balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

iWiW - 500 fölött

2007. július 15. - BDK
A napokban iwiwes ismerőseim száma elérte, majd meghaladta a 500-at. Pedig most már sorra elutasítom a városok, könyvtárak, iskolák, egyesületek, kiadók, szerkesztőségek, halott személyiségek, autómárkák, szórakozóhelyek, galériák, utazási irodák és ki tudja még mifélék jelölését - és ha korábban el is fogadtam ilyeneket, most sorra töröltem mindet. Ez az 506 iWiWes ismeretség tehát valódi személyes kapcsolatot fed. Nem tudom, hogy ez sok-e vagy kevés.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr11118338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Főpiréz 2007.07.15. 17:05:20

Tudod-e Bédike-pphf, hogy az ismétlés a tudás anyja? Hogy ezt nem tanitották az ukrán iskoládba? Sebaj, hamarosan rájössz mennyire igaz. Ismerkedjünk meg, én vagyok a főpiréz és te jogtalanul bitorlod a piréz titulust, ezért nálunk büntetés jár. Hamarosan tudni fogod büntetésed mértékét.
Először is megjelentetünk egy novellát a blogodon: Töketlen Tóni kalandjai, a prototipus természetesen te leszel, lesz bellitrisztika meg stb.
Most persze elkezdel Ó-kálni meg egyébb, mi persze szarunk erre magasról és ha fogol idétlenkedni akkor természetesen rád is. Nekünk veled csak egy téma létezik !!!
Főpiréz
U.i. Az ungváriak azt mondják, hogy „ huj z bugrá” nem lehet piréz.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.07.15. 17:29:38

Egyre szórakoztatóbbak a bejegyzéseid. Alkalmazlak a blog bolondjának.

Dupladiviz 2007.07.16. 01:04:29

Rendben. Tehát, ez a módszer. Mi a cél? (Vagy ez már túl személyes kérdés?)

BDK · http://ungparty.net/ 2007.07.16. 10:25:21

Bocs, nem igazán értem, minek a módszerére és minek a céljára vonatkozik a kérdés. Az iwis posztra coloztál - vagy valami másra? Konkretizáld, légy szíves, hogy válaszolni megpróbálhassak.

V.A. Lacky 2007.07.16. 11:45:35

Főpiréz!
A hujt gyanítom, a másik szót nem értem.
Lehetne egyben, és magyarul? Talán nem moderálnak ki!-))

Dupladiviz 2007.07.16. 14:01:29

Bocsánat, nagyon hajnal volt. Csoda, hogy ennyi kijött belőlem. Mivel a "hüje" visszatérő elem ezekben a kedves hozzászólásokban, felteszem eg darab felettébb soknevű kolégáról van szó, aki itt most éppen Főpiréz. (Persze én ne szóljak semmit, itt a Dupladiviz nekem is már a második nevem... arról nem is beszélve, hogy a -- gyorsabban írható...)

Tehát: Az értem, hogy nevezett Főpiréz dobálja a sarat. Azt nem értem, hogy miért?

Hogy ha már egyszer kinyitom a számat, ne legyek teljesen off:

Ma délután Önre klikkelve én már ötszáz hét ismerőst találtam, és meglesve az Önhöz vezető legrövidebb utat, találtam két darab egylépésest. (Vagy kettő? Én-ő-Őn... Mindegy!) Ebből az egyiket nagyon merészen még feltételeztem is. A másik viszont eléggé meglepett. Igazából, ha az tényleg egy "valódi személyes kapcsolat", akkor csoda, hogy az illető nem dicsekedett még nekem el vele. Szóval, ebből az 50X -ből mennyi az egyszerű, mezei rajongó?

BDK · http://ungparty.net/ 2007.07.16. 14:29:50

Engedelmével a kérdés első felével nem akarok foglalkozni: nem ér meg annyit.

A másodikra:
az olyan esetekben, ha olyanok jelölnek be, akk nálam elsőre nem ugranak be, mint személyes ismerősök, rá szoktam kérdezni: honnan is? Erre háromféle főbb típusú válasz szokott érkezni:
1) Az illető közli, hol és mikor találkoztunk (pl. egy konferencián vagy írótáborban vagy író-olvasó találkozón, netán egy társaságban - ahol is én sajnos öt nem jegyeztem meg, ő engem viszont igen.
2) Úgy találkoztunk, hogy én szerepeltem valahol, az illető pedig a hallgatóság soraiban ült. Például a 80-as években hetente előfordultunk író-olvasó találkozókon kárpátaljai magyar iskolákban. Akik akkor a szereplésemet látták, hallották, most bejölelnek, mint ismerőst.
3) Személyesen nem találkoztunk, de az internetről ismerjük egymást, esetleg levelet is váltottunk, vagy olvassuk egymás írásait.

Ezekre a válaszokra általában megnyomom az "ismerem" gombot. Ha a válasz csak annyi, hogy az illető olvasta a verseimet vagy látott a tévében, netán tanult rólam, akkor általában függőben hagyom a kapcsolatot, nem igazolom vissza.

Ennek ellenére valóban van az 500valahányból (hát igen: tegnap óta is gyarapodott ismerőseim száma) jó náhány olyan is, akivel nem mondható élőnek és személyesnek a kapcsolatom. De például a volt osztálytársaim gyerekeinek csak nem mondok nemet...

Viszont tény, hogy minden kísértés közben törekszem arra, hogy az iwiw-hálózatom lehetőleg a reális, elő kapcsolataimat tükrözze.

Kedves Dupladiviz: akár be is jelölhet - jelenléte a blogomban már egyfajta virtuális kapcsolatnak minősül... csah honnan fogom tudni, hogy Ön az?

V.A.Lacky 2007.07.16. 15:57:13

Hár úgy reggel be, hogy Dupladiviz.
Egyszerű, nem?

Mondja, kedves BDK!
Önt már tanítják valahol?
Ki hitte volna?

BDK · http://ungparty.net/ 2007.07.16. 16:07:38

V.A.Lacky, bocs, ebből egy kukkot sem értek. Akartál valamit mondani vagy csak úgy idepöttyentetted ezt a nem tudom mit?

BDK · http://ungparty.net/ 2007.07.16. 16:14:42

Ja, a második felét megfejtettem.
Igen, ha jól tudom, benne vagyok a kárpátaljai magyar iskolág égzőseinek készülő magyar irodalom könyvében, az ELTÉn pedig Tarján Tamás irodalomtörténész megjelenése óta (1998) "tanítja a regényemet". Az egri, szegedi, debreceni egyetem speckurzusaiban is benne vagyok. De ez nem olyan nagy szám, hiszen ahol tanítanak határon túli irodalmakat, ott óhatatlanul belekerülök a tantervbe. Az ELTÉs kurzus az más, az valóban különlegesség, amire kellő képpen büszke is vagyok.

Dupladiviz 2007.07.16. 19:27:20

Majd ír egy kérdőlevelet, én meg belekódolom a választ:

-.. ..- .--. .-.. .- -.. .. ...- .. --..

Szörnyű... már csak segítséggel ment... Mindegy! Az internetes ismeretséghez internetes megjelnés is kell. Éppen azon dolgozom, hogy legyen egy jobb, mint a mostani. Utána esetleg titokban...

nagya 2007.07.16. 19:59:14

-.. ..- .--. .-.. .- -.. .. ...- .. --.. :

.... --- --. -.-- / .-.. . --. -.- --- --.. . .-.. . -... -... / -. . / -.- . .-.. .-.. .--- . -. / - --- .-. -. .. / -- .- --. .- -.. ---... :

.... - - .--. ---... -..-. -..-. -- --- .-. ... . -.-. --- -.. . .-.-.- ... -.-. .--. .... .. .-.. .-.. .. .--. ... .-.-.- -.-. --- -- -..-. -.-. --. .. -....- -... .. -. -..-. -- --- .-. ... . .-.-.- -.-. --. ..

Dupladiviz 2007.07.16. 23:46:40

Csak azok kedvéért, akik szintén a tördelés miatt mennének rossz útra: a 4-5 sor határán (üres sorokat nem számolva) az nem egy an hanem egy p.
Ja és köszönöm. Néha ugyan agybajt kaptam tőle, mert pontot, "per"-t, kötőjelet, kettőspontot még sohasem kódoltam, és ránézésre azt mondtam: ilyen betű nincs is! És nem is találtam... csak később egy bővebb ábécében... Köszönöm, jó kis esti agytorna volt!

romi 2007.07.25. 09:03:54

Ízlések és pofonok…, én nem szeretem pl. Csehovot. Nem jön be, de nem is állok le fikázni. Amúgy én Rejtőt kötelező olvasmánynak tenném az általános iskolákban. Írásainak ereje a zseniális megfogalmazásokban, körbeírásokban rejlik. Nem tudom ki tudott két szavas dolgokat huszonegynéhány szóban úgy körbe írni, hogy a mondat végére már könnyeztem a röhögéstől. A magyar nyelv választékosságáról is szól Rejtő munkássága. Ennyit az irodalmi vonalról.

Ha az iskolákba bevezetnék mint kötelező olvasmányt, lehet, hogy a mai fiatalok némivel több könyvet olvasnának?! Nem mondom, hogy a többi szr, amit tanítanak az iskolába, de el kéne gondolkozni azon, hogy mi az oka ennek a tendenciának, és hogy mit lehet ellene tenni. (Kell tenni ellene?!)

Humorérzék nélkül pedig felesleges Rejtőt olvasni. Ha Te csak az intellektuális poénokat bírod, felejtsd el ezt a műfajt…

További sok sikert!

gastro, missing in action 2007.07.25. 17:13:26

Ez is milyen post már Te irodalmi zombi!!:-)

BDK · http://ungparty.net/ 2007.07.25. 20:19:30

Egyszerűbb lett volna el sem olvasni!
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása