balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Patrubány újabb csúcsbeállítása

2007. március 22. - BDK
Aki azt hitte, nem lehet még egyszer feje tetejére állítani a magyar-magyar viszonyt, tévedett: Patrubány Miklós bejelentette, a Magyarok Világszövetsége újra népszavazást kezdeményez a külhoni magyararok állampolgárságáról.

A magyar nemzetpolitika ámokfutóbajnokának újabb csúcsbeállításán voltaképp nincs mit csodálkozni, fenyegetését már akkor megtette, amikor előző kezdeményezése 2004 decemberében elbukott. Neki nincs veszteni valója. A Fidesznek és a magyar jobboldalnak ellenben van, így az is érthető, hogy ezúttal látványosan kifarolt Patrubány mögül.

A Fidesznek van annyi esze, hogy ne álljon újra egy olyan ügy mellé, amely nem hozhat neki új szavazókat. Dehogy érdekli őket a határon túli magyarság sorsa: egyetlen vágyuk a hatalom megszerzése - ha kiállásuk hozhat szavazatot, akkor ki is állnak, ha nem, akkor nem. A legutóbbi fiaskó bebizonyította, elszámították magukat, Patrubány és az ő népszavazása rossz ló, nem érdemes tenni rá. Most már nem is tesznek. Azaz éppenhogy nagyot tesznek rá.

Ezt én még 2005 decemberében, a népszavazás első évfordulójának már átrendeződő hangulatában meg is jósoltam, például ezt írva:
...világos, hogy a jobboldal látványosan kiállt ugyan a kettős állampolgárság intézménye mellett, ám kétségkívül pontosan tudja (...), hogy ennek erőltetésével, folyamatos tematizálásával országon belül nem tud új szavazókat szerezni. A biztos baloldali választók nem csábíthatók át (...). Az ingadozók, mutatta a népszavazás, egyáltalán nem ugranak a témára. Maradnak a biztos jobboldali választók, de nem nehéz belátni, a nemzeti érzelműeknek is lassan elegük van az egészből. (forrás)
Patrubánynak azonban, úgy látszik, nincs jobb ötlet a tarsolyában, a pirézek betelepülése ellen mégsem kezdeményezhet népszavazást.

Ha valamire mégis jó megismételt húzása, akkor csak arra, hogy ezáltal most lelepleződött a magyar jobboldal korábbi álszentsége. Egyszersmind talán kijózanodhatnak a határon túli magyarok is: a nemmel szavazók vagy távolmaradók nem őrájuk, hanem az őrült kezdeményezésre mondtak nemet.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr7549669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EL LOBO - A farkas · http://joljarok.hu/blog 2007.03.22. 18:25:33

Szia!
Az a helyzet, hogy én is szeretnék piréz lenni!

BDK · http://ungparty.net/ 2007.03.22. 18:51:10

Én máris azza fogadlak! "Hivatalosan" pedig itt:

urlguru.hu/politika/pirez-vagyok.aspx

vagy pedig itt:

bdk.blog.hu/2007/03/07/pirez_vagyok

lehet jelentkezni.

pista 2007.03.22. 18:52:09

"A sebek felszaggatása magában valóban nem használ sokat, de a kérdések elkenése és a valóságos helyzettel való szembe nem nézés a sebek minden felszaggatásánál károsabbak."
Bibó

kigazito 2007.03.23. 00:02:00

Az rendben van, hogy Patrubány valami nemzeti megváltó akar lenni. A Fideszt meg tujuk kicsoda. De az, hogy őrült kezdeményezés nem helytálló. Normális, egészséges nemzetek, de még a balkániak is ezt már rég megtették. Parlamenti határozattal vagy rendeletileg. Csak ez az önző, tudathasadásos anyaországi társadalom ilyen balfék.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.03.23. 08:57:24

Éppen ezért őrült kezdeményezés! Patrubány is tudja pontosan, hogy "önző, tudathasadásos, balfék" stb. a magyar társadalom, pontosan tudja, mi lesz az eredmény. Hogy mégis erőlteti, az őrült, romboló hatásu dolog: egyedül az ő ambíciói miatt van.

Hogy egyébként a magyar törvényhozásnak régesrég törvényt kellett volna alkotnia a határon túli magyarok jogi státusáról, abban abszolút egyetértek. Ami őrültség: ebben a hangulatban erről népszavazást tartani.

pista 2007.03.23. 10:35:08

Talán nem árt emlékeztetni Mikola dr úr elkottyantott szövegére a 2006-os választások előtt. Érdekes következtetéseket lehet levonni belőle....

kigazito 2007.03.23. 11:52:02

Mikola egy balfék, nagy részevolt az MSZP győzelmében. A valóság megcáfolja őt és vágyálmait. Az badarság, hogy minden határon túli magyar jobb oldalra szavazna. Lásd Gajdos, UMDSZ, Kasza ,VMSZ, Markó Béla vagy éppen e blog tulajdonosa.

Bíró Zoltán · http://www.grain.hu 2007.05.23. 06:19:35

A kettős állampolgárságról:

www.grain.hu

Bíró Zoltán · http://www.grain.hu 2007.05.23. 06:20:10

A kettős állampolgárságról:

grain.hu/alam.htm


BDK · http://ungparty.net/ 2007.05.23. 07:04:40

Kedves Bíró Zoltán, egyfelől talán látja, hogy nem magával a kettős állampolgárság intézményével van bajom, hanem azzal, hogy ez önérdekű belpolitikai pártviszállyá fajult, másfelől pedig azt gondolom, hogy szépek az ön romantikus elképzelései a megvalósíthatatlan álmokról és a Haza minden településéről összehordott homokszemekről, de politikában többet ér a realitásérzék, építkezésnél pedig a cement.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása