kezdem írni heti webnaplómat a Litera részére. A megjelenés rendje az, hogy a hétfői napról szólót kedden kell küldenem, aznap jelenik meg, a keddi szerdán, és ít. Ide, a saját blogomba majd újabb napi késedelemmel teszem fel. Külön jegyzetekkel ehelyt addig nemigen jelentkezem. Bár ki tudja! Mindenesetre a Litera felkérése nagy nyilvánosságot jelent és komoly megtiszteltetésnek számít (ezúton köszönöm!), igyekszem megfelelni a kihívásnak, és többet nyújtani, mint egy száraz heti eseménykrónika.

*

A napokban kaptam meg Bodor Bélától az Alföld szeptemberi számában megjelent recenziójának a szövegét (azért kértem, hogy meglegyen nekem digitálisan és feltehessem ide: Gravitációs csapda), de nemcsak emiatt kellett/lehetett újra visszarévednem a Szembesülésre, hanem levelet is kaptam - "Klütaimnésztrától". Csak pár sor, jelzi benne, hogy háromszor olvasta el a regényhiányomat és hogy tetszett neki, meg hogy nem igazán tudja így levélben megírni azt, amit akart volna róla. Elküldte viszont közel 30 oldalas londoni naplóját. Ahogy belepörgettem: sűrűn foglalkozik benne a 70-es évek itthoni történéseivel. Izgalmas olvasmánynak ígérkezik.

*

Éva megkapta a Magvetőtől regénye korrektúráját, most olvassa. Nem igazán értette, miért örülök én ennek külön is, szerinte nem olyan nagy dolog. Elmondtam, hogy ha a kiadó a betördelt szöveget elküldi a szerzőnek, az egy roppant fontos lépés a  megjelenés felé. Hosszú a sora annak, míg könyv lesz a kéziratból, esetemben a legutolsó munkafázisban is történt visszalépés (már filmen volt az anyag), így minden lépcsőfokot értékelek és megbecsülök. Biztosra pedig csak akkor veszem a kiadást, ha a könyv egy példányát kezembe kapom. Nem is! Amikor az üzlet polcán meglátom.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr1822023

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: STD Testing Near Me Indianapolis 2018.03.13. 01:51:56

Weight watchers recipes with plus points - myimazb

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Lobo - A farkas · http://www.joljarok.hu/blog 2006.12.12. 16:52:04

Hát most rettenetesen ráfaragtam! Csak ide akartam pillantani, mert őrült sok a munkám, aztán az lett belőle, hogy matattam kicsit a Literán (nem találtam meg az írásod), ottragadtam picit, elvégre ismerősökről is esett ott szó, akkor vissza ide, emitt meg még Bodor Béla is a Szembesülésről, ami érthetetlen okokból számomra kihagyhatatlan, s akkor még Éváról is ez meg az (csókoltatom és gratulálok!).
Nagyon-nagyon ráfaragtam :-)

BéDéKá · http://pillangosziv-pillangosziv.blogspot.com/ 2006.12.12. 17:21:32

Hát ha nagyon szépen megkérsz, megpróbálom letiltatni az IP-det a szolgáltatónál, és akkor egy csomó időt megtakarítasz!

Az írásom most került fel a Literára. Gondjaik voltak a levelezőszerverrel, késve jutott oda a reggel küldött írásom. Mostantól olajozotabban megy majd.

Nem linkelem be, akit nagyon érdekel, keresse, aki kényelmesebb ennel, annak holnap ide is felrakom.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása