balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Napló, 07. jan. 2.

2007. január 02. - BDK
Még újév éjszakáján véget ért az első magyar keresőoptimalizáló verseny (ez volt az a bizonyos pillangószív-őrület). Hivatalos eredményhirdetését a kiíró tette közzé blogjában. Én tökéletesen meg vagyok a saját eredményemmel elégedve. Eredeti célkitűzésem annyi volt, hogy az első húszban benne legyek, ehhez képest az első 10-ben három hely is az enyém: az 5., a 9. és a 10. Közel kétmillió Google-találat mellett. A versenyt El Lobo - A farkas nyerte meg, nagy megelégedésemre. Ezúton is gratulálok neki!

A következő SEO-versenybe, holott ezúttal már szép díjakat is lehet nyerni, sokkal kisebb lelkesedéssel szálltam be, de azért egy kísérletet ez is megér nekem, lássuk, a LINKFELHŐ szóra keresve milyen helyezést érnek el oldalaim március 1-re. (Érdekes módon itt sem linkfelhő-versenyoldalam szerepel a legjobb helyen, hanem egy tv2-blogos, teljesen értéktelennek tűnő  posztom, lásd: linkfelhő. Ez most épp a 10.)

*

Ha az egészségi állapotom nem lenne az általam került témák egyike, akkor most, az elmúlt napok (évvége-évkezdés) fontosabb eseményeinek a számbavétele során erről is írnom kellene, de nem teszem. Mint többször elmondtam: nem azért, mintha tabu lenne, hanem azért, mert egyfelől nem érdekel eléggé, másfelől tudatos elhatározással igyekszem ilyesmivel csupán annyit foglalkozni, amennyit feltétlenül szükséges. Utoljára bő 3 éve írtam meg csonttörésem történetét, még a régi rendszerű UngPartyn (Webcsont beforr; kezdd alulról), azóta nem igazán részleteztem efféle dolgokat. Bőven elég, hogy vannak, igazán nem érdemesek arra, hogy meg is énekeljem őket. Így most is csak annyit, hogy Évának a születésnapján sikerült igazi meglepetéssel szolgálnom: szépen elájultam a karjában. Előzmény: magas vérnyomás és csillapító gyógyszer bevétele. Következmény: azóta nem igazán engedem mérni a vérnyomásomat és nem szedek gyógyszert. Viszont Éva főz nekem gyógyteákat és kisebb konfliktusok után ezeket most már meg is iszom.

És hogy azért ne legyen december 29-ének olyan rossz a mérlege, egy helyi irodalmi díjat is kaptam aznap.

*

Az évzárással-évkezdéssel együtt járó rossz hangulatom és alább hagyó munkakedvem lassan talán múlóban van. Ma például novellát írtam, és ez igencsak jót tesz a kedélyállapotomnak. Nem különben, hogy a Blogarléc elnyerte sokak tetszését, és várhatóan a nézettsége ma meghaladja a 100 egyéni látogatót.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr925456

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: auswelllife liver tonic ดีไหม 2018.12.22. 00:49:15

amy koughan pictures - Average cost for ritalin

Trackback: auswelllife glucosamine 2018.08.25. 03:44:40

Mellnövelő - feszesítő komplex 180 kapszula - Vitamin - Biokuckó Webáruház

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Lobo - A farkas · http://www.joljarok.hu/blog 2007.01.02. 20:09:29

Patrubányról ájulás előtt vagy után írtál? (Tippem szerint előtte - s mivel szóba jött, következményként röppent a tappancs! :-)
Vigyázz magadra! Na, most én is beleájulok Klári karjaiba, mert az ott egy jó megnyugtató hely ;-)
Lehet, hogy nálad is csak erről volt szó? :-)

Harcos üdv!

BDK · http://ungparty.net/ 2007.01.02. 21:28:05

Patrubányról csak ájulás ALATT érdemes!

Nola 2007.01.03. 22:52:48

Gratulálok a díjhoz!:)
És remélem, a gyógyteák segítenek, nem szeretném, ha kedvenc bloggerem betegeskedne!
Ja és az optimalizáló versenyhez is gratula!:)
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása