balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Tilos a link

2007. szeptember 04. - BDK
Persze, hogy olvastam már korábban ezt a tiltást: "Az MTI előzetes engedélye nélkül tilos az MTI honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése", és persze, hogy akkor is röhögtem rajta, csak most újra a szemembe ötlött. Aki ilyesmit tiltás alá helyez, az baromságot követ el, mert nem tudja, hogy minden oldal internetes értékét (és olvasottságát) nagyban meghatározza, hogy hány link mutat rá, és ezek szerint azt akarja, hogy az MTI oldalait minél kevesebben olvassák, idézzék, hivatkozzanak rá.


Hát akkor most kísérlet következik. Engedélyt nem kértem, de kiteszem a főoldalra mutató linket: mti, alább pedig egy mai cikküket linkelem, azt, amelyből megtudtam, hogy ugyan a Fidesz továbbra is stabilan vezet az MSZP előtt egy friss közvéleménykutatás szerint, miközben "A jelenlegi kormány hatalmon maradását a lakosság 43 százaléka, míg távozását 42 százaléka támogatja."
Idézet innen: http://www.mti.hu/cikk/226289/.

Na, akkor most mi lesz. Nem a következő választásokon (bár az is megérne egy misét), hanem a tilos linkek miatt. Vajon felszólítanak-e az eltávolításukra?

Bárhogy is: ha az MTI nem akarja, hogy linkeljék, azt egyedül azzal érheti el, ha megszünteti a honlapját.

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr60157369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EL LOBO - A farkas · http://joljarok.hu/blog 2007.09.04. 17:05:47

Ha azt tiltanák, hogy hírt lopjanak tőlük, az rendben van! Ha azt tiltanák, hogy iparszerűen, gyakran, üzleti célból (mondjuk: hírek linkgyűjtemény létrehozása) mutasson rájuk link, az is rendben volna! Így viszont nincs rendben, így neked van igazad - azaz baromi nagy öngól!

BDK · http://ungparty.net/ 2007.09.04. 17:49:53

És tudod milyen régen ott van ez a tiltás? Vagy 2 éve figyeltem fel rá először, akkor felnyihogtam, de haram elfelejtettem - ritkán fut le az ember szeme az oldal legaljáig.

zebalu · http://www.balulap.hu 2007.09.05. 11:10:53

Engem augusztus 29-én 17:23 -kor keresett meg egy levél, amiben egy honlap gazdája lejáratásnak értelmezte azt, hogy az ő honlapjára mutató link szerepel az én honlapomon (megjegyzem, a munkahelyek címszó alatt, holott egy hete onnan - akkori megállapodásunk szerint - ideiglenesen eltanácsolatak.). Nem túl kedves hangú levelében továbbá azt is kérte, hogy AZONNAL távolítsam el a linket. Akkor nekem is eszembe jutott, hogy már csak azért sem!, csak ha erről bírói végzést hoz, de fáradt voltam kardoskodni, és leszedtem. Azt sem értettem, ezt sem értem.

BDK · http://ungparty.net/ 2007.09.05. 11:22:25

Mondjuk el tudok képzelni pár olyan oldalt, amelyik ha kitenné a linkemet, nem örülnék neki, de tiltakozni eszem ágában sem lenne ellene.

évi 2007.09.05. 14:42:11

Sztem csak arról lehet szó,hogy annyira komolyan veszik magukat,hogy nem bírják a linkeskedést:)

webszemét · http://webszemet.blog.hu 2007.09.05. 19:36:02

szvsz két oldal létezik, ahol nem túl szerencsés, ha kint van az ember linkje, az egyik a Subba a másik a saját blogom, a Web 0.1

BDK · http://ungparty.net/ 2007.09.05. 20:27:46

akkor az előny, hogy egyiket sem ismerem?

wu2 2007.09.06. 22:11:27

Majd beajánllak a Subbára. Ott mindenkin találnak fogást.

Dajkem 2007.09.07. 09:11:48

Örülök, hogy látom, Károly bácsi ;)!

aDoayen · http://www.sg.hu 2007.10.03. 10:03:14

Az MTI-nek évek óta parája, hogy majdnem mindenki lopja tőlük a híreket, ráadásul gyakran sajátként feltüntetve, ez a tiltás kb ennek eredménye, de persze halottnak a csók. :) Szerintem igen nehezen fogják összehozni, hogy az egyébként tényleg erőforrásigényes szolgáltatásukért fizessenek a tartalomszolgáltatók. Imho pár komoly nekifutás szerzői jogi perekkel megoldaná a kérdést.
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása