balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Pirézek dicsérete

2007. március 25. - BDK
(SEO) Mint első piréziánus posztomból is kiderül (Piréz vagyok), azzal, hogy magamat piréznek nyilvánítottam, nem volt szándékomban mozgalmat indítani. Ám szinte azonnal jelentkeztek csatlakozók és társulni kívánók (aminek persze örültem), így szabad folyást engedtem a spontán szerveződésnek: mindenkit, aki hozzászólt a poszthoz vagy itt jelentkezett, piréznek tekintettem. Tegnap aztán különös dolog történt.


Este 7 órától hihetetlen mértékben megugrott oldalam nézettsége. A napi átlagom 200 körül mozog, ám akkor egyetlen óra alatt közel ugyanennyi egyéni látogatom volt (oszlop), a letöltések száma pedig közelítette a 300-at (zöld vonal).

Ilyesmi nagyon ritkán történik, nem is sejtettem az okát. Aztán megtudtam, hogy ebben az időben az egyik kereskedelmi tv-ben szó esett a pirézekről (ilyenkor mi soha nem tévézünk), és mivel a Google keresőben a piréz keresőszóra az én oldalam adódik első találatként, érdeklődők százai kattintottak rám.

Örültem persze ennek is, az újabb csatlakozóknak sem kevésbé. Megelégedéssel töltött el, hogy én lehetek az első piréz, nemcsak azon a réven, hogy már a hír közzétételének a másnapján piréznek nyilvánítottam magam, hanem azzal is, hogy a Googlében még a felmérést készítő Tárki oldalát is megelőzöm.

És egy ideig nagyon tetszett az is, hogy a hozzászólók a legkülönbözőbb ötletekkel állnak elő a pirézeket illetően, felröppentek a velük kapcsolatos mondások, idézetek, szó esett származásukról, jellegükről, Piréziáról, akadt, aki a piréz egyház megalapítását említette, míg én az államalapító titulust kaptam és konkrét felszólítást arra, hogy indítsak egy piréz oldalt.

Nos, ezzel kapcsolatban új bejelentéseim vannak.

  • A spontán szerveződéseknek semmilyen módon nem kívánom útját állni, sőt ajánlok egy "kész", de még fejleszthető piréz oldalt: Pirézia (Unciklopédia), továbbá egy mindenki által szabadon szerkeszthető, nyitott, de még üres Piréziát: Szabad Pirézia. Ez az oldal olyan lesz, amilyenné teszitek (és amilyennek a nem-pirézek hagyják tenni).
  • Magam semmilyen "birodalalomalapítói" vagy "mozgalomvezéri" vagy más irányítói babérra nem pályázok, a további szervez(ked)ésben részt nem veszek (de a nevezett oldalakra néha odanézek és amíg vezetem a Google-listát, addig az "első piréz"-nek tekintem magam).
  • Számomra piréznek lenni: erkölcsi parancs és emberi magatartás. Nem több. De nem is kevesebb.
Dicsértessenek a pirézek immáron jórészt nélkülem.
---------
google honlapoptimalizálás és linképítő keresőmarketing - vps szerverbérlés és hoszting virtuális szerverek

Laptop szerviz Notebook javítás

Asus akkumulátor vásárlás, HP kijelző csere a budapesti laptop szerviz szolgáltatásai között. Hardver eszközök javítása:

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr8750738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KárpátGuru 2007.03.26. 17:03:32

Érdekes lenne megnézni, az országok szerinti lebontást. Vajon a látogatók hány százaléka olvassa a blogot Piréz földről?

évi 2007.03.27. 12:03:31

Kicsit idepirézkedtem...

zoepit · http://zoepit.cityblog.hu 2007.04.03. 16:15:12

Irtam be a szabadon szerkeszthető piréz oldalra,rávilágitottam egy szóra mely bizony piréz múltra tekint vissza,mégpedig a prézli...hogy hogyan,lásd "Szabad Pirézia"/Ott eredeti piréz nevemen,mint Pir Rézi irok!/

dragon_fly 2009.05.25. 00:41:27

Biztos, hogy itt mindenki elgondolkodott azon, hogy vicces-e, amin viccelődik?
Elvégre arról van itt szó, hogy a magyarokat idegengyűlölőnek bélyegzik egy teljesen természetes dolog miatt, amit úgy hívnak: félelem. Ez a közvéleménykutatás visszaél az emberek nehéz anyagi helyzetével, és azzal, hogy amit nem ismernek, attól félnek, és azt elutasítják.
Szerintem ez durva általánosítás, aljas, fasiszta, magyarellenes propaganda.
Nem föltétlenül kell elhinni és figyelembe venni egy olyan újság közvélemény-kutatását, amelyik 2003 szeptemberében egy haldokló ember (Teller Ede) nevében levelet hamisított, csak azért, hogy antiszemitának bélyegezhessen egy fél országot (az akkori ellenzéket és szavazóit). Akinek a szemében ezzel nem írta le magát a Népszabadság (ez a szennylap hozt le 2007-ben a Tárki közvéleménykutatását), azt nem nagyon tudom megérteni.

BDK · http://ungparty.net/ 2009.05.25. 08:16:34

ugye tudod, hogy ilyen szövegekkel itt nem mégy semmire. ha tovább nyomod ezt a szélsőséges propagandaszöveget, simán kimoderállak.

verecz 2009.05.25. 08:30:05

jobbosok atlatszo es primitiv modszere: azzal vadolni az ellenfelet, ami sajat magukra jellemzo. egyes balfogasai ellenere a Nepszabadsag maga a Csomolungma a Magyar Nemzet vagy a Magyar Hirlap mocsarfeneki nivojahoz kepest. sajat portadon kellene seperni, dragon!

dragon_fly 2009.05.25. 15:34:50

Én csak titeket akartalak megóvni attól, hogy még mélyebbre süllyedjetek. De a reakció, az pontosan olyan, mint amilyenre számítottam. Az ártatlanul viccelődő, aranyos szabadgondolkodókból hirtelen keményen politizáló (lásd: jobbosok primitíek), ítélkező ("Magyar Hírlap mocsárfenéki nívója"), bosszúszomjas ("simán kimoderállak") balliberálisok lettek. A lepel lehullt - mondhatnánk. A hozzászólásaitok jellemeznek benneteket, ha kimoderálsz, Balla D. Károly, az méginkább.
És ha kimoderálsz, az azt mutatja majd, hogy a pirézek is "kirekesztőek" - nemcsak a magyarok.
Moderálj ki!

BDK · http://ungparty.net/ 2009.05.25. 15:59:38

Egy nagyon lényeges dolgot mégsem értesz. Ha valakit kidobnak a kocsmából, mert randalírozik - az nem kirekesztés.

dragon_fly 2009.05.26. 10:42:09

Most pontosan rávilágítottál a lényegre. Hiszen az általatok "kirekesztés"-nek nevezett valami nem más, mint a randalírozók kidobása a kocsmából (országból).
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása