balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Megérkeztünk - épp hogy (napló)

2007. április 16. - BDK
Nem sokon múlott, hogy ne érkezzünk haza épen és egészségesen budapesti utunkról. Már csak húszegynéhány km-re voltunk Ungvártól, túljutottunk a határ utolsó sorompóján, a vasúti felüljárót magunk mögött hagyva célegyenesbe értünk, örültünk, hogy nem volt több órás várakoztatás, örültünk, hogy pár szép napot töltehettünk  kellemes helyeken nagyon kellemes emberek társaságában - amikor is utazásunknak  váratlan és hangos csattanója lett.

A csattanás ezúttal szó szerint értendő: elénk vágott oldalból egy fehér lada. Mi a főúton haladtunk, a fehér kocsi a semmiből bukkant fel és pont az út közepén telibe találtuk. Éva vészfekezésének, a becsatolt övnek és a kocsink masszív voltának köszönhetően a hajunk szála sem görbült, illetve Éva azért kicsit beverte magát a volánba, ajka vérezni kezdett, de az ütközés erejéhez képest ez semmiség. Az autónk orra alaposan összetört.

A további fejleményekről és várható következményekről nem sok kedvem van beszámolni, meg egy picit össze is keverednek bennem az események - lelkileg mindkettünket nagyon megrázott a dolog, főleg, hogy a másik kocsiban egy gyerek is volt, aki persze nem tehetett arról, hogy az alaposan ittas, beszélni is alig tudó papa nem adott elsőbbséget. Valószínűleg megúszták ők is súlyosabb sérülések nélkül, a kiérkező mentőket legalábbis elkergették, azt sem engedték, hogy benyisson az alaposan összegyűrődött kocsiba.

A részeg vezető azonnal egyezkedni akart, de mi nem voltunk hajlandóak, vártuk a rendőröket, akik elég sokára keveredtek elő. Addigra a kocsiban ülő család eltűnt a helyszínről, jött értük egy kocsi, abba átszálltak. Viszont megjelent az autó tulajdonosa, aki előbb a vezető rokonának mondta magát, aztán viszont már azt állította, fogalmi sincs, ki vezette az autót - tőle egyszerűen ellopták. Ennek ellenére (ami így persze logikátlan) az összes javítási költségünket átvállalja, amennyiben a rendőrségi jegyzőkönyvtől, feljelentéstől, miegymástól eltekintünk. A rendőrök, akik (nem mellesleg) szintén nem voltak teljesen józanok, szinte rábeszéltek minket erre a verzióra. És mivel addigra se szemtanúk, se a vétkes sofőr már nem volt a helyszínen és rendőrök láthatólag inkább a maguk "kevés munkával sok pénzt" elvét és gyakorlatát követték, nekünk pedig, szó se róla, semmi kedvünk nem volt rendőrségi kihallgatásra menni az éjszaka közepén és aztán bírósági tárgyalásokra járni, beleegyeztünk egy leendő egymásközti pénzügyi kártérítésbe. Hogy ebből mi lesz, s lesz-e valami, arról e percben még fogalmunk sincsen. A tulajt mindenesetre ismerik Salamonban (amit a Kolos riasztására vele együtt odaérkező barátai megerősítettek), vállalkozó, így feltehetőleg érdeke eltussolni az ügyet és talán pénze is van.

Egyelőre ennyi, folyt. köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr9959197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

am 2007.04.16. 19:04:34

Rettentően sajnállak benneteket és remélem , hogy Évának
tényleg semmi baja - a leírtakon kívül - nincs!
A megvesztegetés eme magaslatáról eddig csak elképzelésem
volt.

Kulcsár István 2007.04.16. 20:30:42

Nincsenek illuzióim a magyar rendőröket illetően (például nagyon szeretik lebeszélni az állampolgárokat a feljelentés megtételétől, hogy ne romoljon a statisztikájuk), de azért azért nem nyelnék le, hogy a tettes eltávozzon a helyszínről, mi több, még olyat sem hallottam, hogy egy magyar rendőr szolgálatteljesítés közben ittas legyen.
De a legfontosabb, hogy viszonylag ép bőrrel megúsztátok! Minden más csak harmadrendű.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.04.16. 20:33:59

Mi is így gondoljuk.
A fejleményekről majd holnap
- és köszönjük az aggódó biztatásokat mindenkinek.

Nola 2007.04.16. 21:39:16

Te jó ég, ti szegények! Hála az égnek, hogy nem lett komolyabb bajotok!

Ja 2007.04.17. 10:22:06

Örülük, hogy szerencsésen megusztátok ezt a balesetet. Nagyon feháborít az ilyen felelőtlenség. Ukrajna, beleértve a hivatalos szerveket is, az eltussolás és következetlenség világbajnoka.
Az eset után tapasztalatként annyi marad a vétkesben, a hozzátartozóiban,és talán az egész falu lakosaiban, ha van pénzed akkor részegen, valószínüleg biztonsági öv bekapcsolása nélkül is biztonságban lehet utazni... Hazugság!

évi 2007.04.17. 15:53:49

Basszus kulcs:((((
Én vagyok a nagy rettegő,most is szétizgultam magam az 1100 km-en oda is,meg vissza is.Szívből örülök,hogy nem lett semmi bajotok,hiszen mindig az ússza meg aki a vétkes...de hogy még el is megy a helyszínről?????Ilyet még nem is hallottam.Felháborító!

BDK · http://ungparty.net/ 2007.04.18. 13:42:55

Szia, Évi! Ezexerint te is megérkeztél!

évi 2007.04.18. 22:26:46

Szia:)
Ezexerint én is meg!:)))

BDK · http://ungparty.net/ 2007.04.19. 08:20:04

Ebből arra következtetek, hogy akkar mindketten itthon vagyunk. De ha te is itthon vagy, meg én is, akkor hogyhogy nem találkozunk reggel a fürdőszoba előt??
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása