balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Napló, 2007. máj. 3.

2007. május 03. - BDK

Zénó és Kajetán

Negyedik napja, hogy két kis kandúr boldog tulajdonosai vagyunk... Mióta eszemet tudom, mindig volt valamilyen állatom, olykor több is egyszerre. Kutyák (Tisza 1, Tisza 2, Csoki 1, Burkus, Csoki 2), macskák (Frici, Flekk, Muki), fehéregerek (Cini 1, 2), szarka (Gromek), akváriumi halak. Most vagy 4 éve nincs állat a házban. A legutóbbi cicánkkal és két utóbbi ebünkkel elég sok gondunk volt, így pusztulásuk után nem igyekeztünk sürgősen újat beszerezni.
De most eljött az idő. Évától kismacskát kértem a születésnapomra. A faj szaporodási szokásainak megfelelően tavasszal jött el a realizálhatóság ideje. És ha már kandúr, hát legyen kettő, hogy valamivel közelebb kerüljek Karinthy zseniális paradoxonához: Álmomban két macska voltam és játszottam egymással.

Zénó és Kajetán nagyon jól érzi magát nálunk. Másfél hónaposak, az első napi riadtság után könnyen megbarátkoztak új gazdáikkal és környezetükkel. Az ölembe már fel tudnak mászni a földről (naponta többször megteszik), jó az étvágyuk, és szobatiszták (ami egyelőre azt jelenti, hogy a szobába helyezett homokdobozba járnak dolgukat végezni; az udvarra egyelőre nem engedjük ki őket). Sokat alszanak, az alvások közében esznek és hatalmasakat játszanak, főleg egymással. Ilyenkor akár órák hosszat elnézné őket az ember. Mind a kettő vörös, ilyeneket akartam, az egyik teljesen, a másiknak fehér foltjai is vannak.

Néha majd írok róluk és lesznek fotók is, de egyelőre nem akarok cicablogba átmenni.


*

Kész van az autónk (a balesetünk után szervízben volt). A részeg sofőr okozta kárt magára vállaló sógor állta a szavát: szépen rendbehozatta. Ennek ellenére gondolkodunk az eladásán (már 18 éves!), csak az a gond, hogy pár évvel fiatalabb hasonlót nem érdemes venni, a sokkal fiatalabbak, pláne az újak pedig számunkra elérhetetlenül drágák (sokkal többe kerülnek, mint Mo-n).

Befejezéséhez közeledik a belső tatarozás-átalakítás is. Kolos szobáját nagyon szépen sikerült felújítani, most a garázs rendbetétele került sorra.

*


Tegnap kedves vendégeink voltak: Geli és Putu, a két kovácsművész. Illetve hát Geli nem igazán gyakorolja ezt a szakmát, manapság inkább belsőépítész, de kitanult ötvösnek is, és grafikusnak, festőnek sem akármilyen. Ivano-Frankovszkba mennek egy nemzetközi kovács-művésztáborba, út közben álltak meg Ungváron és töltöttek egy rövid koraestét nálunk.

*

10 napja pörgettem fel alig vegetáló PolBlogomat a NOL rendszerében azzal a szándékkal, hogy 10 héten belül valamelyik kategóriában első legyek. Nos, még nem telt el két hét sem, és máris a harmadik vagyok a főoldal olvasottsági listáján. Jó lenne tudni, mekkora az előttem állók előnye, de úgy érzem, nem lehet akkora, hogy május folyamán le ne dolgozzam és jóval a vállalt határidő előtt meg ne nyerjem a fogadást. (Ottani posztjaim az itteni jobb hasáb tetején található listáról hívhatók le.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr4466840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

am 2007.05.03. 21:34:07

Én is nagy macsakbarát vagyok.

Nola 2007.05.03. 23:18:19

Nahát, én azt hittem, van egy kutyátok. Rémlik valami kép egy kutyusról, amin éppen napszemüvegben volt látható.
Amúgy nekünk is sok és többféle állatunk volt, most épp egy kutya.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.05.04. 07:51:13

A napszemüveges kutyus bp-i barátaink Jassyje volt.

évi 2007.05.04. 11:35:36

Vörös és kandúr?:)))
Nekünk csak vörös cicáink voltak régen,apám esküdött rájuk,mert hogy ők igazi egérfogók:)

Egy kandúr és sok hölgy...a maximális létszám minálunk 11 volt.Minden leányzónak Cindri volt a neve,a kandúré meg Bindri.Soha nem felejtem,ahogy apu kiállt a lépcső aljára és csak elkiáltotta magát: Cindri, Bindri, cicc!
Erre minden irányból jött egy macsek:)

BDK · http://ungparty.net/ 2007.05.04. 12:13:18

Tegnap kérte a mesterünk, aki faluról hozta a két kandúrt, hogy írjuk fel egy papírra a nevüket, mert mire hazamegy, elfelejti, nem tudja megmondani a mama tulajdonosának...

évi 2007.05.04. 16:44:10

Rendes ember ez a mester,hogy a mamára is gondol...

BDK · http://ungparty.net/ 2007.05.04. 18:16:17

inkább a mama gazdájára... egyébként valóban nagyon rendes ember - és nemcsak ezért. ilyen mestert kívánok mindenkinek.

Szeitz János 2007.05.05. 18:23:50

Kedves am! Van egy olyan topik, hogy "Verselde a két macskához" Nem vic!
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása