balla d. károly webnaplója nagy archívummal és nem túl szapora frissítésekkel | seo 2020: infra ClO2

>BDK FŐBLOG | | >Kicsoda Balla D. Károly? | | >Balla D. Károly ÉLETRAJZ | | >BDK KÖNYVEI | | >Egy piréz Kárpátalján | | >Balládium | | >Berniczky Éva | | TOVÁBBI FONTOS OLDALAIM > >
  

Balla D. Károly blogfő

  

Balla D. Károj: ÚJ BLOG elipszilon nélkül

  

Balla D. Károj első ly nélkül

  

BDK Balládium Blog

 

Balla D. Károly honlapjai

 

Mit kell tudni Kárpátaljáról?

 

Kik a pirézek, hol élnek? műhely

 

Kárpáty VIP PR cikkek

 

Első Google-helyre kerülés

 

weblap.org/google-helyezes-javitas/ X

 

Lapok színei a francia kártyában

 

PR-cikk beküldés: Seo tanácsadás

 

Linképítő Google-Seo

Google weblap optimalizálás, honlap seo

 

Optimalizált honlapok, SEO BP

 

Honlap seo optimalizálás


bdk blog archívum | BALLA D. KÁROLY WEBNAPLÓJA | + pr cikkek

Gyurcsány Ferenc Baráti Társaság

2008. március 02. - BDK
Amikor először olvastam a hírt, miszerint olyan fényes jobboldali személyiségek, mint Kövér, Áder, Semjén, Kerényi, Bayer Gyurcsány Ferenc Baráti Társaságot alapítottak, vegyes érzéseim támadtak. Egyrészt a humornak és az iróniának feltétlen híve vagyok, másfelől a nevezett urak beállítódását valamelyest ismerve minden eszembe jut, csak nem a jóízű élc, hanem sokkal inkább a demagógia, az összeszorított fogú sulykolás, a szívós leckefelmondás. Továbbá: ha egy publicista vagy egy amúgy is bohócnak állt színházi ember tesz ilyen kísérletet a miniszterelnök lejáratására, az valahol rendjén is van, ez beleférhet a demokratikus keretekbe. Ám rivális vezető politikusoktól az ilyesmi egyszerűen nem elegáns dolog, sokkal inkább minősíti őket, mint azt, aki ellen irányul.


Mindezt azonban nem gondoltam elég fontosnak ahhoz, hogy (egyre apolitikusabb) blogomban foglalkozzam vele. A témára azonban ráharapott farkasbarátom, El Lobo, nem kevesebbet téve, mint elindítva a kettes számú Gyurcsány Ferenc Baráti Társaság blogját, azzal a nem titkolt céllal, hogy a keresőkben elébe vágjon az internetes támogatást megszervezni elmulasztó jobboldali kezdeményezésnek.

Erről így ír az akcióját bemutató posztjában:
...vajon az Internetet tudatosan használó egy szál online marketing szakember képes-e ellensúlyozni és vajon mennyire egy politikai- és médiahatalommal rendelkező társaság fellépését. Mit fog megmutatni a Google a létrehozott KÉT szervezetből? Életképes lesz-e az Interneten a semmiféle határozott célt nem szolgáló Gyurcsány Ferenc Baráti Társaság Kettő webegysége?

(A Gyurcsány Ferenc Baráti Társaság és a gerillamarketing)
Nos, a Google első tízesében a társaság nevére való keresés esetén máris ott vannak El Lobo - A farkas oldalai. Előbbre jutásuknak nemcsak szurkolok, hanem fenti posztommal magam is támogató linkeket küldtem rájuk, mintegy csatlakozva barátom akciójához.

Frissítés február március 4-én este.

Nos, alig telt el több 24 óránál e poszt közlése óta, és máris a Google találati lista első helyére került:



Ezzel bizonyítást nyert, hogy El Lobo barátom feltevése beigazolódott: mindazok figyelme, akik a Google segítségével érdeklődnek a Társaság iránt, most az ő akciójára összpontosul és nem az eredeti jobboldali kezdeményezésre, amelynek kiötlői egyáltalán nem éltek az internet adta marketinglehetőségekkel. Mondhatnám úgy is, hogy a Googleban egy marketinges szakember (El Lobo) és spontán csatlakozó amatőr barátja jól lenyomta Semjénéket.

Frissítés február március 5-én reggel:

El Lobo akciója teljes győzelemhez vezetett: ma reggelre a Google ELSŐ ÖT találati helyén olyan weboldal szerepel, amely az ő kezdeményezéséhez kapcsolódik: három beszámol róla, kettő pedig maga a "Gyurcsány Ferenc Barári Társaság 2" blogja:

Mi ez, ha nem átütő erejű internetes flashmob?

Ha az eredeti ötlet kitalálói, - akik Gyurcsány Ferenc lejáratására alkották meg "mesterséges" hírüket - korszerűen gondolkoztak volna, most a hír utóéletét is "irányíthatnák", a sokezres kattintásszám az ő (nem létező) webegységüket, áttételesen internetes jelenlétüket erősítené.

Így viszont "üzenetük" nemhogy nem erősödik fel a szekunder hullámban, hanbem éppen ellenkezőleg: "átadták a terepet" annak a véleménynek, amely a korszerűséget hiányolja, annak a véleménynek, amely nemtettszését fejezi ki amiatt, hogy a magyar politikai marketing slendrián, végiggondolatlan és fő eleme a másik fél lejáratása.

 

- írja a gerillaakció elindítója friss posztjában: Korszerűség és a Gyurcsány Ferenc Baráti Társaság 2

Én magam részéről célomat elértem: két weboldalam is az élre került a listában, ezzel hatékonyan támogattam barátom, a magános keresőmarketinges seo-szakember első sorban szakmai és csak másodsorban politikai akcióját.

Internetes gerillaakciónk teljes sikerrel járt, a magam részéről a továbbiakban már csak azt figyelem: meddig tartják magukat vezető helyen webegységeink.

El Lobónak pedig szívből gratulálok ötletéhez és a figyelmet erősen felkeltő eredményhez.
_______________________

A bejegyzés trackback címe:

https://bdk.blog.hu/api/trackback/id/tr57362132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EL LOBO - A farkas · http://joljarok.hu/blog 2008.03.02. 17:06:39

Az irónia nevében köszönöm támogatásod! :-)

P.I. 2008.03.02. 17:32:34

És valaki nem akarja a Gajdos Baráti Társaságot itten létrehozni?

EL LOBO - A farkas · http://joljarok.hu/blog 2008.03.02. 17:49:00

Kedves BDK!
Ez a bejegyzésed is feltünt az első 10 Google találatban a Gyurcsány Ferenc Baráti Társaság kifejezésre, úgyhogy akár flashmobnak is tekinthetjük a történéseket.
Talán a korszerűség és a magyar politika címszó alatt jegyezhetnénk. (Ugyanis egy politikai akció másnapján, ha azt korszerűen vezetik elő, a Google első táblájának nem szabadna így kinéznie. Azt hatékonyan uralnia kéne az akció szervezőinek!)

BDK · http://ungparty.net/ 2008.03.02. 17:54:36

Igen, látom, e percben eléggé előkelő helyen vagyok. Az eredeti akció szervezői nyilván egyáltalán nem számoltak az internetes vonatkozásokkal. Viszont nekünk meg erre jár az agyunk :)

FSP 2008.03.02. 19:48:01

Üdvözlöm a Gyurcsány Ferenc Baráti Társaságokat. Az I-et és a II-öt is. Nekem mér nmagy gyakorlatom van a baráti társaságok megszervezésében, vagy 25 évvel ezelőtt néhány barátommal létrehoztuk a Hajnbal Csaba Baráti Kört.Hajnal Csaba e gy általam kitalált személy volt, soha nem létezett, de ez nem akadályozott meg bennünket abban, hogy csütörtökönként összejöjjünk egy vendéglőben és néhány sör elfogyasztása közben megidézzük Hajnal Csaba barátunk tetteit, idézzük híres mondásait és ápoljuk az emlékét.

BDK · http://ungparty.net/ 2008.03.02. 19:54:11

Akkor alighanem őmiatta kellett Hajnal V. Csabának a megkülönböztető betűt nevébe felvenni...
www.irok.hu/tagok/hajnalv/hajnalv.html

Fenyvesi Ferenc 2008.03.03. 11:05:31

Üdvözlök minden baráti, civil, mégha rövid életű közösséget is. Erről az jut eszembe, hogy még régen megkerestek, hogy szervezzünk a Népfront égisze alatt olvasóköröket. Egy barátom megkérdezte: Te Fenyő, hogyan szeretsz olvasni? Hát mondom - egyedül. Azt mondja, Ő is, de úgy, hogy kinyit egy palack bort is hozzá! Innen jött az ötlet: Akakítsuk meg a "Nyitott palack és nyitott könyv" Egyletet! De miután mi demokratikus érzelmekkel megvert emberek vagyunk, úgy döntöttünk, hogy nincs sima tagság, hanem mindenki Alelnök! Így nem kell a macerás tagsággal sem foglalkozni!
Ajánlom ötletünket a tisztelt pártok figyelmébe!

szökevény 2008.03.03. 18:15:21

Na,akkor éljen a Gajdos b.t.....mi az hogy UMDSZ?

évi 2008.03.03. 19:28:43

Osztom Hmmmm véleményét:))))

onepira 2008.03.04. 08:39:51

A Gajdot BT-ről csak a Gajdos Betéti Társaság jut eszembe

szökevény 2008.03.04. 09:39:28

Onepira,nekem meg a száradó gitt jut az eszembe a pálutcaifiúkból

BDK · http://ungparty.net/ 2008.03.04. 11:29:54

A Gyurcsány Ferenc Baráti Társaság névre keresve a Google keresőben e percben e poszt a második találat.

BDK · http://ungparty.net/ 2008.03.04. 18:39:35

Sőt, e percben nálam ez az első!

BDK · http://ungparty.net/ 2008.03.04. 18:41:54

Sőt, erre is első vagyok:

Gyurcsány Ferenc Baráti Kör

rainy_day_coffee 2008.03.04. 19:14:48

Miert jo, ha elsonek hozza a Google?

BDK · http://ungparty.net/ 2008.03.04. 19:39:04

Ha nagyon rövid választ akarsz, olvasd el a poszt frissítését. Ha hosszabbat, olvasd például ezt:

gyurcsanyferencbaratitarsasag.nolblog.hu/?post_id=35110

fekete istván · http://pisti7 2008.03.04. 21:22:47

Ha azt nézem milyen lúzerek alapitottak itt "baráti" társaságot....;;;;;;;;;;;;;
A társaság 2.-nek nagyobb az esélye!

Nagy Helena · http://egeszsegmegorzes.com 2008.03.04. 21:49:15

Gratulálok ! Nagyszerű a tromf ! Remélem tanulnak belőlea szoclibek, és beerősítenek a neten is.

Mindég is hittem az internet erejébe, már többször is bizonyított.

BDK nem akarod elvállalni a választási kampányt is, még van néhány nap 9-ig, leradírozhatnád Orbánék fene nagy önbizalmát !

Helena

Mindegy Lujka 2008.03.04. 22:07:46

Egy nagyon kemény baloldali vagyok, voltam. A pártba soha nem léptem be, mert az MSZMP-t gyilkos pártnak tartottam. Utólag be is bizonyosodott a gyengébbek részére is. Ebből kifolyólag sok vitám volt a tagsággal, pláne a titkárral. A párthoz illően nagyon rába ..tam. Nagyon sajnálom, hogy a tetteiknek nem volt következménye. Amig a leszámolás nem történik meg, addig nem lehet béke. A bűnökért felelni kell!!! Örülök annak, hogy Áderék megalapították ezt a társaságot. Sajnos őket sem tartom erkölcsösnek, amíg a felelőségre vonást nem vezetik be. Bocsánat, de a felelőségre vonást, ne nézzétek gyilkosságnak, csak a bűnök következményének. Az MSZMP sok ártatlan embert nyírt ki, vagy nyomorított meg testileg lelkileg, amiért felelnie kell.
Ennek a Senkiházi hazudozónak, megnézném a lábát, mert biztos vagyok, hogy patája van. Elég öreg vagyok már, de én még embert aki igy és ennyiszer hazudik még nem láttam.

Lost 2008.03.04. 22:56:23

Nekem az álmom egy olyan Baráti társaság, ahol nem politizálnak az emberek, nem köpködnek egymásra.
Nem lehetne ez az oldal a béke és a humor szigete?

vindoz 2008.03.05. 02:55:08

A felsorolt nevek közismert "emberek"?

Onepira 2008.03.05. 17:58:49

Lost, politika nélkül min viccelődnénk? Az időjáráson, vagy a zenén (pl.: ki b-ta meg Nyina Ivanovnát a zongorán)?

rig 2008.03.05. 21:04:10

Hígvelejű liberális faszság

Weisz János 2008.03.05. 22:34:48

BDK barátunk hasonló azokhoz a focidrukkerekhez akik a pályán kivülről mondják meg a tutit.
Írásait, mint megannyi böffenetek, Magyarország felé írányítja.
"Az alma nem esik messze a fájától" - édesapja kiszolgálta a szovjet rendszert és amennyire csak tudott, ártott a kárpátaljai magyar íróknak. Ugyanaz a gyűlölet munkálhatott benne is, mint a fiában.

EL LOBO - A farkas · http://joljarok.hu/blog 2008.03.05. 23:59:02

Szia!
A frissítésnél elirtad a dátumot, nem febrár hanem március van :-)
Persze ahhoz képest, hogy másoknak akár évtizedeket is késik az időmérője - ez semmiség.

BDK · http://ungparty.net/ 2008.03.06. 09:11:05

Kösz hogy szóltál, máris javítom.

évi · http://hvg.hu/helyiertek/20080303_gyurcsany_ferenc_barati_tarsasag.aspx 2008.03.06. 15:35:13

Én is pont azrt jöttem,mert benne van az "újságban":)))
Sőt, ha lejjebb mész BDK, ott veled kapcsolatosan is van valami:)

Kapcsolódó anyagok szekció...:)

VirraDóra 2008.03.09. 16:03:58

..ez.., tecc..:-)) Gratula!

Szamosfalvi Albert · http://Fecske 2008.03.11. 22:35:04

Legszebb név amit életemben hallottam ; Ligeti Richàrd , a
Lipôtmezôn viselte egy betegtàrsam hosszû fehér hajû nagyon
kedves làthatoan mûvelt ember kinek skyzofréniàjàt
parkànadagolàssal prôbàltàk ellensûlyozni , bàr valôszinüleg a
szocializmus megszüntetése is meggyôgyitotta volna .
Néha làthatatlan labdàval elegàns pantominba kezdett az àgyak
közti folyôsôn , anyja àltal kapott csokolàdéjàt szétosztotta
köztünk . Talàn inkàbb vele kéne prôbàlkozni

jani · http://gyfbt.hu 2008.03.22. 11:34:39

Hogy legyen még egy pofon az original baráti társaságnak, megvettem a gyfbt.hu domaint és tegnap éjjel be is izzítottam :-) Majd meglátjuk, mire jutok vele (mármint a Google-ban:-) )

Szamosfalvi Albert · http://fecske 2008.03.26. 20:15:08

Ârnyékboksz
Számítástechnia. Megbízható használt notebook felújítása: webáruházból használt laptop vásárlás garanciával - Első kulcsszó: szerviz budapest.
süti beállítások módosítása