balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Napló, 2007. márc. 9.

2007. március 09. - BDK
Nem írok sűrűn magánéleti naplót mostanában... Egyik oka, hogy hosszabb ideje két súlyos betege is van családunknak, és nem érzem szükségét, hogy kórházi történésekről számoljak be, előzményeket és következményeket ecseteljek.

A másik oka, hogy a tényleges magánéleti történsek (a naponta ismétlődőkön kívül) nemigen estek meg velem mostanában, az irodalmi, közéleti, webes és  egyéb dolgokról pedig másfajta posztokban szoktam beszámolni.

*

Legutóbbi privát naplójegyzetemben ígértem, hogy beszámolok arról, hogyan sikerült a találkozó Kőszegi Ábellel és Frenkl Róberttel. Nos, végül nem mi mentünk Beregszászba, hanem ők jöttel el hozzánk, nagyon kellemes bő másfél órát beszélgettünk végig. Jólesett, mennyire megértőek mindenfajta kárpátaljai szervezeti élettel szembeni fentartásom iránt, pedig okait csak vázlatosan tudtam elmondani. A dolog vége az lett, hogy meghívtak Bp-re, tartsak szerzői estet a Heltai Könyvesboltban - örömmel elfogadtam.

*

Tegnap kedves vendégeink voltak Nyíregyházáról. Kopka János, azaz Jancsi bácsi saját szerkesztésű és kiadású nagyon szép könyvét hozta el (Keleti Panteon - majd írok még róla, bemutatom egy külön oldalon), de "hozott" egy nyíregyházi művészt is, az örmény Dávid Abramjánt, aki 83 óta él Nyíregyházán és már jól beszél magyarul. Jegyzett és keresett ötvösművész, de más ágakban is jeleskedik. Most új projektje ügyében jött, egyfajta alapfokú művészképzést szeretne beindítani, ehhez keresett partnert. Találtam is neki... Szurkolok, hogy legyen belőle valami: az elképzelés nagyon jó, Dávid igen szimpatikus, és amennyire meg tudtam ítélni, a szakmai háttere is nagyon erős.

*

Ha a családi körülmények megengedik, április közepén útra kelünk és sűrű napjaink lesznek. Évának megjelenik a regénye a Könyvfesztiválra (a borítóterv igen tetszetős könyvet sejtet), engem ugyanitt köszönteni fognak (csak ne a kitalálható alkalomból tennék!), előtte meg szerzői estem lesz fentebb említett 60 férőhelyes könyvesüzletben. Ott fogok találkozni a DunaTV munkatársával, aki - mint telefonban elmondta - 40 perces portréfilmet szándékozik készíteni velem, ehhez vesznek fel előzetes képeket, aztán megbeszéljük a "koncepciót", április végén jönnek majd Ungvárra a voltaképpeni anyagot felvenni.

*

Kolos újrainstallálta a gépemet. Előtte napokig mentegettem ki az anyagokat, különösen a levelekkel vesződtem sokat. Most a postafiókok beállításával, böngészők, szövegszerkesztők testre szabásával, az archívumok visszamentésével szórakoztam fél napot. Még szerencse, hogy ekkora felújításra ritkán kerül sor, mert eléggé utálok ilyesmit csinálni.

*

Megint akadt valaki, aki nálam érdeklődött két kárpátaljai alkotó elérhetősége felől. Nem a Főiskolát találja meg, ahol a keresettek vagy házastársaik dolgoznak, nem a pedagógusszövetséget, ahol egyikük elnökségi tag, nem a folyóiratot, ahol másikuk a szerkesztőbizottság elnöke - hanem engem, aki 4-5 éve se szót, se levelet nem váltottam velük. Így aztán akkor tudott, azóta talán elavult adataikat adhattam csak meg, kicsit azt is éreztetve, miért reagálok a megkeresésre némi fejcsóválással.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr10044612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisztián 2007.03.09. 14:50:45

A posztodat olvasva eszembe jutott, hogy legutóbb elfelejtettelek felköszönteni. Nem baj?

EL LOBO - A farkas · http://joljarok.hu/blog 2007.03.09. 15:56:38

Szia!
Nálunk is kezd mindenféle betegség-halom összejönni - és ezekről nekem sincs kedvem beszámolni. (Most a kisebbik leányom...)
Mindenki megvárta a vizitdíj bevezetését, hogy segíthessük az államot :-)
De nálatok semmi sem indokolja a maródi állapotok beköszöntét, és mégis?

BDK · http://ungparty.net/ 2007.03.09. 17:53:32

Krisztián: ne cukkolj még te is :)

El Lobo: a mi medicinánkat a hálapénz működteti és a kórházakat a betegek (illetve hozzátartozóik) tartják fenn azzal, hogy MINDENT ők visznek be, mert a kórház semmit sem ad, nemcsak a betegnek, hanem a gyógyitáshozhoz sem (pl. az operáló orvosnak a gumikesztyűt na ki veszi meg?). Ha egyszer elmondom a részleteket, azt fogod mondani, hogy a magyar egészségügy több, mint ideális.

évi 2007.03.09. 22:13:19

Évának új könyve?:)))Veled portréfilm?:)))Már fenem is a fogamat!!!

Nola 2007.03.09. 22:59:23

Tényleg, és mikor láthatjuk azt a portréfilmet? Bár gondolom, ezt még nem lehet tudni.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása