balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

MUNKÁCSI VÁR: szavazás

2007. július 29. - BDK
SZAVAZZUK BE
UKRAJNA 7 CSODÁJA KÖZÉ!

 

Az ország 7 csodája cím egyikére pályázó huszonegy objektum közé a versenyt meghirdető Ukrajna 7 Csodája Össznemzeti Tanács Munkács várát is besorolta. »»Új fejlemények


Az akció kezdeményezője Mikola Tomenko országgyűlési képviselő, aki az Ismerd meg országodat! program keretében indítványozta Ukrajna 7 csodájának össznépi megválasztását.

A cím elnyerésére esélyes történelmi és kulturális emlékhelyek közül egy előkészítő tanács választotta ki azt a 21-et, amelyre többek között az interneten is szavazni lehet.

Az esélyesek közé – melyek sorában olyan nevezetességek is szerepelnek, mint a kijevi Lavra barlangkolostor, a Szent Szófia Székesegyház vagy a tavrijai Herszonesz – a magyar történelem olyan jeles emlékhelye is bekerült, mint Zrínyi Ilona sasfészke, Munkácsi vár.
A versenyben eddig csaknem 50 ezren adták le szavazataikat. Több mint 17 ezer szavazattal jelenleg a Kamjanec Nemzeti Park vezet a zaporizsjai Hortica Nemzeti Park (16700 szavazat) előtt.

A Munkácsi vár jelenleg a 16. helyen áll, valamivel több mint 4 400 vokssal.

Szavazni a
http://7chudes.in.ua/selection5_7.htm

honlapon lehet. A Munkácsi vár a Замок „Паланок” néven szerepel. A vár ikonja alatti négyzetre történt kattintás után klikkeljünk a keretes „Проголосувати” feliratra.
A voksolás augusztus 20-ig tart!

Egy címről ugyanazon a napon csak egyetlen szavazatot fogad el az automata.
_________

A felhívást megfogalmazta és közreadja:
Palkó István

Kedves Barátaim, Olvasóim! Indítsunk mozgalmat! Küldjétek el a fenti felhívást - vagy a linkjét -
- minél több helyre, kérjétek meg családtagjaitokat, barátaitokat, kollégáitokat, ismerőseiteket, hogy szavazzanak. Hívjátok fel a lehetőségre a figyelmet blogotokban, a legkülönbözőbb fórumokban, minden olyan helyen, ahonnan szavazók mozgósíthatók. Munkács vára mögött alighanem jelentős potenciális szavazótábor áll, tudassuk mindenkivel, mit tehet azért, hogy Ukrajna 7 csodája közé kerüljön. Előre is köszönöm fáradozásotokat.
bdk
Hacker-támadás!! Frissítés 31-én:

Szavazzuk be Munkács várát!

Ukrajna – Hacker-támadás miatt a szervezők félbeszakították az Ukrajna 7 Csodája cím elnyerésére indított internetes szavazást.

A 7 Csugyesz Ukrajini (Ukrajna 7 Csodája) hivatalos honlapjának közleménye szerint július 28. és 30. között ismeretlen tettesek (a szerkesztők megfogalmazása szerint „rosszakarók”) számos ízben feltörték a verseny internetes portálját, s meghamisították a szavazási eredményeket.

A szervezők ezért úgy döntöttek, hogy visszaállítják a július 28-ig elért eredményeket, amelyek alapján az ország 7 csodája közé esélyes 21 kulturális, természetvédelmi, illetve történelmi objektum között szereplő Munkács vára 3 159 vokssal visszacsúszott a 20. helyre, holott hétfő késő délután már közel 5000 szavazattal a 16. helyen állt.

A július 28-i eredmények összegzése alapján kiderül, hogy az addig leadott szavazatok (54 427 db.) és a jelöltekre leadott voksok összesített száma (143 314 db.) között mintegy 88 892-es különbség adódik, tehát a hamisítás árnyéka már a szavazás kezdetétől ott lóg a levegőben, hiteltelenné téve az egész akciót.

Tény viszont, hogy a szavazás lehetőségének vasárnapi széleskörű (így magyarországi) ismertetése után Munkács várára mintegy 36 óra leforgása alatt (a szavazás leállításáig) legalább 900 voks érkezett. A szóban forgó ukrajnai honlap szerkesztőinek ígérete szerint a szoftver tökéletesítése után augusztus 1-vel ismét elindulhat a szavazás.

Tegyünk róla, hogy a magyar történelem oly nevezetes helyszíne, mint a Rákócziak sasfészke, bekerüljön Ukrajna 7 Csodája közé!

Szavazni ugyanarról a számítógépről naponta lehet a http://www.7chudes.in.ua/ honlapon. A menüpontok közül válasszuk ki a “Голосування” cikkelyt, majd a „Замок Паланок” ikon alatti négyzetre való kattintás után klikkeljünk a “Проголосувати” keretes feliratra.

A szavazással kapcsolatos bővebb információkat az érdeklődők a

http://bdk.blog.hu/2007/07/29/a_munkacsi_varat

címen szerezhetnek.

– Palkó István –


A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr62127757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brutuska 2007.07.30. 08:55:52

Soha nem fogom megérteni, hogy miért kellett Várpalánkáról el/átnevezni, mikor Várpalánka pont a várról és annak palánkjáról kapta nevét. Meg eleve a palánk tövében létrejött település. Na mindegy. Kicsit parafrazálva: Ukrajnát ésszel föl nem éred...

BDK · http://ungparty.net/ 2007.07.30. 09:31:01

Talán a viccre gondoltak, miszerint Munkács híres város, van puspöksége Ungváron, van sörgyára Podheringen és van vára Várpalánkán.

DE AZÉRT, remélem, SZAVAZTÁL!

Brutuska 2007.07.30. 10:35:29

Ki ha én nem?:) Otthoni meg melós IP-ről is.... Nagya barátommal szemben én nagyon sokszor jártam ott, volt egy időszak, hogy kölyökként folyton a hótt romos várban kódorogtunk. Hál istennek, valami látszakja csak van a felújításnak.

Brutuska 2007.07.30. 10:38:52

Persze, két IP-ről is. De az előző válaszkommentem az Elveszett Golyóstollak Bolygóján landolt, ahogy nézem....

Brutuska 2007.07.30. 10:39:57

Hopp, előkerült:)

BDK · http://ungparty.net/ 2007.07.30. 10:47:00

Néha késve jelennek meg a kommentek, de nem mindig, hogy izgalmasabb legyen.
Ja, és MINDEN NAP szavazhatsz egyszer, úgyhogy aug 20-ig elég sok szavazatot le tudsz adni.

Ja 2007.07.30. 11:16:48

Most lenne jó ha kikerülnél az Indexre. ... még az első helyre is esélyes lehetne a Munkácsi vár...és akkor nem hiába vár.:)

u.i. Most lenne szükség a sokat "csak" hangoztatott patriotizmusra.

vicceske 2007.07.30. 11:32:30

mi a fenének van szükség egy balfék szavazáshoz patriotizmusra????????

mi a túrót lehet nyerni vele, ha bekerül a legjobb 7 közé? pénzt az államtól, több turistát, ami egyenlő pénz. Tehát csak a pénz a lényeg. Ahhoz meg minek patrioioirtzmus, ki se tudom mondani...

Palkó István 2007.07.30. 13:05:32

Vicceske, megtisztelnél, ha nem szólnál hozzá többet a kezdeményezésünkhöz...

KNG 2007.07.30. 13:09:45

Ugyan hagyd rá:)

nagya 2007.07.30. 14:46:42

Igazan nem szep, hogy lecseszel, mert nem voltam Munkacson. Dobrony, ahol felnottem, kerlek, az egy kerek, egesz Univerzum, amely tagadja minden mas univerzum letezeset, de minimum nem vesz roluk tudomast, igy teljes bizonyossaggal allithattam, hogy olyan, hogy munkacsi (vagy verpeleti, palankai, vagy milyen) var nincsen is, es az a romos sziluett, ami feltunik olykor, ha Eszak-Keletnek indult az ember gyereke Zsigulival, az nem tobb, mint erzekcsalodas, igy megnezni, megtapasztalni teljesen ertelmetlen...

EL LOBO - A farkas · http://joljarok.hu/blog 2007.07.30. 23:23:09

Köszönöm az e-mailt, amit külön is küldtél Mukacsevo ügyében!
(Gyerekként mindig elcsodálkoztam, hogy a büdös fenében lehet így térképet írni, hogy Munkács helyett Mukacsevot biggyeszt oda valaki, aki nyilvánvalóan nem tud helyesen írni.) Mindazonáltal sohasem jártam ott, Ukrajnában is csak egyszer, Kievig és Lembergig hatolva csoportos turistailag, kiszileg, ahogy akkoriban szokás volt, megszemlélni a Nov. 7.-i pompás fegyverű felvonulást. Emlékszem, a két város közül az egyikben egy szobor a kardjával mutat valami fontos hely felé, arra nagyon felhívták a figyelmünket, és nem tudtam vásárolni elektrícseszkij szamovárt, csak hagyományost!
Munkács az más, mert arra lehet szavazni! Hát szavazok is!
Üdv: El Lobo - A farkas

leta 2007.07.31. 09:22:46

Hm, én most szavaztam, ugyanakkor csak 3159 szavazatot látok Munkács mellett és ezzel a 20. helyen áll...

BDK · http://ungparty.net/ 2007.07.31. 09:52:14

El Lobo - köszönöm szavaidat, és a posztodat is -
www.joljarok.hu/blog/archives/334#comment-51940
- amelyben, igen helyesen, megfogalmazol bizonyos kételyeket is.
Az én fejemben is forogtak ilyesmik - de kíméletlenül elnyomtam őket.

leta - a címlapjukról elérhető a hír, miszerint júl 28-30 között szavazatmanipuláló rosszhiszemű támadások érték a szervert, ezért visszaállították a 28-a előtti állapotot. Sajnos emiatt a mi edfdigi szavazataink is elvesztek.

picur 2007.07.31. 11:04:44

Tegnap hallottam az ukrán esti híradóban, hogy már a 16-ig helyen áll. Hajrá!!!

BDK · http://ungparty.net/ 2007.07.31. 14:46:17

Mindenkinek: olvassátok el a cikk alatt a frissítés:
Hacker-támadás!! Frissítés 31-én:

KapitányG 2007.07.31. 15:26:55

Akkor legközelebb csak holnap szavazok :(

Hallgatag 2007.08.02. 19:59:37

Nézzétek meg ismét, hogy lehet szavazni. Most már be kell írni
a képen látható betőket, egy IP-ről én leadtam három szavazatot.
Ha ráértek, szavazzatok többször is, igaz, en nem tiszteséges.

Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása